خانه زیست شناسی آلاء
-
خب درصداتون رو نمیگین؟
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi برای حفظ آبرو، خیر
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه بگین کار دارم حتی منفی باشه!
-
نه بگین کار دارم حتی منفی باشه!
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi دکتر سوال ۵ چرا ۱نمیشه؟اگه لیپیدها درغدا باشند بعد از تجزیه تبدیل به لیپیدهای بدنمون میشن!
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Bernosi
دکتر پاسخ تشریحی نداره این ازمون؟ -
@dr-bernosi دکتر سوال ۵ چرا ۱نمیشه؟اگه لیپیدها درغدا باشند بعد از تجزیه تبدیل به لیپیدهای بدنمون میشن!
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@dr-bernosi دکتر سوال ۵ چرا ۱نمیشه؟اگه لیپیدها درغدا باشند بعد از تجزیه تبدیل به لیپیدهای بدنمون میشن!
نفهمیدم
1 چیز دیگه ای میگه که
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HMA10 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@Dr-Bernosi
دکتر پاسخ تشریحی نداره این ازمون؟نه ولی همین جا سوالاتونو بپرسین جواب میدم
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درمورد سوال 5، برین صفحه ی 6 رو خوب بخونین
-
@Dr-Bernosi
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Faeze2000 انجام شده@dr-bernosi سوال گفته کدوم درمورد لیپید های سلول جانوری غلطه!
و اگه انسان غذای جانوری بخوره ولیپید داشته باشه ،توسط شبکه اندوپلاسمی صاف خودش ساخته نمیشه ،وباید اون لبپید رو تغییر بده با انزیم های بدن تا بتونه ازش استفاده کنه!خب تجزیه کرده و تغییر داده و لیپید واسه خودش ساخته اما اصلا از شبکه اندوپلاسمی صاف استفاده نکرده!
گزینه ۴سوال ۵هم میتونه جواب باشه .چون گفته یک گرم لیپید ان. بیشتراز دوبرار..
..باید میبود یک گرم چربی تا جواب نشه.نطرتون؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط sara.mg انجام شده
مگه وظیفه ی همه ی چربی ها ذخیره انرژی نیست؟ (توی کتاب نگفته ولی من شنیدم!)
در آن که تو گزینه 2 اومده ینی درون سلول؟ -
سوال 7 گزینه 2 گفته بدون عبور از اندامکی...
ینی از گلژی عبور نمیکه؟ -
در آن که تو گزینه 2 اومده ینی درون سلول؟نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-mg در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
در آن که تو گزینه 2 اومده ینی درون سلول؟کتاب گفته یکی از مهم ترین وضایف مولکولهای چربی ....ذخیره انرژی!همون یکی*کار رو خراب کرده:)
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط سجاد96 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Dr-Bernosi
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@Dr-Bernosi
سوال 1 رو بی زحمت توضیح بده دکتر
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خسته نباشین
میشه توضیح بدید تاثیر منطقه در رتبه ی کنکور چیه و اینکه من الان چ منطقه ای محسوب میشم ؟؟؟
ممنونم -
سلام
خسته نباشین
میشه توضیح بدید تاثیر منطقه در رتبه ی کنکور چیه و اینکه من الان چ منطقه ای محسوب میشم ؟؟؟
ممنونمنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-ns79 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
سلام
خسته نباشین
ممنونمدوست عزیز سوالتون جاش اینجا نیست:/
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- 4
- 2
- 4
-
- 2
- 3
- 2
- 3
- 1
- 3
- 2
- 3
- 1
- 2
- 3
- 4
- ؟؟؟؟؟
- 4
- 3
- نرسیدم
13 درست 4 نادرست درصد کل : 58%
-
@nazanin-ns79 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
سلام
خسته نباشین
ممنونمدوست عزیز سوالتون جاش اینجا نیست:/
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 ببخشید من تاازه عضو شدم...کجا باید بپرسم؟
-
Faeze2000 ببخشید من تاازه عضو شدم...کجا باید بپرسم؟
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-ns79 میتونید یه تاپیک جدا بزنید یا داخل تاپیک "هرچی تودلته بریز بیرون "بپرسید:)
-
@nazanin-ns79 میتونید یه تاپیک جدا بزنید یا داخل تاپیک "هرچی تودلته بریز بیرون "بپرسید:)
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 اها...ممنونم
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوال 5 مورد داشت
گزینه 4 رو یادم رفاونو ویرایش کنم
گزینه 4 در اصل اینطوری بوده! یک گرم لیپید آن، بیش از دوبرابر پلی ساگارید آن انرژی آزاد می کند
ببخشین دوستان