کرببنیک اسید
-
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

-
@m-sina
مگه کربنیک اسید، اسید نیست؟
بنظر من چون اسیده pHرو کاهش میده -
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:

-

@m-sina سلام
چون این کربنیک اسید تولید شده داخل خود بدنه(یعنی در مایع بین یاخته ای یا خود یاخته یا حتی داخل خون)(اون قسمتی که شما فرستادین منظورش اینکه داخل خود بدن اینجوریه)
وقتی وارد گویچه قرمز بشه به سرعت تجزیه میشه(جاهای که هایلایت کردم نشون میده،داخل گویچه قرمز این اتفاق میفته)

-
@m-sina سلام
چون این کربنیک اسید تولید شده داخل خود بدنه(یعنی در مایع بین یاخته ای یا خود یاخته یا حتی داخل خون)(اون قسمتی که شما فرستادین منظورش اینکه داخل خود بدن اینجوریه)
وقتی وارد گویچه قرمز بشه به سرعت تجزیه میشه(جاهای که هایلایت کردم نشون میده،داخل گویچه قرمز این اتفاق میفته)

@kosar-mottaghi
سلام
الان برای منم سوال شد اینکه میگه ph کاهش میده ph کجا رو کاهش میده
چون وقتی کربنیک اسید تولید شد به بی کربنات و H+ تبدیل میشه که برای اینکه خون اسیدی نشه H+ به هموگلوبین متصل میشه و بی کربنات میاد توی پلاسما که اینجوری پلاسما بازی میشه
پس این که میگه اسیدی میشه کجا اسیدی میشه -
@kosar-mottaghi
سلام
الان برای منم سوال شد اینکه میگه ph کاهش میده ph کجا رو کاهش میده
چون وقتی کربنیک اسید تولید شد به بی کربنات و H+ تبدیل میشه که برای اینکه خون اسیدی نشه H+ به هموگلوبین متصل میشه و بی کربنات میاد توی پلاسما که اینجوری پلاسما بازی میشه
پس این که میگه اسیدی میشه کجا اسیدی میشهاحمد قادری
طبق چیزی که گفتم اون واکنش جذب داخل گویچه اتفاق میفته اینی که متن میگه مثلا در مایع بین یاخته ای که اگه کربن دی اکسید بمونه
اتفاق میفته وباعث اسیدی شدن میشه -
احمد قادری
طبق چیزی که گفتم اون واکنش جذب داخل گویچه اتفاق میفته اینی که متن میگه مثلا در مایع بین یاخته ای که اگه کربن دی اکسید بمونه
اتفاق میفته وباعث اسیدی شدن میشه@kosar-mottaghi
خب مگه ما نمیگیم کربنیک انیدراز توی گلبول قرمز هست
پس co2 چجوری توی پلاسما اسید تولید میکنه
اگه توی گلبول قرمز هم بیاد که همون فرایندی که گفتم اتفاق میفته -
@kosar-mottaghi
خب مگه ما نمیگیم کربنیک انیدراز توی گلبول قرمز هست
پس co2 چجوری توی پلاسما اسید تولید میکنه
اگه توی گلبول قرمز هم بیاد که همون فرایندی که گفتم اتفاق میفتهاحمد قادری فکر میکنم اینطور باشه که اگر برای دفع آب با CO2 واکنش بده هیدروژنش جذب هموگلوبین میشه ، ولی اگر CO2 زیاد بشه هموگلوبین نتونه همه هیدروژنو جذب کنه!
-
احمد قادری فکر میکنم اینطور باشه که اگر برای دفع آب با CO2 واکنش بده هیدروژنش جذب هموگلوبین میشه ، ولی اگر CO2 زیاد بشه هموگلوبین نتونه همه هیدروژنو جذب کنه!
@kosar-mortazavi
خب اینجوری بازم بی کربنات تولید میشه دیگه . مگه بی کربنات خاصیت بازی نداره ؟
پس میتونه خاصیت اسیدی H+ که میاد توی پلاسما رو خنثی کنه نمیتونه؟ -
@kosar-mortazavi
خب اینجوری بازم بی کربنات تولید میشه دیگه . مگه بی کربنات خاصیت بازی نداره ؟
پس میتونه خاصیت اسیدی H+ که میاد توی پلاسما رو خنثی کنه نمیتونه؟احمد قادری نمیدونم🤔 شاید غلظت +H تولید شده از بیکربنات تولید شده بیشتره.
بهتره پنجشنبه بپرسیم
این هفته کلی چیز باید بپرسیم یادمون نره آن شا الله -
احمد قادری نمیدونم🤔 شاید غلظت +H تولید شده از بیکربنات تولید شده بیشتره.
بهتره پنجشنبه بپرسیم
این هفته کلی چیز باید بپرسیم یادمون نره آن شا الله@kosar-mortazavi
والا نمیشه که بیشتر بشه چون یه کربنیک اسید یه بی کربنات و یه هیدروژن تولید میکنه
ان شا الله که فراموش نکنیم -
خب چند صفحه بعد تر کتاب گفته بود که کربنیک اسید به سرعت تجزیه میشه و به بی کربنات و H مثبت تبدیل میشه.
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه. -
@m-sina سلام

-
احمد قادری نمیدونم🤔 شاید غلظت +H تولید شده از بیکربنات تولید شده بیشتره.
بهتره پنجشنبه بپرسیم
این هفته کلی چیز باید بپرسیم یادمون نره آن شا الله -
@m-sina باشه حتما.
آقای میرزایی رو اینجا منشن میکنم ان شا الله جوابو همينجا به ما توضیح بدن🙂 -
خب چند صفحه بعد تر کتاب گفته بود که کربنیک اسید به سرعت تجزیه میشه و به بی کربنات و H مثبت تبدیل میشه.
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.mahi 11 در کرببنیک اسید گفته است:
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.خب پس این تصویری که فرستادم چی میگه؟! اینجا که داره میگه خون اسیدی میشه!!!!
-
@kosar-mottaghi اها یعنی شما میگی اگه کربنیک اسیدو در داخل گویچه قرمز داشتیم، H+ به بیرون از گویچه منتقل نمیشه و خون رو اسیدی نمیکنه اما اگر بیرون از پویچه تجزیه بشه، H+ آن در پلاسما پخش میشه؟
@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:
@kosar-mottaghi اها یعنی شما میگی اگه کربنیک اسیدو در داخل گویچه قرمز داشتیم، H+ به بیرون از گویچه منتقل نمیشه و خون رو اسیدی نمیکنه اما اگر بیرون از پویچه تجزیه بشه، H+ آن در پلاسما پخش میشه؟
بله اگه سریع وارد گویچه نشه
بمونه درسته -

-
mahi 11 در کرببنیک اسید گفته است:
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.خب پس این تصویری که فرستادم چی میگه؟! اینجا که داره میگه خون اسیدی میشه!!!!
@m-sina ببین گفته که یکی از علل زیان بار بودنش این است که میتواند پی اچ را ببرد پایین.
یعنی اگه بمونه میبره پایین. ولی خب زود تجزیه میشه و این اتفاق نمیوفته.