اکسایش کاهش
-
-
Shahedeh Raiespour
ممنون میشم اینم یه نگاهی بندازی🌸 -
@sara-haghighatrad سلام روی اکسید نامحلوله توی آب و وقتی به صورت یون در میاد میره و با اکسیژن رسوب میسازه برای همین گفته باید جامد باشه ولی خوب توی کتاب ما راجبش بحث نشده تا اونجایی که من میدونم
-
@sara-haghighatrad سلام روی اکسید نامحلوله توی آب و وقتی به صورت یون در میاد میره و با اکسیژن رسوب میسازه برای همین گفته باید جامد باشه ولی خوب توی کتاب ما راجبش بحث نشده تا اونجایی که من میدونم
Shahedeh Raiespour ممنونم🌸
سوال کنکور بوده🤕 -
Shahedeh Raiespour ممنونم🌸
سوال کنکور بوده🤕@sara-haghighatrad یچیز دیگه ام بگم که خودت گفتی وقتی znیون میشه کاتیون ها به سمت کاتد حرکت میکنن دیگه اگه صورت واکنشو نگاه کنی میبینی که توی الکترولیت کاتد یون اکسیژن وجود داره بعد znبا اون یون اکسید واکنش میده و رسوب میسازه
-
@sara-haghighatrad یچیز دیگه ام بگم که خودت گفتی وقتی znیون میشه کاتیون ها به سمت کاتد حرکت میکنن دیگه اگه صورت واکنشو نگاه کنی میبینی که توی الکترولیت کاتد یون اکسیژن وجود داره بعد znبا اون یون اکسید واکنش میده و رسوب میسازه
Shahedeh Raiespour بله بله متوجه شدم به اینکه رسوب میده دقت نکرده بودم
ممنونم 🌸 -
Shahedeh Raiespour بله بله متوجه شدم به اینکه رسوب میده دقت نکرده بودم
ممنونم 🌸@sara-haghighatrad ترسیدم بد گفته باشم😂خواهش میکنم 🌹
-
@sara-haghighatrad ترسیدم بد گفته باشم😂خواهش میکنم 🌹
Shahedeh Raiespour فقط یه چیزی
من یادم بود یه ترکیب Ag داری داشتیم که رسوب میداد
که اون Agcl بود نه Ago !!
حالا اینو از کجا باید میدونستیم رسوب میده؟🤔 -
@sara-haghighatrad ترسیدم بد گفته باشم😂خواهش میکنم 🌹
Shahedeh Raiespour
ببخشید😂منظورم zno بود که باید از کجا بدونیم رسوب میده -
Shahedeh Raiespour
ببخشید😂منظورم zno بود که باید از کجا بدونیم رسوب میدهاین پست پاک شده! -
Shahedeh Raiespour
ببخشید😂منظورم zno بود که باید از کجا بدونیم رسوب میده@sara-haghighatrad سارا 😶😶😶میگم چقد واکنشش اشناس نگو توی تمرین دوره ای های کتابه سوال شیشم بر اساس متن کتاب اکسید روی نامحلوله خودش زده sو اینم سوالو براساس متن کتاب داده دیگه 😊
-
@sara-haghighatrad سارا 😶😶😶میگم چقد واکنشش اشناس نگو توی تمرین دوره ای های کتابه سوال شیشم بر اساس متن کتاب اکسید روی نامحلوله خودش زده sو اینم سوالو براساس متن کتاب داده دیگه 😊
Shahedeh Raiespour ☹
مرسی لطف کردید🌸