تست سراسری
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر باشه
جواب این تست گزینه 4 شده..اگه میشه گزینه 4 رو برام توضیح بدید(حس میکنم کاهش و افزایش رو جابجا نوشته!)
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم -
جواب این تست گزینه 4 شده..اگه میشه گزینه 4 رو برام توضیح بدید(حس میکنم کاهش و افزایش رو جابجا نوشته!)
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهمArefe Heydari سلام
به نظرم درسته
اونجایی که هر دوشون بستن اختلاف پتانسیل ۳۰ هست
بعدش کاهش پیدامیکنه از ۳۰ به صفر
و بعد دوباره از صفر به ۷۰ میره میشه افزایش
اون منفی عدد ۷۰ ربط به این داره که درون کمتره وگرنه از صفر تا منفی ۷۰ میشه اختلاف پتانسیل افزایش -
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهمArefe Heydari
سلام
@Sara-Haghighatrad
کاملا درست میگن
فقط من یه چیز دیگه هم اضافه کنم
که قبل از پتانسیل عمل هم اونا بسته هستند و اون هم میتونه باشه که اون هم درسته -
Arefe Heydari
سلام
@Sara-Haghighatrad
کاملا درست میگن
فقط من یه چیز دیگه هم اضافه کنم
که قبل از پتانسیل عمل هم اونا بسته هستند و اون هم میتونه باشه که اون هم درستهاین پست پاک شده! -
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم@Sara-Haghighatrad
احمد قادری
اره درسته ممنونم بچه ها...من فک کردم منظورش همون لحظه ای که هر دو دریچه بسته هستن(لحظه30+) ولی خوب سوال گفته بلافاصله یعنی بعد اون لحظه رو میگه -
@Sara-Haghighatrad
احمد قادری
اره درسته ممنونم بچه ها...من فک کردم منظورش همون لحظه ای که هر دو دریچه بسته هستن(لحظه30+) ولی خوب سوال گفته بلافاصله یعنی بعد اون لحظه رو میگهArefe Heydari خواهش میکنم