تست سراسری
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر...برای گزینه 2 این سوال، پاسخنامه گفته بخش اول مربوط به ملخه!! مگه ملخ جذب اب و یون علاوه بر راست روده که کتاب اشاره کرده،در روده هم انجام میده؟؟
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم -
سلام بچه ها وقتتون بخیر...برای گزینه 2 این سوال، پاسخنامه گفته بخش اول مربوط به ملخه!! مگه ملخ جذب اب و یون علاوه بر راست روده که کتاب اشاره کرده،در روده هم انجام میده؟؟
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArefe Heydari
سلام
کتاب که همینو میگه
ولی منم چیزی که یادم میاد توی راست ذوده بود شاید کتاب تغییر کرده
-
Arefe Heydari
سلام
کتاب که همینو میگه
احمد قادری توی این تست گفته جذب اب ویون در روده انجام میشه ولی متن کتاب گفته بازجذب اب و یون در روده(فصل5) و جذب اب و یون در راست روده(فصل2)
یعنی باید بازجذب وجذب رو یکی بگیریم؟! -
احمد قادری توی این تست گفته جذب اب ویون در روده انجام میشه ولی متن کتاب گفته بازجذب اب و یون در روده(فصل5) و جذب اب و یون در راست روده(فصل2)
یعنی باید بازجذب وجذب رو یکی بگیریم؟!فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArefe Heydari
راست میگید
دقت نکرده بودم
نظری ندارم شاید تستم منظورش همین بوده -
Arefe Heydari
سلام
کتاب که همینو میگه
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری آقای قادری اینجا آقای قادری اونجا آقای قادری همه جا
-
احمد قادری آقای قادری اینجا آقای قادری اونجا آقای قادری همه جا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
مگه بده
تازه دلتونم بخواد
-
@masoumeh-shokrollahi
مگه بده
تازه دلتونم بخواد
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شدهاحمد قادری آخه من تا میام فیزیک و حل کنم شما فرستادین منم نا امید میشم
-
Arefe Heydari
راست میگید
دقت نکرده بودم
نظری ندارم شاید تستم منظورش همین بودهاحمد قادری فکر میکنم زیادی حساسیت به خرج دادم تو این سوال..بازجذب همون جذب مجدده دیگه