مـــــــــــژده!!!
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عزیزان 1401 نگران نباشید
راه ابریشم عمومی برا 1401 خواهد بود که دبیراش استاد حسین خانی ، استاد رضایی بقاء ،استاد علیمرادی و استاد چیذری هستن@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
عزیزان 1401 نگران نباشید
راه ابریشم عمومی برا 1401 خواهد بود که دبیراش استاد حسین خانی ، استاد رضایی بقاء ،استاد علیمرادی و استاد چیذری هستن@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
Abolfazl Sattari
چطوری با این اطمینان میگی:
نکنه از شواهد پشت پرده خبر داری؟؟؟
تا الان فقط بنظرم اقای حسین خانی و علیمردای(از طریق ریش هاشون) معلوم بودن
-
Abolfazl Sattari
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza hoseyni در مـــــــــــژده!!! گفته است:
Abolfazl Sattari
آره اصن من خود اِم آی 6 هستم
-
عزیزان 1401 نگران نباشید
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari فیزیک تجربی هم حتی شاید آقای یاری باشه
-
عزیزان 1401 نگران نباشید
Abolfazl Sattari الان منکه راه ابریشم خریدم عمومیا رایگان آپلود میشن یاباید بخرم؟
-
Abolfazl Sattari فیزیک تجربی هم حتی شاید آقای یاری باشه
Parsa Ghaffari
حدس میزنید یا خبر دارید؟ -
Parsa Ghaffari چه خوب
-
Parsa Ghaffari
نه دوره جدید نداریم -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Ghaffari در مـــــــــــژده!!! گفته است:
همون استاد کازرانیان هست
-
Parsa Ghaffari استاد کازرانیان از ایشون بهتره من میگم اگر قرار باشه دوباره ظبط بشه خود استاد طلوعی عالی ترن از هر دو استاد.
-
Parsa Ghaffari استاد کازرانیان از ایشون بهتره من میگم اگر قرار باشه دوباره ظبط بشه خود استاد طلوعی عالی ترن از هر دو استاد.
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد زارع 1 در مـــــــــــژده!!! گفته است:
من که زیاد با ایشون ارتباط نگرفتم ولی ایشالله هرچی به صلاح دانش آموزا باشه همون میشه
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
لطفا فقط حدس و گمان خودتونو برای ما بنویسید و شایعه پراکنی نکنید -
سلام دوستان
لطفا فقط حدس و گمان خودتونو برای ما بنویسید و شایعه پراکنی نکنیدنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian
آقا ارشیا حدستون درباره قیمت های پک عمومی راه ابریشم چجوریه؟ قیمتش از پک تخصصیای پارسال بیشتره یا کمتره؟
واقعا این بحث و حدس قیمتا خیلیا رو نگران کرده -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵