امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
خیلی خیلی مهم مهم مهم !!!!
-
سلام خدمت به همهی آلایی های عزیز
یه راست بریم سراغ اصل مطلب
من خودم با تدریس آقای حسین خانی هیچ مشکلی ندارم اما این ایراد رو لازم میدونم به آلا بگم که چرا همهی همایش های ادبیات رو به جناب حسین خانی دادن؟ای کاش این اختیار رو برای انتخاب دبیر ادبیاتمون داشتیماصلا به خودم این جرئت رو نمیدم که سطح تدریسشون رو زیر سوال ببرم ولی من خیلی کمتر باهاشون ارتباط برقرار کردم و یکی از دلایلی هم که راه ابریشم عمومیشون رو خواهم گرفت بخاطر نبود دبیر دیگهای و برنامه عالی هست که آلا برا کنکور داره
من خودم به شخصه با تدریس آقای محمد صادقی خیلی خیلی راحت تر بودم اما الان تفتان و آرش و راه ابریشم و تایتان رو به ایشون دادن و من بغیر تایتان که هدیه دادن هیچ کدوم رو تهیه نکردمشاید خیلی از دوستان با حرف من موافق نباشن و یا حتی تعداد کمتری از دوستان موافق باشن اما من خواستم این موضوع رو بگم و باعث این بشه که همهی آلایی ها راضی باشند
M.an sohrab
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh سلام نظرتون قابل احترامه، ولی همایش آرش پارسال آقای صادقی کاملااا ناقص بود و باعث شد که ایشون کلا از آلا برن
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
سید حسین قربانی 1 در خیلی خیلی مهم مهم مهم !!!! گفته است:
mahan alizadeh سلام نظرتون قابل احترامه، ولی همایش آرش پارسال آقای صادقی کاملااا ناقص بود و باعث شد که ایشون کلا از آلا برن
یعنی چطور ناقص بود؟؟
زمان کم آوردن یا کلا از لحاظ سطح تدریس ناقص بود؟ -
اگه با آقای مرادی هم یه همایش ضبط میکردن خوب بود
-
این پست پاک شده!
-
سید حسین قربانی 1 در خیلی خیلی مهم مهم مهم !!!! گفته است:
حق نگو
-
محمد زارع 1 سلام دوست من
لطفا با رعایت ادب و احترام با دوستانتون صحبت کنید
اینطوری فضای فروم قشنگ تره مگه نه؟ -
mahan alizadeh
من ارش پارسال استاد صادقی رو دارم
تستایی که حل کردن بی نهایت سادست به نظرم
ولی خوب تعداد زیادش یکی از مزیتاشه
ولی کاش میشد بتونم به شما بدمش که داشته باشین چون خودم خیلی به کارم نمیاد
اگر جزوش رو میخواین اماده دارم سیمی شده با قیمت مناسب بهتون میدم
ولی البته همایش طلایی ایشون رایگان شده میتونین استفاده کنید -
sallar savadkoohi
ممنونم ازتون دوست عزیز لطف دارید
من خودم خیلی تدریسشون رو دوست دارم و با توجه به نمونه هایی که ازشون دیده بودم(مثل تدریس دوازدهم ادبیات) برای همین آرش ادبیات پارسال رو چون آقای صادقی بودن تو عید تهیه کردم
من از روشی که برای پیدا کردن آرایه ها استفاده میکردن بی نهایت استفاده بردم و کلی تو پیدا کردن آرایه ها باعث رشدم شد
امیدارم تمامی زحمات آلا باعث رشدمون بشه و بتونیم زحماتشون رو جبران کنیم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد