سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
راهنمایی برای منابع (تجربی - کنکور ۱۴۰۲)
-
سلام دوستان و وقتتون بخیر. من سال ۹۸ کنکور دادم (نظام جدید) و الان میخوام برای سال ۱۴۰۲ هم کنکور بدم یعنی فرض کنین که یک نفری که کلاس دهم بوده و از مهر ماه امسال میره سال یازدهم و ...
کنکور تجربی شرکت کردم و باز هم میخوام کنکور تجربی شرکت کنم. اما میخوام بدونم که چه کتابهایی خیلی تغییر کرده
و اینکه هر درس چه منبعی داشته باشم؟ اینکه صبر کنم سال آینده کتاب پایه (دهم + یازدهم) بیاد یا نه ... ممنون میشم کمکم کنین چون اون سالی که کنکور دادم خیلی از منابع داشتن چاپ میشدن و به خیلی از چیزها دسترسی نداشتم.
البته که الان هم منابع قیمتهاش رو نگاه میکنم ، پشیمون میشم. هیچ جایی هم تخفیف درست و حسابی نداره.خیلی ممنون
-
-
amir aa
سلام دوست عزیز
زیست تغییر کرده (مطلبی فکر نکنم اضافه شده باشه، کم شده و بعضی قسمت هارو تغییر دادن)
فیزیک و ریاضی رو هم فکر نمیکنم تغییر کرده باشه شیمی هم همینطور مگر تغییر خیلی کم
اما فارسی و دینی یه تغییراتی داشته فارسی درسا جابه جا شدن تا اونجایی که میدونم (چند درس)
دینی هم فکر میکنم قسمتی به نام تدبر نداشتین ولی ما داریم
زبان وعربی هم نمیدونم ولی اگه تغییر کرده باشه خیلی نیست -
amir aa
و اما منبع خب اگه کنکور بدین هم کنکوری هستیم
من خودم زبان و ادبیات جامع گرفتم
ادبیات موضوعی نشر الگو
زبان مبتکران شهاب اناری
هر دو عالی هستن منتها موضوعی هزینه اش بیشتر میشه میتونین خیلی سبز بگیرین
عربی هم خیلی سبز پایه
دینی سفیر خرد (دهم و یازدهم)
ریاضی مهرماه
زیست خیلی سبز
فیزیک میکرو
شیمی برای تست نشر الگو، خیلی سبز
برای درسنامه مبتکران البته تست هاش سخته
به نظر من منبع جامع برای عمومی ها بگیرین
برای تخصصی هام اگه میخواین صرف جویی شه صبر کنین اگه چاپ جدید واسه پایه اومد بگیرید
اما اگه نه که الان واسه دهم رو بگیرید
موفق باشید... -
Maryam Nateqi
البته فکر کنم تدبر نداشتین با توجه به تدریس آقای رنجبرزاده که دیده بودم -
Maryam Nateqi
خیلی ممنون.
الان که رفتم کتابهای دهم رو خریدم فقط زیست رو خریدم + دینی.پس فارسی هم باید بخرم و بقیه قدیمی هم باشه مشکلی نیست. خیلی ممنون.قسمت تدبر رو اگه امکانش هست یک مثال بزنین.
و البته میترسم الان کتاب جامعی بخرم با سال دهم فرق داشته باشه. خصوصا درسی مثل زیست و دینی. بقیه درسا بعید بدونم فرقی کرده باشه همونطور که فرمودین. -
خیلی ممنون از شما
-
amir aa
البته شاید مشکل باشه اینکه یه جاهایی تغییرات ریزی بوده ولی خیلی مهم.....
جامع برای عمومی نگران نباشین خیلی تغییر خاصی نمیکنه
اما واسه تخصصی ها چرا مهمه
برای دینی هم با توجه به تدریس یکی از استادان انگار شما نداشتین و ما داریم
یه چنین قسمتی منظورمه
خواهش میکنم -
من خودم برای عمومی ها
دینی سفیر خرد خریدم خیلی تست داره درسنامه شم عالیه (دهم +یازدهم هست) پیشنهاد میکنم بگیرین خیلی خوبه البته خیلی سبز هم عالیه
عربی من خیلی سبز (دهم +یازدهم)
ادبیات که گفتم موضوعی که 3 پایه هست
زبانم 3پایه (مبتکران خیلی عالیه)
بنظر من اینا رو بگیرین من خودم خیلی از این سایت به اون سایت گشتم و بنظرم برای عمومی اینا عالین
و خیلی راضی هستم -
-
amir aa
سلام
دروس عمومی:
دینی خیلی سبز و بهمن ابادی خوبن
ولی بهمن ابادی خیلی سوالاش ریز و زیاده باید مثلا از تیر یا مهر شروع کنین
خیلی سبز درسنامه مفصل داه اما فصل رو نهایتاا با 70 تست جمع کرده
فارسی: خیلی سبز به نظرم خوبه
و تعریف هفت خوان رو بیشتر شنیدم تا نشر الگو
خودم نشر الگو داشتم خیلی معمولی بود استادمونم هفت خوان رو تایید میکرد
عربی:
بهترینش جامع خیلی سبزه به نظرم
مهر و ماه رو نتونستم باهاش ارتباط بگیرم
زبان :
جامع خیلی سبز خیلی تست بیشتر داره تا اناری و پیشنهادم به شما اینه
دروس تخصصی:
ریاضی:
خیلی سبز برای سطح متوسط و مهر و ماه برای سطح خوب پیشنهاد میشه
درسنامه مهر و ماه خیلی بهتره من یه مدت میخوندم راضی بودم
زیست:
من نشر الگو گرفتم ولی پشیمونم
تستاش غلط داره و کلا خوب نیست
خیلی سبز بگیرین
من جامع پینوکیو رو دارم خوبه تستاش
فیزیک:
میکرو خیلی معروفه ولی به اندازه معروفیتش کتاب خوبی نیست
ولی فیزیک رو میسپرم به دوستان کمکتون کنن
شیمی:
به نظرم مبتکران همه تستارو پوشش داده و کلا خیلی راحت تره با تستاش ارتباط میگیرم تا خیلی سبز
درسنامه های مبتکران توی دوازدهم که خیلی خوب بود ولی خودم یازدهمش برام گنگ بود
برای انتخاب منابع و همایش از الا یا کلاسای کنکور هم اگر راهنمایی میخواین خوشحال میشم کمکتون کنم -
که اینطور خیلی ممنون.
البته فکر کنم زیست ما نسبت به شما فرق کرده باشه و برای همین فکر نکنم خیلی مفید باشه برام همین کتاب پینوکیو.
راستش برای فیزیک خودم تعریف کتاب های آموزش شگفت انگیز خیلی سبز رو هم شنیدم دکتر شهریاری نوشته و سبکش هم تا حدودی شبیه مبتکران هست. با این حال باز هم نمی دونم کدوم کتاب رو بخرم.
برای همایش و کلا ویدیو ها میخواستم بدونم که کلا درسهای تخصصی از صفر تا صد رو از چه استادی برم؟ و یا این دورههای تفتان برم یا خیر یعنی اینکه کامل آموزش میدن؟
-
amir aa
نمیدونم ولی در کل اکثر بچه های ما زیست رو خیلی سبز میگرفتن
من چون خودم پینوکیو داشتم اطلاعات دقیق تری داشتم
برای دوه های رایگان
زیست : استاد موقاری
عربی: استاد علیمرادی
فارسی: اگه دیگه خیلی ایراد دارین بیاین سراغ فیلما
استاد حسین خانی
شیمی: به نظرم استاد گودرزی خیلی خوبن
فیزیک: من توی رایگانا زیاد استاد مورد پسندی نداشتم
استاد یاری و کازرانیان خوبن ولی به استاد طلوعی نمیرسن
برای دوره های غیر رایگان
زیست: تفتان استاد اسدی خیلیی پیشنهاد میشه
شیمی: تفتان استاد گودرزی رو خودم راضی بودم تعریف راه ابریشم استاد پویان نظر رو هم زیاد شنیدم از بچه ها
فیزیک: استاد طلوعی با تست های ناب و سختشون
ریاضی: استاد ثابتی عالین ولی من یکم سخت ارتباط گرفتم باهاشون ولی خارج از الا استاد ملاک پور رو پیشنهاد میدم عالین
برای عمومی ها هم من تفتان رو ندیدم ولی تستاش خوب بودن راضیم
تایتان هم الان گرفتم هنوز خیلی نزدم دقیق بتونم بگم
چون کنکور دادین به نظرم راه ابریشم رو هم نگیرین زیاد ضرر نمیکنین چون بلدین
اما اگر فراموشتون شده راه ابریشم خیلی خوبه -
sallar savadkoohi
پس پیشنهاد شما اینها هستن.
بعد ببخشید تفتان کامل درس میدن یا نه فقط یک مرور هست و ...عربی علیمرادی رو سال کنکورم استفاده کردم برای ترجمه و ترجمه کنکور همه رو درست زدم
زیست دهم رو هم با همین آقای موقاری بستم و عالی بودنیک چیز دیگه استاد طلوعی (فیزیک) در کدوم بخش هستن؟فکر کنم فقط در بخش رایگان ها بودن. یعنی در کدوم همایش بودن؟ پیداشون نکردم
واقعا ممنون و خیلی هم لطف کردی.