رادیکال و اتحاد 
-
سلام
دوستان یه همدردی کنید حداقل بدونم تنها نیستم
تو مسئله اتحاد ها یا بازی با رادیکال و اینجوری حرفا، تست های تسلط (ستاره دار) آقا ثابتی واقعا حل نمی شن
نه که نمی شن نمی تونم حل کنم
واقعا خسته و اذیت می شم توی تست های ستاره دار
حالا اینا که خوبه اصلا هندسه ۱ و ۲ که کابوس بزرگترین -
سلام
تو مسئله اتحاد ها یا بازی با رادیکال و اینجوری حرفا، تست های تسلط (ستاره دار) آقا ثابتی واقعا حل نمی شن
حالا اینا که خوبه اصلا هندسه ۱ و ۲ که کابوس بزرگترینعلی طاهری ببین ریاضیات ماهیت تستاش سخته و فکر میخواد بعد تستای تسلط همراه با فیلم حل کن یعنی هر تست اول تو حل کن بعد فیلم حلشو ببین ببین اقا ثابتی چیکا میکنه
-
سلام
حالا اینا که خوبه اصلا هندسه ۱ و ۲ که کابوس بزرگترینعلی طاهری بعد تستای تسلط ماهیتش به تسلط رسوندن تو از اسمشم معلومه پس اگر بعد از اموزش تستی گیر کردی توش لزوم این نیست اموزش بد بوده یا خراب تستای تسلط درجه سختیشون بالاس اگر تستای تسلط خودت به همراه فیلم حل کردی و بعد رسیدی به کنکورچه و اونجا مشکل داشتی یعنی هنوز ضعف داری
-
علی طاهری ببین ریاضیات ماهیت تستاش سخته و فکر میخواد بعد تستای تسلط همراه با فیلم حل کن یعنی هر تست اول تو حل کن بعد فیلم حلشو ببین ببین اقا ثابتی چیکا میکنه
erfan javaheri همون دقیقا
خودم حل می کنم ولی حل نمی شن
آخه مثلا تست های تابع مشکلی نداشتم تک و توک حل نمی شدن
ولی اصلا کار با رادیکال یا نمی دونم هندسه غولن واقعا -
ولی اصلا کار با رادیکال یا نمی دونم هندسه غولن واقعاعلی طاهری ببین گفتم که وظیفه تستای تسلط اینه تورو به تسلط خوبی برسونن اول فیلم تستا مربوطه برو هر تستی که اقا ثابتی میخواد حل کنه تو استپ کن تو چک نویست حلش کن اگر حل کردی و جوابت با فیلم چک کردی دیدی درست بود افرین ولی اگه نتونستی حل کنی یا جوابت غلط بود ابتدا حل اقا ثابتی با دقت تمام ببین بعد از تموم شدن حل اقا ثابتی برای تثبیت تو ذهنت دوباره اون تست حل شده حل کن اینجوری اگه حل کنی عالی میشه
-
ولی اصلا کار با رادیکال یا نمی دونم هندسه غولن واقعاعلی طاهری اگه همه تستا رو بلد بودن و با خوبی خوشی تموم میشد فیلم حل تست نمیذاشتن که برادر من
-
ولی اصلا کار با رادیکال یا نمی دونم هندسه غولن واقعاعلی طاهری در ضمن رادیکال هندسه پایه نمیشه گفت با فرمول و روش مشخصی حل میشن و حتما باید مسعله ای که گیر دارید توشون تیپشو دیده باشین