چند تا سوال زیست
-
سلام دوستان عزیز میشه لطفا اگر فرصت کردید یه نگاهی به سوالات بندازید ممنون
1-آیا در تستها لفظ موج Q مشکلی نداره چون QRS در واقع یه موجه
2-غدد راست روده ای تو تست دیدم میگه به روده اتصال دارن ترشحاتشونم به روده می ریزه خب پس چرا اسمش راست روده ایه چه ربطی به راست رو پیدا می کنه؟
3-این گزاره چرا غلطه؟
سلولهایی که در پی عملکرد بن لاد آوندساز و به سمت داخل ایجاد میشوند درپی تمایز همگی همواره پروتوپلاست خود را از دست میدهند.
4- در روش پیوند زدن آیا گیاه جدید ایجا میکنیم؟
گزینه دو دیوونم کرد تو تستاش به غلط میگه که گیاه جدید ایجاد میشه در صورتی که گیاه جدید ایجاد نمی کنیم ویژگی جدید به گیاه اضافه میکنیم
5-
سوال 186 گزینه دو غلطه چون کدی که داره میده برای نخاعه ولی نخاع جز مغز نیست؟
تجربیا -
سلام دوستان عزیز میشه لطفا اگر فرصت کردید یه نگاهی به سوالات بندازید ممنون
1-آیا در تستها لفظ موج Q مشکلی نداره چون QRS در واقع یه موجه
2-غدد راست روده ای تو تست دیدم میگه به روده اتصال دارن ترشحاتشونم به روده می ریزه خب پس چرا اسمش راست روده ایه چه ربطی به راست رو پیدا می کنه؟
3-این گزاره چرا غلطه؟
سلولهایی که در پی عملکرد بن لاد آوندساز و به سمت داخل ایجاد میشوند درپی تمایز همگی همواره پروتوپلاست خود را از دست میدهند.
4- در روش پیوند زدن آیا گیاه جدید ایجا میکنیم؟
گزینه دو دیوونم کرد تو تستاش به غلط میگه که گیاه جدید ایجاد میشه در صورتی که گیاه جدید ایجاد نمی کنیم ویژگی جدید به گیاه اضافه میکنیم
5-
سوال 186 گزینه دو غلطه چون کدی که داره میده برای نخاعه ولی نخاع جز مغز نیست؟
تجربیاreyhane karimi 0 و اینکه آیا اگه در تست گفته بشه پیازهای بویایی در درک مزه غذا نقش دارند درسته؟
ولی اگه بگه خودش درک میکنه غلطه نه؟ -
درود
1-(به نظرمن) منظور از موج Q ، قسمت Q از موج QRS باشه
2-غدد راست روده ای ، ترشحات غلیظ نمکی رو به راست روده میریزن تا دفع بشن
3-(همواره) غلطه ، داخل کتاب قید (اغلب یا بیشتر) نوشته فک کنم . اون قسمت کتاب رو ببینید ، حتما پیدا میکنین
4-من با نظر شما موافقم که گیاه جدید ایجادنمیشه ، نمیدونم چرا گزینه دو درست گرفته، اما شاید چون تو کتاب این مورد در قسمت تولید مثل غیر جنسی اومده و خب در تولید مثل هم جاندار جدید ایجاد میشه، بر این اساس بشه گفت که گیاه جدید ایجاد میشه و اگه از طریق پیوند گیاه جدید ایجاد نشه ، پس چطوری بگیم جزو روش های تولید مثله؟
5-در سوال 186 ، گزینه 2 میتونه درست باشه ، مثلا در انعکاس ماهیچه های پلک که بسته میشن ؛ برا این ماهیچه ها دیگه پیام از نخاع نمیاد ، خود مغز دستورشو صادر میکنه
و مورد آخر هم ، اینکه پیاز های بویایی در درک مزه غذا نقش دارند درسته واینکه خودشون درک کنن غلطه (صفحه 32 زیست 11،خط آخر بخش حس چشایی)البته در مورد (درک کردن)باید بگم که گیرنده های چشایی هم خودشون مزه رو درک نمیکنن ، بلکه قسمتی از مغز که مربوط به این بخشه این کارو میکنه (و این درمورد همه گیرنده ها صدق میکنه) -
درود
3-(همواره) غلطه ، داخل کتاب قید (اغلب یا بیشتر) نوشته فک کنم . اون قسمت کتاب رو ببینید ، حتما پیدا میکنین
4-من با نظر شما موافقم که گیاه جدید ایجادنمیشه ، نمیدونم چرا گزینه دو درست گرفته، اما شاید چون تو کتاب این مورد در قسمت تولید مثل غیر جنسی اومده و خب در تولید مثل هم جاندار جدید ایجاد میشه، بر این اساس بشه گفت که گیاه جدید ایجاد میشه و اگه از طریق پیوند گیاه جدید ایجاد نشه ، پس چطوری بگیم جزو روش های تولید مثله؟
5-در سوال 186 ، گزینه 2 میتونه درست باشه ، مثلا در انعکاس ماهیچه های پلک که بسته میشن ؛ برا این ماهیچه ها دیگه پیام از نخاع نمیاد ، خود مغز دستورشو صادر میکنه
و مورد آخر هم ، اینکه پیاز های بویایی در درک مزه غذا نقش دارند درسته واینکه خودشون درک کنن غلطه (صفحه 32 زیست 11،خط آخر بخش حس چشایی)البته در مورد (درک کردن)باید بگم که گیرنده های چشایی هم خودشون مزه رو درک نمیکنن ، بلکه قسمتی از مغز که مربوط به این بخشه این کارو میکنه (و این درمورد همه گیرنده ها صدق میکنه)@سینا-0 مرسی
سوال 186 گزینه 2 غلطه -
درود
و مورد آخر هم ، اینکه پیاز های بویایی در درک مزه غذا نقش دارند درسته واینکه خودشون درک کنن غلطه (صفحه 32 زیست 11،خط آخر بخش حس چشایی)البته در مورد (درک کردن)باید بگم که گیرنده های چشایی هم خودشون مزه رو درک نمیکنن ، بلکه قسمتی از مغز که مربوط به این بخشه این کارو میکنه (و این درمورد همه گیرنده ها صدق میکنه)@سینا-0 ترشحات نمکی رو نوشته به روده میریزن
-
@سینا-0 مرسی
سوال 186 گزینه 2 غلطهreyhane karimi 0
من با بصل النخاع ردش کردم
چون اونم وسوله انعکاس هست که توی انعکاس هم انقباض سریع ماهیچه داریم ولی خب از بالا توی مغز گوسفند دیده نمیشه -
@سینا-0 ترشحات نمکی رو نوشته به روده میریزن
reyhane karimi 0
این تایید حرف من بود یا ردش؟؟؟
اگر ردش بود که باید بگم راست روده قسمتی از روده بزرگه و یه قسمت جدا نیس ، پس میتونه به جاش روده خالی هم بگه
اگه هم تایید کردید که هیچی دیگه ، اوکیه
در مورد 186 هم فک میکردم بالاخره چن تا انعکاس هست که تحت کنترل مخ باشه ولی هیچی پیدا نکردم ، پس همونطور که گفتین 2 غلطه -
reyhane karimi 0
این تایید حرف من بود یا ردش؟؟؟
اگر ردش بود که باید بگم راست روده قسمتی از روده بزرگه و یه قسمت جدا نیس ، پس میتونه به جاش روده خالی هم بگه
اگه هم تایید کردید که هیچی دیگه ، اوکیه
در مورد 186 هم فک میکردم بالاخره چن تا انعکاس هست که تحت کنترل مخ باشه ولی هیچی پیدا نکردم ، پس همونطور که گفتین 2 غلطه@سینا-0 خیلی ممنون
درمورد اونم درست میگین به جا راست روده میتونه روده ام بگه
گزینه 2 اون تنها کدی که براش هست که تازه از سطح پشتی هم دیده بشه نخاعه چون همونطور که دوستمون گفتن بصل دیده نمیشه
و به طور کلی من به این دلیل 2 رو غلط گرفتم که با خودم گفتم نخاعه درسته تو انعکاس نقش داره ولی جزئی از مز نیست
تحلیلم درسته؟
-
@سینا-0 خیلی ممنون
درمورد اونم درست میگین به جا راست روده میتونه روده ام بگه
گزینه 2 اون تنها کدی که براش هست که تازه از سطح پشتی هم دیده بشه نخاعه چون همونطور که دوستمون گفتن بصل دیده نمیشه
و به طور کلی من به این دلیل 2 رو غلط گرفتم که با خودم گفتم نخاعه درسته تو انعکاس نقش داره ولی جزئی از مز نیست
تحلیلم درسته؟
reyhane karimi 0
کاملا صحیح -
reyhane karimi 0
کاملا صحیح@سینا-0 خیلی لطف کردید