سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سربازی و کنکور
-
سلام بر همگی ... من امسال سال سوم میخوام پشت کنکور بمونم... چند تا سوال داشتم
واسه اینکه سربازی نرم باید چ کار کنم؟؟
اصلا تو سربازی میشه درس خوند؟؟ واسه کنکور...
با تشکر -
drsajjadheydari در سربازی و کنکور گفته است:
اصلا تو سربازی میشه درس خوند؟؟ واسه کنکور...
با اینکه سربازی نرفتم و نخواهم رفت! ولی میدونم جواب این سوال"نه" هستش!!
-
یه راه داره فقط تا جاییکه میدونم...پیام نور (ن ملی)ی رشته ای حالا هرچی باشه(ملاک رو بذار قیمتا چون قرار نیست تحصیل کنی)ثبت نام کن،بعد مرخصی بگیر و بشین خانه درستو بخون تا سال بعد
-
drsajjadheydari سلام.پیام نور ثبت نام کن .بعد انصراف بده اواخر ترم اولت که پول برا ترم دوم هم ندی .موفق باشی.فقط حواست باشه کلا 1بار میتونی اینجوری سربازی رو بپیچی
-
رتبه هاتو نگاه کن . این دو سال اگه تغییر زیادی نداشتی همون برو سربازی بهتره .
والا -
mohammadnabavi در سربازی و کنکور گفته است:
رتبه هاتو نگاه کن . این دو سال اگه تغییر زیادی نداشتی همون برو سربازی بهتره .
والاسلام
با عرض پوزش اصلا قبول ندارم این حرف شمارو
دلیل نمیشه اگر کسی تغییر آنچنانی نداشته امسال هم تغییری نخواهد داشت
اگر درست تلاش کنه آدم به نتیجه میرسه
من خودم معدل نهایی ۱۰ بوده به نظرتون نمیتونم کنکورم رو خوب بدم ؟
شاید ی فرد مشکلاتی براش پیش اومده بوده که اون سال نتونسته به نتیجه دلخواهش برسه !
بهترین کار اینه که آدم واقع بینانه خودش رو قضاوت کنه ببینه میتونه درس بخونه یا نمیتونه
اگر میتونه که یا علی استارتش رو بزنه
اگر هم نمیتونه که به فکر خدمت و کار باشه -
mehdi_zangane در سربازی و کنکور گفته است:
drsajjadheydari سلام.پیام نور ثبت نام کن .بعد انصراف بده اواخر ترم اولت که پول برا ترم دوم هم ندی .موفق باشی.فقط حواست باشه کلا 1بار میتونی اینجوری سربازی رو بپیچی
دکتر حداقل تعداد واحدای انتخابی چنتاس؟
-
@dr-bernosi در سربازی و کنکور گفته است:
سلام
با عرض پوزش خدمت دوستمون که تگ شدن
دکتر برنوسی عزیز منظورتون برای پیام نور هست ؟؟ -
alireza_ysf75 در سربازی و کنکور گفته است:
سلام
دکتر برنوسی عزیز منظورتون برای پیام نور هست ؟؟بله
-
سلام
دکتر برنوسی عزیز منظورتون برای پیام نور هست ؟؟بله
برای دولتی که ما هستیم حداقل 14 تا بود اگر اشتباه نکنم
برای کسانی هم که مشروط میشدن 12 بودبازم میگم اگر اشتباه نکنم اینجوری بودش
-
مشکلی نداره که 12 تا انتخاب کنم و به کلاس نرم و اواسط ترم انصراف بدم؟!
-
مشکلی نداره که 12 تا انتخاب کنم و به کلاس نرم و اواسط ترم انصراف بدم؟!
فک کنم میتونی از همون اول مرخصی هم بگیریا
بپرس اگر میشه ی راست مرخصی بگیر
اگرم نشد واحد بگیر و نرو
ولی حتما حتما حتما سوال بپرس از مشاور خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
-
میخوام مستقیم و زودتر از شرش خلاص شم! خخخخ همون انصراف به فکر مرخصی نیستم!
-
ایشالا که به هدفت برسی
حتما از مشاور و ادمای وارد بپرس چون در جریان قوانین که هستی دقیقه ای ممکنه عوض شده باشن و ما بی اطلاع باشیمم !
-
ایشالا که به هدفت برسی
حتما از مشاور و ادمای وارد بپرس چون در جریان قوانین که هستی دقیقه ای ممکنه عوض شده باشن و ما بی اطلاع باشیمم !
ممنون داداش : )
-
-
سلام اول اینکه پرسیدین در حین خدمت میتونم درس بخونم جوابش هست "تقریبا خیر"
چرا تقریبا ؟ چون ممکنه شما واسه خدمتت امریه بگیری و یه جای خوب خدمت کنی و یا اینکه محل خدمتت یه جای خوب بیفتی اما چون شما مدرکت دیپلم هست خیلی بعیدو سخته که یگان خدمتی ت جای خوب باشی اما غیرممکنم نیست ولی روش زیاد حساب نکن خدمت به اندازه کافی برات دغدغه میسازه
گفتید چیکار کنید که سربازی نرید
شما میتونی پیام نور شرکت کنی اما اینطور نیست که ترم اول به شما مرخصی بدن برید به امید خدا کلا ترم اول مرخصی ممنوعه و دانشگاه این کارو نمیکنه
گفتید که انصراف میدید !! لازمه خدمتتون عرض کنم شما به محض اینکه انصراف دادی باید برای خدمتت اقدام کنی وگرنه غیبت میخوری
و اما راه حل چیه؟ اینکه شما پیامنور اسم بنویسی و دروس عمومی رو انتخاب واحد کنی و امتحانم بدی که بعدا اگر هر رشته ای که قبول بشی این درس های عمومی رو میتونی تطبیق واحد بدی و ادامه بدی درستو
در پناه خدا باشی -
اینم اضافه کنم یادم رفت
معافیت تحصیلی فقط یکبار برای شما صادر میشه یعنی اینطور نیست که از فرضا پیام نور انصراف بدی بری اون دانشگاه شما بعد از اینکه کنکور دادی باید سریعا انصراف بدی و بری خدمت بعدا اگر که قبول شدی میتونی از خدمت مرخصی بگیری و درستو ادامه بدی -
Masood1139 در سربازی و کنکور گفته است:
سلام اول اینکه پرسیدین در حین خدمت میتونم درس بخونم جوابش هست "تقریبا خیر"
چرا تقریبا ؟ چون ممکنه شما واسه خدمتت امریه بگیری و یه جای خوب خدمت کنی و یا اینکه محل خدمتت یه جای خوب بیفتی اما چون شما مدرکت دیپلم هست خیلی بعیدو سخته که یگان خدمتی ت جای خوب باشی اما غیرممکنم نیست ولی روش زیاد حساب نکن خدمت به اندازه کافی برات دغدغه میسازه
گفتید چیکار کنید که سربازی نرید
شما میتونی پیام نور شرکت کنی اما اینطور نیست که ترم اول به شما مرخصی بدن برید به امید خدا کلا ترم اول مرخصی ممنوعه و دانشگاه این کارو نمیکنه
گفتید که انصراف میدید !! لازمه خدمتتون عرض کنم شما به محض اینکه انصراف دادی باید برای خدمتت اقدام کنی وگرنه غیبت میخوری
و اما راه حل چیه؟ اینکه شما پیامنور اسم بنویسی و دروس عمومی رو انتخاب واحد کنی و امتحانم بدی که بعدا اگر هر رشته ای که قبول بشی این درس های عمومی رو میتونی تطبیق واحد بدی و ادامه بدی درستو
در پناه خدا باشیمعافیت تحصیلی پس چی :| با دکتر افشار حرف زدم گفتن هر موقع شما انصراف بدی و برای معافیت اقدام کنی، تا سال بعد همون موقع فرصت داری بری دانشگاه