مشاوره تحصیلی (جدی)
-
@Dr-Saraaa مامانم همیشه همینه میگه ، اون موقع ک هی جزوه میدادن چقد خوشحال میشدیم نمیدونستیم چ ظلمی داره بهمون میشه ، ب دبیرم میگفتم کتبم بخونم ؟ میگفت ن اول جزوه ، درس خو نمیدادن همون جزوه رو هم باید شونصد بار میخوندی تا بفهمی چی ب چیه ! بعد بقیه بهم میگن بهونه میاری ! وضعیت رو ک نمیدونن فقط با بقیه مقایسه میکنن ...
-
شما میگی از منفی شوروع کردی بعد اینجوری پیگیر بودی:دی
من باز تو کله سال شاید 5 دقیقه کتابامو ورق زده باشم :دی
وضع من اصن گریه داره :دی -
ن از وقتی رفتم کانون ب خودم اومدم ، ینی از پارسال ، من از مهر شروع کردم ، پشت کنکوری هستم ، فیلمای اینجا رو هم تقریبن ابان بود ک دیدم ! خواستم بگم همه چی امکان پذیره نگران نباش ، فقط درست و حسابی درس بخون ، اصن درگیر معدلم نشو ، فقط تلاش کن تلاش ! زمانتم کافیه !
-
ن از وقتی رفتم کانون ب خودم اومدم ، ینی از پارسال ، من از مهر شروع کردم ، پشت کنکوری هستم ، فیلمای اینجا رو هم تقریبن ابان بود ک دیدم ! خواستم بگم همه چی امکان پذیره نگران نباش ، فقط درست و حسابی درس بخون ، اصن درگیر معدلم نشو ، فقط تلاش کن تلاش ! زمانتم کافیه !
forough
اتفاقا میخام کلاس بگیرم
بعد یاد حرف دوستمون افتادم که گفتن تاثیر نداره
چیزی که الان دغدغه ی من شده اینکه چجوری به درس خوندن خودمو عادت بدم
هر کاری قبلا میکردم و منو به اینجا کشوندرو دورشو خط کشیدم ولی الان برنامه ی درسته حسابی ندارم
چجوری یه برنامه ی درست و مفید بریزم برای خودم -
forough در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
Vampire_Hunter هر وقت ب زمان دبیرستانم فک میکنم دلم میخواد همین جور بشینم گریه کنم ، مدرسه مون واقعن افتضاح بود حتی ی نفرم نداشتیم ک دولتی قبول شده باشه ، واسه امتحانا نهایی ک اصن کتابام سفید سفید بودن ، تقویتی هم میگرفتیم در حد همون دبیر درس میدادن ، ب دیرم میگفتم اینو واسم توضیح بده میگفت تو امتحان نیووردمش نمیخواد بخونی ! موقع امتحانا یکی میزدم تو سر خودم یکی تو سر کتاب تا ی چی یاد بگیرم ، دوستام میگفتن واسه امتحان نهایی انگار دستمونو از تو خیابون گرفتی اوردی سر جلسه ، در این حد بودیم !
همکلاس منی فک کنم
-
یعنی الان بخواهم بنویسم که چقدر سختی کشیدم برای مدرسه و معلمامون یک طوماری میشه ولی فقط می تونم بگم که آلا برای من معجزه بود
-
یعنی الان بخواهم بنویسم که چقدر سختی کشیدم برای مدرسه و معلمامون یک طوماری میشه ولی فقط می تونم بگم که آلا برای من معجزه بود
R.Maryam در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
اگ آلا نبود من بیخیال کنکور شاید میشدم:)
منطقه ما حتی جوش هم درسی نیس! -
خدارو شکر ما وسیله ای بودیم هم شما همدگیرو پیدا کنید |: الان که فک میکنم منم تو کلاستون بودم
-
سلام چند دقیقه ای نمیشه که وارد انجمن شما شده ام می خواستم لطف کنید و اطلاعاتی در مورد استفاده از این سایت به من بدهید
-
سلام چند دقیقه ای نمیشه که وارد انجمن شما شده ام می خواستم لطف کنید و اطلاعاتی در مورد استفاده از این سایت به من بدهید
-
banoo **** شاد کردی مارو حسابی اوله صبحی
این چیزاتو جای دگ پست کن لطفا
title و بخونخیلی ممنون
-
واقعا از الان تا روز کنکور هر چیزی امکان پذیره بستگی به همت و پشتکار شما داره فقط همین و بس