Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بررسی هفتگی گزارش ها
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

بررسی هفتگی گزارش ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
532 دیدگاه‌ها 34 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@hamed-shakouri
    سلام در کل با توجه به مقطعت خوبه جای رشد زیادی داره تنوع درست کمه نیاز می بینم که از ویس های مشاوره ای جهت بهبود روندت و آموزش روشهای تست زنی و مرور استفاده می کنی و این پیشرفتت رو سریعتر می کنه به بعضی درس ها کمتر توجه می کنی بعضی روزا کم کاری میشه و مطالعه پیوسته نیست بعضی روزا جدی تر میخونی

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • romisaR آفلاین
      romisaR آفلاین
      romisa

shayan jafari
      عمومی هات رو یادت نره که مرورشون کنی به وضوح کمرنگ شده ممکنه فراموشیش زیاد بشه ساعت و تستت رو حفظ کن و حواست باشه پایین نیاد .بقیه چیزا با دید کلی به نظر اوکی میومد. آزمون جامع کمه تو برنامت. چه کنکورهایی رو تا الان حل کردی کدوما مونده؟ سنجش های جامع اخیر هم میشه گزینه خوبی برای حل باشه البته در صورتی که کنکورها کامل حل شده باشه

shayan jafariS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa

Niki Finn
        سلام نیکی جان
        برنامت و اجراش یه مقدار آشفتست حس می کنم که از قبل مشخص نیست که هر روزی قراره چه مطلبی بخونی و همینطور درسا متعادل نیست
        نمی دونم تو چه شرایطی هستی ولی مطالعت کاملا نوسانیه ان شاءالله اگه مشکلی هست حل بشه
        اینکه سعی می کنی حتما کنکورهای اخیر رو حل کرده باشی خوبه حتما اگه جایی مونده ادامه بده ولی با برنامه ریزی مشخص
        و در آخر میخوام بهت بگم مرور مرور مرور و اینکه الان چقدر اهمیت داره هرچقدر تکرار کنم کافی نیست ولی با برنامه
        می دونم ساعتت اومده پایین ولی با توجه به بحث مرور، منطقی نیست یعنی وقتی مرور می کنیم طبیعتا چون چیزاییه که باهاش آشنایی داریم ساعت و تست بیشتر میشه ولی اینجا همخونی نداره. حتما اولویت اولت مرور مطالبی باشه که مطالعه کردی حتی عمومی ها و همه ی درس ها

Niki FinnN 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • romisaR romisa

shayan jafari
          عمومی هات رو یادت نره که مرورشون کنی به وضوح کمرنگ شده ممکنه فراموشیش زیاد بشه ساعت و تستت رو حفظ کن و حواست باشه پایین نیاد .بقیه چیزا با دید کلی به نظر اوکی میومد. آزمون جامع کمه تو برنامت. چه کنکورهایی رو تا الان حل کردی کدوما مونده؟ سنجش های جامع اخیر هم میشه گزینه خوبی برای حل باشه البته در صورتی که کنکورها کامل حل شده باشه

shayan jafariS آفلاین
          shayan jafariS آفلاین
          shayan jafari
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده

romisa سلام
          من الان بیشترین اشکالم نسبت ب بقیه دروس ادبیات و تا جایی هم ریاضی هستش

آزمونا هم کنکورای تجربی پرینت گرفتم آمادس قراره بزنم چند روز بعد ( که مثل اینکه آلا تو 4k همونا رو میخواد امتحان بگیره )
          جامع سنجش یکی دادم و یکی هم گزینه 2
          2 تا از عمومیای پارسالم زدم ( هنر و زبان )

برنامه پیش رو : 4 تا جامع گزینه 2 و یدونه سنجش ک اینارو ثبت نام کردم
          کنکور 98 و 99 داخل و خارج
          کنکور عمومی ریاضی و انسانی پارسال
          وقت شد جامع قلمچی امسالم پی دی اف میگیرم میزنم ( البته یکیش هدیس فک کنم آنلاین میتونم شرکت کنم )

در ضمن دیگه نمیتونم گزارش بنویسم این آخرین هفته بود
          از فردا تا روز قبل کنکور دیگ انجمن نمیام

well, they call me the GMV boy
          ™JF BS

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

atena abolhasani
            سلام منظم تر شده داری سعی می کنی کم کم تنوع و تست و حتی سوال تشریحی رو بیشترش کنی حس میشه. استراحتا زیاد بوده.ساعت مطالعه نیاز به پیشرفت زیادی داره

atena abolhasaniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • shayan jafariS shayan jafari

romisa سلام
              من الان بیشترین اشکالم نسبت ب بقیه دروس ادبیات و تا جایی هم ریاضی هستش

آزمونا هم کنکورای تجربی پرینت گرفتم آمادس قراره بزنم چند روز بعد ( که مثل اینکه آلا تو 4k همونا رو میخواد امتحان بگیره )
              جامع سنجش یکی دادم و یکی هم گزینه 2
              2 تا از عمومیای پارسالم زدم ( هنر و زبان )

برنامه پیش رو : 4 تا جامع گزینه 2 و یدونه سنجش ک اینارو ثبت نام کردم
              کنکور 98 و 99 داخل و خارج
              کنکور عمومی ریاضی و انسانی پارسال
              وقت شد جامع قلمچی امسالم پی دی اف میگیرم میزنم ( البته یکیش هدیس فک کنم آنلاین میتونم شرکت کنم )

در ضمن دیگه نمیتونم گزارش بنویسم این آخرین هفته بود
              از فردا تا روز قبل کنکور دیگ انجمن نمیام

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

shayan jafari پس حله
              راجع به فضای مجازی هم کار خوبیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

zeinab dehghani
                تست پایینه برای آزمون های جامع برنامت چیه؟عمومی ها رو چه شکلی جمع بندی کردی یا بعدا میخوای مرور کنی؟واسه شیمی برنامت چیه؟
                در کل راضی نبودم ساعت مطالعه خیلی اومده پایین

zeinab dehghaniZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

دریا دریایی سلام جدی تر داری میخونی حس می کنم که بعضی روزا کیفیت مطالعت بهتر شده ولی روزایی که ساعت مطالعه پایینه همچنان دیده میشه هنوزم اصرار زیادی به پررنگ تر شدن حل تست توسط خودت تو برنامه دارم

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • romisaR آفلاین
                    romisaR آفلاین
                    romisa

Zahra Akbari 0

سلام زهرا جان باقی روزا کجاست عزیزم؟!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • romisaR romisa

دریا دریایی سلام جدی تر داری میخونی حس می کنم که بعضی روزا کیفیت مطالعت بهتر شده ولی روزایی که ساعت مطالعه پایینه همچنان دیده میشه هنوزم اصرار زیادی به پررنگ تر شدن حل تست توسط خودت تو برنامه دارم

دریا دریایید آفلاین
                      دریا دریایید آفلاین
                      دریا دریایی

romisa
                      چشم تست ها رو.بیشتر میکنم

1
                      • romisaR romisa

atena abolhasani
                        سلام منظم تر شده داری سعی می کنی کم کم تنوع و تست و حتی سوال تشریحی رو بیشترش کنی حس میشه. استراحتا زیاد بوده.ساعت مطالعه نیاز به پیشرفت زیادی داره

atena abolhasaniA آفلاین
                        atena abolhasaniA آفلاین
                        atena abolhasani

romisa سلام عصر بخیر
                        بله مثلا میخواستم یک روز استراحت کنم شد سه روز😑
                        خدارشکر یک هفته استراحت نکردم🤦🏻‍♀️😂
                        ولی خب یکی از دلیل هایی که استراحتام زیاد شدن اینه که توبرنامه ریزی گیج بودم نمیدونستم تا اول تیر که راه ابریشم میاد چکار کنم ولی خب امروز به یک برنامه ی معقول رسیدم قول میدم جبران کنم🙂🧡

1
                        • romisaR romisa

zeinab dehghani
                          تست پایینه برای آزمون های جامع برنامت چیه؟عمومی ها رو چه شکلی جمع بندی کردی یا بعدا میخوای مرور کنی؟واسه شیمی برنامت چیه؟
                          در کل راضی نبودم ساعت مطالعه خیلی اومده پایین

zeinab dehghaniZ آفلاین
                          zeinab dehghaniZ آفلاین
                          zeinab dehghani

romisa 😓
                          توی این هفته ها ک درگیر نهایی بودم خیلی نشد تست بزنم...😑
                          فقط چندتایی تست جامع میزدمم و بررسی شون میکردم
                          آزمون های جامع رو هم از امروز شروع کردم با بررسی کاملشون(امروز توی گزارشم میاد...)
                          برنامم کلن اینجوریه کـ
                          عمومی هام تقریبی جمعه...ک خب باوقت بیشتری ک توی برنامم برای آزمونای جامع عمومی میزارم میشه برای مرورشون
                          دروس اختصاصی رو هم ک تا اینجاهرچی خوندم....بعضی مباحثی ک دیر بهشون رسیدم و میدونم ک خیلی وقتم رو میگیره گذاشتم کنار و روی اونایی ک بیشتر بلدم وقت میزرام ک بیشتر بهم کمک کنه
                          برای فیزیک ک یه دور کامل خودم جمع کردم و الان هم باآرش دارم پیش میرم و با آزمون اونجاهایی ک یادم رفته رو مرور میکنم
                          برای شیمی یه چند روزی بود با حفظیاتش بودم و میخوندم...اما این چند روز متاسفانه نبود توی برنامم...
                          ان شالله براش بیشتر وقت میزارم
                          برای ریاضیات هم از حسابان دارم مرور میکنم..ازآمار حذفی دارم یکم ولی مابقیش رو همراه گسسته مرور کردم و همراه آزمون مرور کنم
                          هندسه هم بیشتر باهندسه 3 جمع کردم..چون هندسه 1و2خیلی گسترده هست و نمیخوام وقتم رو برای چیزی ک خیلی کمتره هدر کنم
                          .......
                          دیگه این دوهفته آزمون وبررسی دارم....ومرو دروسی ک قراره قویترشون بکنم
                          واضافه کنم ک این برنامم هست و تمام تلاشمو میکنم ک باهاش پیش برم
                          وازطرفی یه سری مشکل بد برام پیش اومده...که خیلی داغونم کرده... باید باهاش کناربیام و حلش کنم 😕
                          ولی باید طبق برنامم پیش برم

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

2
                          • دریا دریایید دریا دریایی

romisa
                            چشم تست ها رو.بیشتر میکنم

romisaR آفلاین
                            romisaR آفلاین
                            romisa

دریا دریایی بی بلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • atena abolhasaniA atena abolhasani

romisa سلام عصر بخیر
                              بله مثلا میخواستم یک روز استراحت کنم شد سه روز😑
                              خدارشکر یک هفته استراحت نکردم🤦🏻‍♀️😂
                              ولی خب یکی از دلیل هایی که استراحتام زیاد شدن اینه که توبرنامه ریزی گیج بودم نمیدونستم تا اول تیر که راه ابریشم میاد چکار کنم ولی خب امروز به یک برنامه ی معقول رسیدم قول میدم جبران کنم🙂🧡

romisaR آفلاین
                              romisaR آفلاین
                              romisa

atena abolhasani ان شاءالله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • zeinab dehghaniZ zeinab dehghani

romisa 😓
                                توی این هفته ها ک درگیر نهایی بودم خیلی نشد تست بزنم...😑
                                فقط چندتایی تست جامع میزدمم و بررسی شون میکردم
                                آزمون های جامع رو هم از امروز شروع کردم با بررسی کاملشون(امروز توی گزارشم میاد...)
                                برنامم کلن اینجوریه کـ
                                عمومی هام تقریبی جمعه...ک خب باوقت بیشتری ک توی برنامم برای آزمونای جامع عمومی میزارم میشه برای مرورشون
                                دروس اختصاصی رو هم ک تا اینجاهرچی خوندم....بعضی مباحثی ک دیر بهشون رسیدم و میدونم ک خیلی وقتم رو میگیره گذاشتم کنار و روی اونایی ک بیشتر بلدم وقت میزرام ک بیشتر بهم کمک کنه
                                برای فیزیک ک یه دور کامل خودم جمع کردم و الان هم باآرش دارم پیش میرم و با آزمون اونجاهایی ک یادم رفته رو مرور میکنم
                                برای شیمی یه چند روزی بود با حفظیاتش بودم و میخوندم...اما این چند روز متاسفانه نبود توی برنامم...
                                ان شالله براش بیشتر وقت میزارم
                                برای ریاضیات هم از حسابان دارم مرور میکنم..ازآمار حذفی دارم یکم ولی مابقیش رو همراه گسسته مرور کردم و همراه آزمون مرور کنم
                                هندسه هم بیشتر باهندسه 3 جمع کردم..چون هندسه 1و2خیلی گسترده هست و نمیخوام وقتم رو برای چیزی ک خیلی کمتره هدر کنم
                                .......
                                دیگه این دوهفته آزمون وبررسی دارم....ومرو دروسی ک قراره قویترشون بکنم
                                واضافه کنم ک این برنامم هست و تمام تلاشمو میکنم ک باهاش پیش برم
                                وازطرفی یه سری مشکل بد برام پیش اومده...که خیلی داغونم کرده... باید باهاش کناربیام و حلش کنم 😕
                                ولی باید طبق برنامم پیش برم

romisaR آفلاین
                                romisaR آفلاین
                                romisa

zeinab dehghani سلام منطقی بود

zeinab dehghaniZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

@sania-Andiravan
                                  ان شاءالله آزمونت روبا موفقیت داده باشی عزیزم
                                  راضی بودی؟

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

@kosar-mottaghi
                                    سلام عزیزم باقی روزا رو نفرستادی؟

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • romisaR آفلاین
                                      romisaR آفلاین
                                      romisa

Amir 6
                                      سلام خوبه عمومی میذاری🌼
                                      4 ساعت برای ساعت مطالعه کمه سعی کن کفش رو بیاری روی 7
                                      حتی همین مثال های تشریحی ای که حین مطالعه حل می کنی میتونه جزو تست ها حساب بشه
                                      کم کم سعی کن تست صفر رو از برنامه ها حذف کنی و هیچ روزی بی تست نباشه
                                      اهمیت تست رو دست کم نگیر تو برنامه هات

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

سارا M 0
                                        سلام عزیزم راضی نیستم
                                        چرا اول تیر؟
                                        الان که خیلی مونده
                                        شرطیِ زمان نشو

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

Maryam Nateqi
                                          سلام مریم جان
                                          جتما هرروز گزارش بده
                                          یه پیوستگی تو مطالعت حس میشه سعی کن حفظش کنی
                                          توصیم برات اینه که الان روی کیفیت کار و بالابردن تست و تمرین بیشتر کار کنی

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 20
                                          • 21
                                          • 22
                                          • 23
                                          • 24
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 27
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه