تست سراسری ۹۲
-
درود
1-با افزایش تولید استیل کوآنزیم a ، متوجه میشیم پیرووات و در نتیجه گلیکولیز زیاد شده . طبق شکل کتاب ص66، با انجام گلیکولیز ، یون هیدروژن تولید میشه ؛پس با افزایش گلیکولیز ، تولید یون هیدروژن هم افزایش پیدا میکنه
2-در این مورد هم که دوستان توضیح خوبی دادن -
دوستان من یه چیزی و متوجه نمیشم
خب وقتی اکسایش بره بالا میخواد nadh تولید بشه مگه h+ مصرف نمیشه و مقدارش کم بشه؟
احمد قادری
دریا دریایی
@سینا-0 -
خب وقتی اکسایش بره بالا میخواد nadh تولید بشه مگه h+ مصرف نمیشه و مقدارش کم بشه؟
احمد قادری
دریا دریایی
@سینا-0 -
Bio مگه برای تشکیلش به ازای مصرف هر ۲ مول یون هیدروژن یک مول تولید نمیشه؟
پس در واقع بیشتر مصرف میشه تا تولید؟
-
Bio مگه برای تشکیلش به ازای مصرف هر ۲ مول یون هیدروژن یک مول تولید نمیشه؟
پس در واقع بیشتر مصرف میشه تا تولید؟
@sara-haghighatrad
در این شکل هم ، اون دوتا یون هیدروژن از سیتوپلاسم که نیومدن تا بگیم غلظتش کم میشه ، اونارو NAD+ از قند فسفاته میگیره که یکیش اضاف میمونه
خودتون هم که اون بالای عکس نوشتین که الکترون دهنده(قند فسفاته) دو تا H+ از دست میده -
@sara-haghighatrad
در این شکل هم ، اون دوتا یون هیدروژن از سیتوپلاسم که نیومدن تا بگیم غلظتش کم میشه ، اونارو NAD+ از قند فسفاته میگیره که یکیش اضاف میمونه
خودتون هم که اون بالای عکس نوشتین که الکترون دهنده(قند فسفاته) دو تا H+ از دست میده@سینا-0 ممنونم
-
احمد قادری
دریا دریایی
@سینا-0@sara-haghighatrad
سلام
به نظر من این یه چرخه هست که توی یاخته و چیزی خارج نمیشه که بخواد تغییر غلظت محسوسی رخ بده
شاید اندک و در یه اندامکی این اتفاق بیفته ولی به نظر من توی کل یاخته ثابته -
@sara-haghighatrad
سلام
به نظر من این یه چرخه هست که توی یاخته و چیزی خارج نمیشه که بخواد تغییر غلظت محسوسی رخ بده
شاید اندک و در یه اندامکی این اتفاق بیفته ولی به نظر من توی کل یاخته ثابتهاحمد قادری ممنونم
-
احمد قادری ممنونم
@sara-haghighatrad
-
مشکل حل شد ؟
-
-
مشکل حل شد ؟
دریا دریایی بله مرسی
-
-
Nila YS در تست سراسری ۹۲ گفته است: