b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
واقعا با هیچی نمیشه این لطفتون رو جبران کرد،تو این روزهایی که همه موسسات کنکوری به دنبال دزدی از بچه ها هستند.
دمتون گرم و اجرتون با امام حسین
ا -
من دم به دم این صفحه رو رفرش می کنم
منتظر قسمت جدید هستم
خیلی ممنون
واقا توی این دور و زمونه انسان های ایثار گری مثل شما کم پیدا می شه
خیلی خیلی ممنون
بازم ممنون -
مواد الکترولیت ب موادی میگن ک تو آب حل شن یون تولید کنن
-
برق کافت : تجزیه مواد به وسیله الکتریسته (برق)
در برق کافت مواد به عناصر سازنده شون تبدیل می شن(نه به یون هاشون)
نمونه ی برق کافت :1-شیمی دو فصل یک.برق کافت محلول قلع (II) کلرید (تجمع گاز زرد رنگ در پیرامون یکی از قطب ها)
2-در صنعت(نه ازمایشگاه) از برق کافت NaClگاز کلر (که سمی است)را بدست می اورند. -
سلام پیشنهاد میکنم حتما ببینید واقعا عالی بود خودم سر کلاس ایشون بودم 20 ه
-
-
@administrators
سلام اقا سهراب بی زحمت توضیحات رو تصحیح کنید !
جلسه 1 : بررسی ساختار های بنزن-فنول-تولوئن-نفتالن +گروه های عاملی الکل-اتر-کتون-الدهید-استر-کربوکسیلیک اسید +فرمول عمومی آلکانها - آلکن ها _ آلکین ها -
جلسه 2 : گروه عاملی های آمید و آمین +نوع دیگر نشان دادن گروه عاملی های کتون و آلدهید و استر و کربوکسیلیک اسید +یافتن تعداد پیوندهای کوالانسی آلکانها - آلکن ها _ آلکین ها + ساختار های :اگزالیک اسید-بنزوئیک اسید-سیکلو آلکانها+اتیلن گلیکول-گلیسرین-گلوکز
-
جلسه 3 : بررسی ساختار های آسپرین+سالیسیلیک اسید و متیل سالیسیلات ( در واکنش )-وینیل کلرید-یدواتان-کلرواتان-کلرومتان-کلروفرم-ایبوبروفن-منتول-آسپارتام(ادامه آسپارتام در جلسه 4)
-
جلسه 4 : ادامه آسپارتام-روش تستی یافتن تعداد جفت ناپیوندی + روش تستی یافتن تعداد جفت پیوندی ( پیوند کوالانسی یا خط ها )
-
جلسه 5 : انواع هیدروکربن ( سیرشده و سیر نشده )+نامگذاری آلکانها-آلکنها_آلکینها + قاعده تبدیل آلکان به آلکیل + بررسی پروپیل و ایزو پروپیل + بررسی یک تست نامگذاری
-
جلسه 6 : بررسی ساختار ویتامین A + تبدیل هیدروکربن سیر نشده به سیر شده +ویتامین های محلول در چربی و آب + بررسی یک تست برای نامگذاری !
-
جلسه 7 : بار گروه ها ی اصلی و برخی عنصر ها + شکل جدول تناوبی و بررسی آن
-
جلسه 8 : اصل آفبا + فرمول پر شدن زیر لایه ها + آرایش نوشتاری و نموداری + استثنا ها
-
جلسه 9 : الکترونهای ظرفیتی + توضیحاتی برای یادگیری جدول تناوبی + معرفی فلز-نافلز و شبه فلزها
-
جلسه 10 : آخرین زیر لایه پر شده در گروه های جدول تناوبی وتعیین دسته های S p d f جدول + تشخیص تناوب و گروه از راه های مختلف
-
جزوه جلسات 1 تا 10 جمع بندی شیمی استاد آقاجانی
لطفا اگر مشکلی در جزوه بود بگید تصحیح کنممتاسفانه 2 غلط در این جزوه بود که تصحیح شد و با کیفیت اصلی اپلود شد امیدوارم به کار دوستان بیاد.اگر خوشتون اومد من و الایی ها هم دعا کنید دستتون درد نکنه
http://s7.picofile.com/file/8245650692/جلسات_1_تا_10_شیمی_آقاجانی.rar.html -
قربونت برم علی رضا
alireza.yousefi75yahoo.com
افریننننننننننننننننننننننننننننننننن