روش خواندن زیست استاد موقاری توی تابستان
-
سلام دوستان
ببخشید یک چیز مهم داشتم که برام مشکله و اینه که من توی تابستان چجوری ۱۰ و ۱۱ موقاری رو مرور کنم چون با اینکه متوسط هر فیلم نیم ساعته ولی خدایی من برای هر فیلمش چند ساعت وقت میزارم و هرچی که میگه رو می نویسم . حالا برای تابستان وقت زیادی ندارم برای همین میخوام بگید که باید چیکار کنم لطفا کمک کنید خیلی سریع -
سلام دوستان
ببخشید یک چیز مهم داشتم که برام مشکله و اینه که من توی تابستان چجوری ۱۰ و ۱۱ موقاری رو مرور کنم چون با اینکه متوسط هر فیلم نیم ساعته ولی خدایی من برای هر فیلمش چند ساعت وقت میزارم و هرچی که میگه رو می نویسم . حالا برای تابستان وقت زیادی ندارم برای همین میخوام بگید که باید چیکار کنم لطفا کمک کنید خیلی سریعAli Alii در روش خواندن زیست استاد موقاری توی تابستان گفته است:
سلام دوستان
ببخشید یک چیز مهم داشتم که برام مشکله و اینه که من توی تابستان چجوری ۱۰ و ۱۱ موقاری رو مرور کنم چون با اینکه متوسط هر فیلم نیم ساعته ولی خدایی من برای هر فیلمش چند ساعت وقت میزارم و هرچی که میگه رو می نویسم . حالا برای تابستان وقت زیادی ندارم برای همین میخوام بگید که باید چیکار کنم لطفا کمک کنید خیلی سریعسعی کن هر ساعت یه جلسه رو ببینی و جزوه اش رو بنویسی .سعی کن همه ی نکات رو تند تند بنویسی ولی نه بیشتر از یک ساعت برای هر جلسه .و زیاد هم وسواس خرج نده .استاد همه نکات رو چند بار گفتن
اگه هم نمی تونی سریع جزوه بنویسی راه ابریشم زیست رو بگیر -
سلام دوستان
ببخشید یک چیز مهم داشتم که برام مشکله و اینه که من توی تابستان چجوری ۱۰ و ۱۱ موقاری رو مرور کنم چون با اینکه متوسط هر فیلم نیم ساعته ولی خدایی من برای هر فیلمش چند ساعت وقت میزارم و هرچی که میگه رو می نویسم . حالا برای تابستان وقت زیادی ندارم برای همین میخوام بگید که باید چیکار کنم لطفا کمک کنید خیلی سریعAli Alii
اگه نکات صفر تا صدارو کامل دارید
میتونی با استفاده از تورق سریع و نکته و تست مروری سریع و فوقالعاده داشته باشین -
سلام دوستان
ببخشید یک چیز مهم داشتم که برام مشکله و اینه که من توی تابستان چجوری ۱۰ و ۱۱ موقاری رو مرور کنم چون با اینکه متوسط هر فیلم نیم ساعته ولی خدایی من برای هر فیلمش چند ساعت وقت میزارم و هرچی که میگه رو می نویسم . حالا برای تابستان وقت زیادی ندارم برای همین میخوام بگید که باید چیکار کنم لطفا کمک کنید خیلی سریعAli Alii
سلام دوست عزیز
قطعا خیلی زمان میبره
من تابستون رو روزی 4 ساعت زیست می خوندم و تست می زدم اخرش هم تستای گیاهیم موندن
ولی پیشنهادم اینه که اول جانوری های دهم و یازدهم رو بخونی و با تست ببندی بعد بری سراغ گیاهی
خیلی هم خودتو نگران نکن قرار نیست همه ی درسای پایه رو کامل ببندی توی تاپیک تابستون 1401 شروع با دهم یا یازدهم توضیح دادم لطفا یه سری بزن و بخونشون -
Ali Alii
سلام دوست عزیز
قطعا خیلی زمان میبره
ولی پیشنهادم اینه که اول جانوری های دهم و یازدهم رو بخونی و با تست ببندی بعد بری سراغ گیاهی
خیلی هم خودتو نگران نکن قرار نیست همه ی درسای پایه رو کامل ببندی توی تاپیک تابستون 1401 شروع با دهم یا یازدهم توضیح دادم لطفا یه سری بزن و بخونشون@zahra-forouzanfar در روش خواندن زیست استاد موقاری توی تابستان گفته است:
Ali Alii
سلام دوست عزیز
قطعا خیلی زمان میبره
خیلی هم خودتو نگران نکن قرار نیست همه ی درسای پایه رو کامل ببندی توی تاپیک تابستون 1401 شروع با دهم یا یازدهم توضیح دادم لطفا یه سری بزن و بخونشونمن هم برنامم این بود که صفرتا صد ها رو کامل ببینم و دیدم