زین بی قرار ابریشم
-
Amin Rm اتفاقای وحشتناک پارسال میخوان تکرار نشه و جلو باشیم
erfan javaheri خب از الان تا مهر که کل راه ابریشم کامل ضبط میشه که.
-
erfan javaheri خب از الان تا مهر که کل راه ابریشم کامل ضبط میشه که.
Amin Rm خب عالیه دیگه دیگه تاخیر فیلم جزوه نداریم
-
Amin Rm خب عالیه دیگه دیگه تاخیر فیلم جزوه نداریم
erfan javaheri شما امسال کنکور دارید؟
-
erfan javaheri شما امسال کنکور دارید؟
Amin Rm یس
-
erfan javaheri میخوایید بمونید پشت کنکور یانه
-
erfan javaheri میخوایید بمونید پشت کنکور یانه
Amin Rm بستگی داره چجوری بشود
-
erfan javaheri در زین بی قرار ابریشم گفته است:
من امسال تقریبا اختصاصی ها رو خوندم ولی به اندازه ۳۰ ۴۰ درصد عمومی ها رو خوندم.تازه این یه ماه آخر رو به دلایلی نتوستم درس ها رو جمع بندی کنم و فقط دو هفته وقت دارم. به نظرتون چیکار کنم؟
-
من امسال تقریبا اختصاصی ها رو خوندم ولی به اندازه ۳۰ ۴۰ درصد عمومی ها رو خوندم.تازه این یه ماه آخر رو به دلایلی نتوستم درس ها رو جمع بندی کنم و فقط دو هفته وقت دارم. به نظرتون چیکار کنم؟
Amin Rm ببینید اگر اختصاصی ها رو تقریبا اتمام کردید حتما رو عمومی ها وقت بزارید دروس اختصاصی چون سنگینه نمیشه روش زیاد معطوف شد ولی عمومی مثل دینی عربی قشنگ رتبه ساز رتبه میبره بالا
-
Amin Rm راستش این دو هفته سعی کنید بیشتر مطالب خونده جمع بندی کنید و مطلب جدید در حد روزنامه وار بخونید چون واقعیتش وقت بسیار اندکه
-
Amin Rm راستش این دو هفته سعی کنید بیشتر مطالب خونده جمع بندی کنید و مطلب جدید در حد روزنامه وار بخونید چون واقعیتش وقت بسیار اندکه
erfan javaheri آره واقعا خیلی وقت کمه .واقعا ناامید شدم .
-
Amin Rm ببینید حتما کنکور های 98 و 99 هم یه تحلیلی بکنید خیلی کمک کنندس و مفید اگر خدایی نکرده امسال به خواستتون نرسیدید چون بسیار خوندید برای سال بعد اماده اید و خیلی راحت تر هستید
-
Amin Rm هر چی نخوندید در سطح اسون بخونید اگر تست اسونی ازش اومد بقول اقا ثابتی تست گلابی بزنید و حسرت نخورید ای داد بیداد
-
Amin Rm ببینید حتما کنکور های 98 و 99 هم یه تحلیلی بکنید خیلی کمک کنندس و مفید اگر خدایی نکرده امسال به خواستتون نرسیدید چون بسیار خوندید برای سال بعد اماده اید و خیلی راحت تر هستید
erfan javaheri آره امسال خیلی خوب اختصاصی ها رو خوندم . تقریبا عموما ها را نصف و نیمه خوندم .اگر یه سال دیگه بشینم درست و حسابی عمومی ها رو بخونم و در کنارش بیشتر برای اختصاصی تست بزنم میتونم انشالله موفق بشم.
-
erfan javaheri آره امسال خیلی خوب اختصاصی ها رو خوندم . تقریبا عموما ها را نصف و نیمه خوندم .اگر یه سال دیگه بشینم درست و حسابی عمومی ها رو بخونم و در کنارش بیشتر برای اختصاصی تست بزنم میتونم انشالله موفق بشم.
Amin Rm البته خب بستگی داره چه دانشگاه رشته ای میخواید برید
-
Amin Rm شاید همین امسال قبول شدید و دیگه پشت نموندید
-
Amin Rm شاید همین امسال قبول شدید و دیگه پشت نموندید
erfan javaheri خدا از دهنتون بشنوه. الهی که شما هم با رشته مورد علاقه و دانشگاه مورد علاقه تون برسید.
واقعا ممنون که انقدر به من روحیه دادید. -
erfan javaheri خدا از دهنتون بشنوه. الهی که شما هم با رشته مورد علاقه و دانشگاه مورد علاقه تون برسید.
واقعا ممنون که انقدر به من روحیه دادید.Amin Rm خواهش میکنم توصیه من اینه همین دو هفته سخت بگیرید دیگه خلاص بشید از کنکور اینا برید دانشگاه مد نظرتون حال کنید
-
آقای یزدیان پیش فروش عمومیا از ۱ تیر شروع میشه؟
-
مگه آقای ابوذر خانی نگفتن از اول مهر راه ابریشم عمومی میاد؟ ولی من وقتی فیلم پشت صحنه الا را دیدم، دیدم که دارند فیلم ها را ضبط میکنن. تازه یه جاش بود استاد علیمردای داشتند تست های فرسنگ اول رو حل میکردن.چجوریه؟از الان !!!!!!یه خبرایی هست که نمیگن . میخوان ما را دق بدن انگار ؟
Amin Rm کجا دیدی تستای فرسنک اول عربی حل میشه؟؟؟؟
راستی حدستون برا دبیرا چه کساییه؟
اقای علیمرادی و خانی که قطعا هستن
برای زبان فک کنم استاد چیذری و برای دینی هم استاد رضایی بقا باشه
-
Amin Rm کجا دیدی تستای فرسنک اول عربی حل میشه؟؟؟؟
راستی حدستون برا دبیرا چه کساییه؟
اقای علیمرادی و خانی که قطعا هستن
برای زبان فک کنم استاد چیذری و برای دینی هم استاد رضایی بقا باشه
Mobin Saadat
من کله هارو از رو سایه ها تطبیق دادم
اره همیناییه ک گفتی