چند سوال زیست گیاهی دهم۳
-
سلام مجدد
خسته نباشید 🌻
۱)در ص90زیست دهم خط 4 گفته که «پیکر گیاهان آوندی از ۳ سامانه افتی تشکیل شده»خب یعنی گیاهان آوندی که میشن سرخسا و دانه دارا،پس یعنی سرخس ها هم همون سه سامانه بافتیو دارن؟یا اشتباه کتابه؟
۲)یا سلولای روپوست قابلیت تقسیم دارن؟
3)گ نمیگیم چوب پنبه ای شدن موجب مرگ یاخته میشه،پس چرا جنس کلاهک مریستم نوک ریشه چوب پنبهایه ولی یاخته های اون جا نمردهن؟یا فقط شاید لایه خارجی کلاهک چوب پنبه ای شده؟یعنی لایه خارجی دیگه اون ترکیب پلی ساکاریدی رو ترشح نمیکنه؟
4)آیا در محل گره ها،دمبرگ تبدیل به شاخه میشه؟اون شاخه از محل گره از کجا میاد؟اون یاخته های مریستمی تو جوانه؟؟
5)حاصل عملکرد مریستم میان گرهی چیه؟اصا چیکارس
6)آیا مریستم پسین در همه دولپه ای ها هست؟
7)آیا مریستم پسین فقط در گیاهان دو لپه ای مسن یافت میشه؟
8)دیواره یاخته های مریستمی چطوریه؟از نظر دیواره پسین و نخستین و تیغه میانی
9)رشد پسین و تشکیل دیواره پسین چه تفاوتایی با هم دارن؟
10)آیا چون روپوست قابلیت تقسیم نداره،و تخریب میشه،تو دو لپه ای های مسین پیراپوست میاد جاشو میگیره؟
ممنون😂🙏
میدونم زیاده ولی ببخشید دیگ🌻🙏
دهم یازدهم همیار دریا دریایی سری جدید آوردم ببخشید😂🙏 z Gheibi -
81Sobhan
mehranmirzaei
گیاهی با طعم موز و انبه !
راست کار خودتونه من سری یک و دو رو جواب دادم :grinning_face_with_sweat: -
- بله هر سه بافت رو دارن
- شاید بتونن :/ ولی تمایز رو حتما دارن
- این نمیدونم کتابتون مال چه سالیه ولی کتاب ما میگه اغلب باعث مرگ میشه
4)احتمالا همون دمبرگ به شاخه تبدیل میشه اطلاع دقیقی ندارم کتاب چیزی نگفته - هر دولپه ای که چند ساله باشه و بتونه چوب بسازه گیاهان زراعی دو لپه بعید میدونم مریستم پسین داشته باشن
- ول معطله 😐 اگه یازدهمی خب میخونی نقشش تو چیرگی راسی چیه اگه هم دهمی صبر کن بهش میرسی
- بله تو گیاهان مسن هست فقط
8 ) نخستین بیشتر نداره اینکه چند لایه یا ضخیم هم هست بعید میدونم فکر کنم تک لایه نازک باشه چون بطور متناوب باید تقسیم شه
9 ) رشد پسین برا یک گیاه تعریف میشه دیواره پسین برا ی سلول تا جایی که میدونم
10 ) نه تو برگ گیاه مسن کجاش پیراپوست داریم
مرد حسابی گرفتیمون ؟ اون بالا میگی روپوست میتونه تقسیم شه بعد میگی چون رو پوست تقسیم نمیشه 😐
ی توصیه اینقدر دنبال سوال ها خارج کتاب نباش به قول استاد امینی به منو تو چه کتاب نگفته ما هم کاری نداریم 😐
-
- بله هر سه بافت رو دارن
4)احتمالا همون دمبرگ به شاخه تبدیل میشه اطلاع دقیقی ندارم کتاب چیزی نگفته - هر دولپه ای که چند ساله باشه و بتونه چوب بسازه گیاهان زراعی دو لپه بعید میدونم مریستم پسین داشته باشن
- ول معطله 😐 اگه یازدهمی خب میخونی نقشش تو چیرگی راسی چیه اگه هم دهمی صبر کن بهش میرسی
8 ) نخستین بیشتر نداره اینکه چند لایه یا ضخیم هم هست بعید میدونم فکر کنم تک لایه نازک باشه چون بطور متناوب باید تقسیم شه
مرد حسابی گرفتیمون ؟ اون بالا میگی روپوست میتونه تقسیم شه بعد میگی چون رو پوست تقسیم نمیشه 😐
ی توصیه اینقدر دنبال سوال ها خارج کتاب نباش به قول استاد امینی به منو تو چه کتاب نگفته ما هم کاری نداریم 😐
81Sobhan در چند سوال زیست گیاهی دهم۳ گفته است:
- بله هر سه بافت رو دارن
سلام
راستش مورد۱۰ رو خودم مطمئن نبودم که روپوست تقسیم میشه یا نه
میگم عایا چون تقسیم نمیشه و میریزه و تخریب میشه،مریستم چوب پنبه ساز میاد جاشو میگیره یا نه یه ترکیبای لیپیدی بهش اضافه میشه که میشه چوب پنبه ای😐
البته دیروز تو میکرو دیدم که تو شکل عملکرد مریستم چوب پنبه ساز،اون لایهی روپوسته ریخته
احتمالا همون مورد اول باشه
در کل مرسی زحمت کشیدید 🌻🙏 -
سلام مجدد
خسته نباشید 🌻
۱)در ص90زیست دهم خط 4 گفته که «پیکر گیاهان آوندی از ۳ سامانه افتی تشکیل شده»خب یعنی گیاهان آوندی که میشن سرخسا و دانه دارا،پس یعنی سرخس ها هم همون سه سامانه بافتیو دارن؟یا اشتباه کتابه؟
۲)یا سلولای روپوست قابلیت تقسیم دارن؟
3)گ نمیگیم چوب پنبه ای شدن موجب مرگ یاخته میشه،پس چرا جنس کلاهک مریستم نوک ریشه چوب پنبهایه ولی یاخته های اون جا نمردهن؟یا فقط شاید لایه خارجی کلاهک چوب پنبه ای شده؟یعنی لایه خارجی دیگه اون ترکیب پلی ساکاریدی رو ترشح نمیکنه؟
4)آیا در محل گره ها،دمبرگ تبدیل به شاخه میشه؟اون شاخه از محل گره از کجا میاد؟اون یاخته های مریستمی تو جوانه؟؟
5)حاصل عملکرد مریستم میان گرهی چیه؟اصا چیکارس
6)آیا مریستم پسین در همه دولپه ای ها هست؟
7)آیا مریستم پسین فقط در گیاهان دو لپه ای مسن یافت میشه؟
8)دیواره یاخته های مریستمی چطوریه؟از نظر دیواره پسین و نخستین و تیغه میانی
9)رشد پسین و تشکیل دیواره پسین چه تفاوتایی با هم دارن؟
10)آیا چون روپوست قابلیت تقسیم نداره،و تخریب میشه،تو دو لپه ای های مسین پیراپوست میاد جاشو میگیره؟
ممنون😂🙏
میدونم زیاده ولی ببخشید دیگ🌻🙏
دهم یازدهم همیار دریا دریایی سری جدید آوردم ببخشید😂🙏 z Gheibiسروش قادری سلام
همش حل شد؟ -
سروش قادری سلام
همش حل شد؟z Gheibi در چند سوال زیست گیاهی دهم۳ گفته است:
سروش قادری سلام
همش حل شد؟بله خیلی ممنون دوستان🌻🙏
81Sobhan دریا دریایی z Gheibi -
z Gheibi در چند سوال زیست گیاهی دهم۳ گفته است:
سروش قادری سلام
همش حل شد؟بله خیلی ممنون دوستان🌻🙏
81Sobhan دریا دریایی z Gheibiسروش قادری
خواهش میکنم
ببخشید اگه آخر سر بهت گفتم دنبال نکته خارج از کتاب نباش
من خودم یازدهم اینطور بودم زیاد دنبال نکات زیست خارج کتاب بودم آخر سال قاطی کردم چی به چی بود کتاب واس همین گفتم شما دچار اشتباه نشید
به قول استاد موقاری ان شاالله دانشگاه همه اینا رو میخونی -
سروش قادری
خواهش میکنم
من خودم یازدهم اینطور بودم زیاد دنبال نکات زیست خارج کتاب بودم آخر سال قاطی کردم چی به چی بود کتاب واس همین گفتم شما دچار اشتباه نشید
به قول استاد موقاری ان شاالله دانشگاه همه اینا رو میخونی81Sobhan در چند سوال زیست گیاهی دهم۳ گفته است:
سروش قادری
خواهش میکنم
به قول استاد موقاری ان شاالله دانشگاه همه اینا رو میخونینه داداش میفهمم چی میگی
راستش من وقتی زیست میخونم،همیشه یه برگه کوچیک کنار دستمه هرچی واسم گنگ و نامفهومه مینویسم بعداً اینجا میپرسم تا ببینم چی به چیه
خیلیم بهم کمک میکنه این روش و واسه فهم بقیه موضوعاس
ولی خب شمام راست میگید بعضیاش زیاد حاشیهاین،حتما این دفعه اصلاح میکنم
مرسی🌻🙏