جدول تعیین علامت مشتق این تابع چجوریه؟
-
reyhane karimi 0
بله شما درست میگید الان که رفام فیلم دیدم
متوجه شدم که ما باید نقاط بحرانی رو حساب کنیم که بالاخره مخرج هم که صفر میشه بحرانی میشه چون توی بازه مون هست
الان مشکلتون توی تعیین علامت چی هستاحمد قادری ببینید از صورت یه x داریم که ریشش 0 هست
در مخرج هم یه عبارت x2 داریم که ریشش 0 هست یعنی دوتا عبارت جدا با ریشه های مشترک در مخرج و صورت -
reyhane karimi 0
متوجه شدم که ما باید نقاط بحرانی رو حساب کنیم که بالاخره مخرج هم که صفر میشه بحرانی میشه چون توی بازه مون هست
الان مشکلتون توی تعیین علامت چی هستاحمد قادری الان از تعیین علامتم براتون عکس میفرستم
-
reyhane karimi 0
الان مشکلتون توی تعیین علامت چی هستاحمد قادری

اینجوری میشه شکل کلی تابع؟ -
احمد قادری

اینجوری میشه شکل کلی تابع؟reyhane karimi 0
نه دیگه نگاه کنید ما اینجا چون یه توان ۲ داریم برای -۵
پس تپی اون جا تغییر علامت نداریم و اون مثبت قبلش باید بمونه -
reyhane karimi 0
نه دیگه نگاه کنید ما اینجا چون یه توان ۲ داریم برای -۵
پس تپی اون جا تغییر علامت نداریم و اون مثبت قبلش باید بمونهاحمد قادری میشه یه عکس از تعیین علامتتون اگر مقدوره برام بفرستید
-
احمد قادری میشه یه عکس از تعیین علامتتون اگر مقدوره برام بفرستید
reyhane karimi 0
هم به سرعتی رفتم
هم کلی

-
reyhane karimi 0
هم به سرعتی رفتم
هم کلی

احمد قادری مشتق که گرفتم سادش کردم یعنی یه x از صورت و مخرج ساده کردم تا تابع به این مدل در اومد و تونستم تعیین علامت کنم
-
احمد قادری مشتق که گرفتم سادش کردم یعنی یه x از صورت و مخرج ساده کردم تا تابع به این مدل در اومد و تونستم تعیین علامت کنم
reyhane karimi 0 یعنی ضابطه ی اولیم مثل همون اولین عکسی شد که برام فرستادین
اونوقت ساده کردن یه x در صورت و مخرج مجازه؟ -
reyhane karimi 0 یعنی ضابطه ی اولیم مثل همون اولین عکسی شد که برام فرستادین
اونوقت ساده کردن یه x در صورت و مخرج مجازه؟متاسفانه کامل متوجه مشکلتون نمیشم
ولی ساده کردن و خط زدن در صورتی باید انجام بشه که اون رو هم جز ریشه ها حساب کنیم مخصوصا برای صفر
من ۴,5 تا تست به خاطر همین نکته خراب کردم ولی سخته که سر جلسه اینو یادتون باشه -
متاسفانه کامل متوجه مشکلتون نمیشم
ولی ساده کردن و خط زدن در صورتی باید انجام بشه که اون رو هم جز ریشه ها حساب کنیم مخصوصا برای صفر
من ۴,5 تا تست به خاطر همین نکته خراب کردم ولی سخته که سر جلسه اینو یادتون باشهاحمد قادری درسته
سپاس
ممنون که وقت گذاشتین -
احمد قادری درسته
سپاس
ممنون که وقت گذاشتینreyhane karimi 0
خواهش می کنم 🌺🌺🌺