چند سوال زیست گیاهی دهم4
-
z Gheibi
مجددا سلام
ببخشید این سری یه چند تا خورده سواله،گفتم الکی تاپیک جدید نزنم واسش
۱)منظور از این که هوموس بار های منفی داره،یون های منفیه یا اصا خود بار منفی؟
۲)آیا بعد پیراپوستی شدن،تو ریشه و ساقه،مریستم نخستین از بین میره؟اینو میدونم به تدریج آبکش و چوب نخستین از بین میره،ولی مریستم نخستین چیکار میکنه تو ریشه؟اگه از بین میره،پس ریشه چطوری رشد طولیشو ادامه میده؟اگه تو ریشه از بین نمیره پس یعنی بازم آبکش و چوب نخستین میسازه؟
و تو ساقه میشه گفت،تو اندام های چوبی شده از بین میره ولی تو جوانه ها پ شاخه های جدید باقی میمونه تا وقتی که چوبی میشه؟
پ تکلیف کلاهک تو ریشه چی میشه اگه ریشه رشد طولی انجام نمیده؟سروش قادری
مریستم نخستین ازبین نمی ره در جاهای خاص خودشون فعال هستند بعد از رشد پسین چوب نخستین هم وجود داره...فقط آبکش نخستین نداریم دیگه! -
z Gheibi
مجددا سلام
۲)آیا بعد پیراپوستی شدن،تو ریشه و ساقه،مریستم نخستین از بین میره؟اینو میدونم به تدریج آبکش و چوب نخستین از بین میره،ولی مریستم نخستین چیکار میکنه تو ریشه؟اگه از بین میره،پس ریشه چطوری رشد طولیشو ادامه میده؟اگه تو ریشه از بین نمیره پس یعنی بازم آبکش و چوب نخستین میسازه؟
و تو ساقه میشه گفت،تو اندام های چوبی شده از بین میره ولی تو جوانه ها پ شاخه های جدید باقی میمونه تا وقتی که چوبی میشه؟
پ تکلیف کلاهک تو ریشه چی میشه اگه ریشه رشد طولی انجام نمیده؟سروش قادری
وقتی رشد پسین انجام شد دیگه رشد نخستین در قسمتهایی متوقف شده تقریبا ..در همه جا مریستم نخستین فعال نیست
بازم ببخشید ریپ زدم حالا اگر جوابتونو نگرفتید بزارید خودشون بگن -
سروش قادری خواهش میکنم😜🖐🏻
اشکالش چیه مگه؟😕🔪
نه اصلا مشکلی نیست شاید خودمم اشکال داشتم😂@narjes-hashemi در چند سوال زیست گیاهی دهم4 گفته است:
سروش قادری خواهش میکنم😜🖐🏻
اشکالش چیه مگه؟😕🔪
نه اصلا مشکلی نیست شاید خودمم اشکال داشتم😂خوبه خیلی ممنون
-
سروش قادری
مریستم نخستین ازبین نمی ره در جاهای خاص خودشون فعال هستند بعد از رشد پسین چوب نخستین هم وجود داره...فقط آبکش نخستین نداریم دیگه!@narjes-hashemi در چند سوال زیست گیاهی دهم4 گفته است:
سروش قادری
مریستم نخستین ازبین نمی ره در جاهای خاص خودشون فعال هستند بعد از رشد پسین چوب نخستین هم وجود داره...فقط آبکش نخستین نداریم دیگه!آخه تو میکرو گفته که بعد فعالیت مریستم آوند ساز،به تدریج چوب و آوند نخستین از بین میرن😐
البته یه چیز
مغز ساقه همون چوب نخستین نی؟ -
@narjes-hashemi در چند سوال زیست گیاهی دهم4 گفته است:
سروش قادری
مریستم نخستین ازبین نمی ره در جاهای خاص خودشون فعال هستند بعد از رشد پسین چوب نخستین هم وجود داره...فقط آبکش نخستین نداریم دیگه!آخه تو میکرو گفته که بعد فعالیت مریستم آوند ساز،به تدریج چوب و آوند نخستین از بین میرن😐
البته یه چیز
مغز ساقه همون چوب نخستین نی؟سروش قادری
چوب نخستین در مرکز ساقه های قطور وجود داره
مغز ساقه در ساختار نخستین دیده میشه و پارانشیمیه.. -
@Narjes-Hashemi
سروش قادری
بچه ها سلام
https://forum.alaatv.com/post/1060644
این یکی از اون هاست ولی خب اون تاپیک اصلیه نیست یادمه تو همون فک کنم شهریور ۹۹ یه تاپیک زده شد تو همین موضوع و کلی بحث کردیم الان هرچی میگردم نیست
فقط اینو پیدا کردم 🌸 -
z Gheibi
مجددا سلام
پ تکلیف کلاهک تو ریشه چی میشه اگه ریشه رشد طولی انجام نمیده؟سروش قادری در چند سوال زیست گیاهی دهم4 گفته است:
z Gheibi
مجددا سلام
پ تکلیف کلاهک تو ریشه چی میشه اگه ریشه رشد طولی انجام نمیده؟سلام
یون منفی ، بار منفی اصلا چه جوری میشه؟ مگه جریان برقه الکترون رد بشه😂نه , مسائل رشد نخستین و پسین متفاوت از هم هستن ،تصور کنید برای گیاهی که رشد پسین داره رشد نخستین یک حالت مشابه جنینی در جانوران داره پس وقتی رشد پسین میکنه ساختار ها کلا متفاوت از هم میشه ، یک سری ساختار ها میمونن و همون وظیفه یا وظایف دیگری رو انجام میدن و برخی ساختار ها هم تازه به وجود میآیند
پس خیلی باهم مخلوط نمیشن ضمن اینکه فکر کنم مثل باقی مطالب کتاب مطلب را باز نکرده و از شما هم نمیخواد
ببخشید بابت تاخیر -
z Gheibi اگه میشه کلا چک کنید جوابارو (کمن )اشتباه نگم با همینا بره سر جلسه 😂😕🖐🏻