سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشاوره برای شروع از صفر
-
mahdih gh در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
Abolfazl Mousavi واقعا ؟! آخه من برنامه ریزی کردم اینجوری شد برای دهم
۶ تا بازه ۱۲ روزه
توی هر بازه هم ۱ فصل زیست میخونم
توی هر بازه ۱ فصل ریاضی رو میخونم
برای فیزیک هم فصل ۱ توی یک بازه ، فصل ۲ توی یک بازه و فصل ۳ و ۴ هر کدوم در دو بازه
برای شیمی هم هر فصل توی دو بازهبرای عمومی ها هم تقریبا همینکارو کردم مرور هم دارم
سلام دوست عزیز
این برنامه ای که شما گفتی برای درس ریاضی که اصلا خوب نیست ولی برای درسای دیگه به نظرم عالی میشه
یه نکته ای که باید بگم اینه که بچه های 12 ام فکر می کنن باید کل پایه رو توپپپپ از همون اول ببندن ولی واقعا نمیشه این کار رو توی 3 ماه کرد
الویت توی تابستون با مباحث تخصصی پایه هاست که هم دهم و هم یازدهمش رو بخون :
شیمی و زیست(اول جانوری ها بعد گیاهی ها باهم ) و فیزیک(با توجه به سخت و وقت گیر بودن بین دهم یا یازدهم یکی رو انتخاب کن و اول اونو بخون) هم دهم و هم یازدهم رو بخون
ولی برای ریاضی مثلثات و تابع و یه سری تک فصل ها مثل معادله نا معادله رو توی تابستون بخون(از فیلم های صفر تا صد می تونی استفاده کنی بعدش هم از روی کتاب جامع خیلی سبز یا مهر و ماه تست بزنی چرا میگم جامع؟ چون خودشون مبحث ها رو کامل جدا کرده و اگه پایه به پایه بخوای بخونی دیرتر ارتباط تابع 10 با 11 رو می فهمی)
برای عمومی ها :
عربی اول باید برنامه برای قوائد داشته باشی قوائد دهم و یازدهم رو به ترتیب بخون(من از فیلم های الا برای خوندن قوائد استفاده می کردم که خیلییییی خوب بودن و وقت کمتری می برد) و تست بزن
زبان هم یه روز واژه یک درس رو کامل بخون روز بعد تست هاشو بزن برای گرامر هم همینطور(در مجموع هر درس 4 روز زمان می بره)(از صفر تا صدا حتما استفاده کن وقت کمتری می بره)
ادبیات رو هم موضوعی بخون و الویت توی تابستونت خوندن کل تک ارایه ها(منظورم 12 ام هم هست) همراه با تست و خوندن کل مفاهیم پایه باشه (تست های قرابت رو تقسیم کن و روزی 5 تا 10 دونه بزن و خوب بررسی کن) برای ادبیات صفر تا صد های اقای حسین خانی عالییییی هستن
دینی رو هم یه روز درس رو بخون روز بعد تست هاشو بزن(زمانی که 12 ام بودم نتونستم توی تابستون دینی بخونم برای همین از مهر همراه با ازمون می خوندم)(اگه هنوز مثل خودم برای دینی تشریحی می خونی فرق تستی و تشریحی رو نمی فهمی می تونی از کلیپ های الا استفاده کنی)ان شاالله برات مفید بوده باشه
فقط چندتا نکته هست که تو پست بعدی میگم -
mahdih gh
نکات نیمه پایانی(بر اساس تجربه شخصی و شنیده هام از مشاورم)- چهارچوب برنامه بهتره اینطوری باشه یه روز (ادبیات/ زیست/ شیمی/ فیزیک/عربی / دینی ) و روز بعد (ادبیات/ زیست/شیمی/ریاضی/زبان / دینی)
ترتیب خوندن درسا سلیقه ای هست - هییییچچچچ کسی از همون اول نمی تونه هر روز به برنامه برسه (مثلا خودم تا عادت کنم صبح 8 شروع کنم و به همه هم برسم تقریبا 2 هفته زمان برد و توی این دو هفته یه روزایی فقط 3 درس می خوندم یا چون صفر تا صدای زیست زیاد زمان می برد 2 درس در روز می خوندم ) پس اصلااااا نگران نباش و استرس نگیر که عقب بمونی چون کاملا طبیعیه
- نمی دونم ازمون میدی یا نه لی اگه می خوای بدی از مهر شروع کن و بدون برنامه خوندنت تا حدود زیادی عوض می شه (این خودش توضیح خیلی مفصلیییی داره )
- چهارچوب برنامه بهتره اینطوری باشه یه روز (ادبیات/ زیست/ شیمی/ فیزیک/عربی / دینی ) و روز بعد (ادبیات/ زیست/شیمی/ریاضی/زبان / دینی)
-
@zahra-forouzanfar
سلام عزیزم ممنون فقط یه چیزی
من قراره پایه ها رو جدا جدا بخونم یعنی اول دهم بعد یازدهم بعد دوازدهم
چوک من تقریبا دو ساله از درسا فاصله گرفتم الان خیلی سخته که بخوام توی ۳ ماه پایه رو جمع کنم -
@zahra-forouzanfar
نه بابا این چه حرفیه
نه هیچ کلاس یا آزمونی شرکت نکردم
فقط برای زیست و فیزیک و عربی (دهم) از آلا استفاده میکنم
برای بقیه درسا هم از درسنامه اونجاهایی رو که یاد نگرفتم رو از آلا نگاه میکنم
اینا فعلا برنامه ریزی دهمم هستش چون کلا یادم رفته مجبورم بیشتر وقت بزارم وگرنه که توی ۳ ماه تابستون پایه رو جمع میکردم -
SJY در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
Dr.Rashidi در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
تو عربی هم جداسازی خیلی خوبه
ترجمه جدا ، درک مطلب جدا ، قواعد هم جداسلام ببخشید عربی رو با کدوم مبحثش شروع کنیم؟!
اول تست بزن بعد درسنامه بخون ، وقتی اول بخونی بعد تست بزنی تایم زیادی رو ازدست میدی که باعث میشه به تست بی توجهی کنی و کم کم یادت بره (مخصوصا تو زیست)
چجوری وقتی یه مبحث رو بلد نیستیم اولش تست بزنیم؟
سلام
برا سوال اولتون پیشنهادم اون مبحثیه که نکته قوتتونه
حالا فرقی نداره کدوم باشه
برای یکی ترجمه راحته با همون شروع میکنه
یکی قواعدو بیشتر دوس داره با اون پیش میره
راستی یادم رفت بگم برای درک مطلب عربی اگه بتونی شبی یه بار یا هفته ای چند بار مدوام بزنی تاثیرش خیلی بیشتر میشهسوال دوم :
این روش خیلی روش خوبیه میدونی چرا ؟
چون تو با یه ذهن باز میری رو یه تست و میدونی هیچی ازش نخوندی ولی مغزت یه جواب براش پیدا میکنه
حالا اون جواب یا درسته یا غلط ولی اینم مهم نیست
چیزی که مهمه تحلیل اون سواله ، مثلا من از یه فصل زیست دهم تست میزنم وقتی تستاشو زدم و تحلیل کردم میبینم که مثلا تو دوتا گفتار اخر اون فصل مشکل داشتم
حالا چیکار میکنم ؟
گفتار اول رو مروری و روزنامه ای میخونم و دوتا گفتار بعدی رو ریز به ریز میخونم اینجوری باورت نمیشه ولی تو مدت کمتری حجم زیادی از درساتو خوندی
حالا دفه بعد که تست زدی از اون درس یه ایراد دیگه پیدا میکنه
کافیه فقط اونو بخونی و بقیه قسمتای درس رو تورق کنی -
mahdih gh
ازمون خیلی مهمه ولی به امادگی کامل رسیدن برای ازمون مهم تره
یه کار دیگه که می تونید بکنید اینه :
دهم رو همراه با نیم سال اول دوازدم ببندین(از روی برنامه مطالعاتی قلم چی یا ماز یا گاج مباحث رو دقیق نگاه کنید) بعد از جمع بندی های گدار استفاده کنید (می تونید هم خودتون جمع بندی کنید)و توی اون دو تا ازمون مهم که دی و بهمن هستن شرکت کنید (یکی جمع بندی دهم هست یکی هم جمع بندی نیم سال اول 12 ام)
بعد نیم سال دوم 12 ام (برای تخصصی ها کامل نمیشه چون به نظرم زیاده ولی فک کنم شما بتونید )رو با 11 ام تا قبل عید بخونید و توی ازمونای جمع بندی پایه شرکت کنیدبه دلیل اینکه 12 ام سنگین هست اگه اخر سر بخونیدش تثبیتش سخت میشه
-
Dr.Rashidi
ببخشید شما چه منابعی استفاده کردین میتونین بگین؟ من الان میخوام برای سال ۱۴۰۲ کنکور بدم ، منابع پیشنهادی شما چه چیزایی هستن؟
البته اگه وقت خالی دارین جواب بدین . اگر نه هم که خب اشکالی نداره. درستون مهمتر هست. -
mahdih gh
یه پیشنهاد دیگم اینه که اگر براتون مقدوره ابریشم تهیه کنید چون برنامه پیشنهادی برای مطالعه داره(تابستون فقط دهم رو می بنده چون خیلی از بچه ها صفر هستن) تازه حواسش به مرور ها هم هست و ازمون هم خودش داره...
برای اطلاعات بیشتر هم کلیپای زین بی قرار رو ببینید هم به تاپیک تجربه بچه های راه ابریشم سر بزنیدفکر نکید حالا چون دوسال فاصله داشتین از درس 3 برابر باید وقت بزارین و اصلا به ابریشم نمی رسین (درسته بیشتر باید تلاش کنید ولی خیلی هم فرق ندارین )
-
mahdih gh در مشاوره برای شروع از صفر گفته است:
@zahra-forouzanfar
باشه ممنون خیلی لطف کردینخواهش میکنم
-
Dr.Rashidi
ممنون از شما.
فیزیک هم احتمالا میکرو یا خیلی سبز درسته؟ -
amir aa دهم و یازدهم رو خیلی سبز داشتم
ممنون از شما
موفق باشین. -