راه ابریشمی های ۱۴۰۰ به کمکتون نیاز دارم
-
سلام دوستان. من کنکوری ۱۴۰۱ هستم. رشته تجربی. الان وقت انتخاب کلاس و مشاور و این حرفاست و من واقعا نمیدونم که راه ابریشم چقدر میتونه کمکم کنه. لطفا شماها که تجربه شو دارید کمکم کنید.
۱- با دیدن ویدیو های مثل کلاس حضوری نتیجه میگیرید؟۲-توی ویدیو ها نکات و تکنیک های تست زنی هم بیان میشه یا فقط توضیح تشریحیه؟
۳-ویدیو نگاه کردن خسته کننده نمیشه؟
بالاخره شما هم قطعا وضعیت منو داشتید و الان درک می کنید.
پس لطفا تجربیات خودتون از راه ابریشم رو با ما ۱۴۰۱ ها در میون بذارین که ما هم بتونیم تصمیم درست بگیریم.
ممنوووون. -
سلام دوستان. من کنکوری ۱۴۰۱ هستم. رشته تجربی. الان وقت انتخاب کلاس و مشاور و این حرفاست و من واقعا نمیدونم که راه ابریشم چقدر میتونه کمکم کنه. لطفا شماها که تجربه شو دارید کمکم کنید.
۱- با دیدن ویدیو های مثل کلاس حضوری نتیجه میگیرید؟۲-توی ویدیو ها نکات و تکنیک های تست زنی هم بیان میشه یا فقط توضیح تشریحیه؟
پس لطفا تجربیات خودتون از راه ابریشم رو با ما ۱۴۰۱ ها در میون بذارین که ما هم بتونیم تصمیم درست بگیریم.
ممنوووون. -
ممنوووون.Nazanin Rahdar
سلام دوست عزیز
تمامی تجربیات راه ابریشمی ها در تاپیک زیر بیان میشه
میتونید دنبال کنید
https://forum.alaatv.com/post/2004027 -
ممنوووون.Nazanin Rahdar
۱- قطعا.
۲- راه ابریشم یه پکِ کامل برای کنکوره. هم تشریحی بیان میشه که یاد بگیرید، هم تستی گفته میشه که به درد کنکورتون بخوره.
۳- خیر. پاتو میندازی رو پات، لم میدی رو صندلیت و استادو پلی میکنی، کجاش خسته کنندست؟ -
ممنوووون.Nazanin Rahdar سلام وقت بخیر
ببینید بخوام انصافی توضیح بدم بنظرم برای ریاضی گزینه های بهتری هم هستش چون اصول کار اقای ثابتی یه مقدار برای همه دلچسب نیست. توی هر سوال یه روش جدید حل کردن باعث میشه بعضی ها ذهنشون اشفته بشه و این مشکل رو داره.
اما برای شیمی و فیزیک اصلا تردید نکنید. شیمیش بسیار کامل هستش و فیزیک رو هم یه کتاب تست در کنارش بگیرید خیلی بهتره (حتما فیزیک اقای طلوعی رو بگیرید تا ببینید فیزیک یعنی چی) -
Nazanin Rahdar سلام وقت بخیر
ببینید بخوام انصافی توضیح بدم بنظرم برای ریاضی گزینه های بهتری هم هستش چون اصول کار اقای ثابتی یه مقدار برای همه دلچسب نیست. توی هر سوال یه روش جدید حل کردن باعث میشه بعضی ها ذهنشون اشفته بشه و این مشکل رو داره.
اما برای شیمی و فیزیک اصلا تردید نکنید. شیمیش بسیار کامل هستش و فیزیک رو هم یه کتاب تست در کنارش بگیرید خیلی بهتره (حتما فیزیک اقای طلوعی رو بگیرید تا ببینید فیزیک یعنی چی)جدا؟؟؟
من اتفاقا علت اینکه خیلی تدریس استاد ثابتی رو دوست دارم همین چند روشه بودن استاد هست و اینکه هر سوال یه ایده حل جدید میگن
قشنگی ریاضی به همین خلاقیت هاشه
-
Nazanin Rahdar
۱- قطعا.
۲- راه ابریشم یه پکِ کامل برای کنکوره. هم تشریحی بیان میشه که یاد بگیرید، هم تستی گفته میشه که به درد کنکورتون بخوره.
۳- خیر. پاتو میندازی رو پات، لم میدی رو صندلیت و استادو پلی میکنی، کجاش خسته کنندست؟Parsa Ghaffari
ممنون
-
اما برای شیمی و فیزیک اصلا تردید نکنید. شیمیش بسیار کامل هستش و فیزیک رو هم یه کتاب تست در کنارش بگیرید خیلی بهتره (حتما فیزیک اقای طلوعی رو بگیرید تا ببینید فیزیک یعنی چی)mahdi sadeghi 1
برای ریاضی پیشنهاد دیگه ای دارین؟ چون من اصلا فیزیک و ریاضیم خوب نیست.
من پک راه بلد رو دارم. منتاها احساس میکنم تکنیک تست زنی توی آموزش ها خیلی کمرنگه. و اینکه آقای طلوعی مگه فیزیک رشته ریاضی رو تدریس نمیکنن؟ -
اما برای شیمی و فیزیک اصلا تردید نکنید. شیمیش بسیار کامل هستش و فیزیک رو هم یه کتاب تست در کنارش بگیرید خیلی بهتره (حتما فیزیک اقای طلوعی رو بگیرید تا ببینید فیزیک یعنی چی)mahdi sadeghi 1 حالا من ابریشم تجربی رو دارم و نسبت به دیگر ابریشم ها ابریشم ریاضیو بیشتر دوست دارم
ولی خب بعضی جاها حس میکنم سوال دیگه از کتاب خارجه که تعدادشونم محدوده
و در مورد روش حل استاد ثابتی دقت کردم معمولا ساده ترین روش رو برای سرعت و فهم انتخاب میکنند
اینو به وضوح در حل یکی از سوالات کنکور 99 دیدم -
mahdi sadeghi 1
برای ریاضی پیشنهاد دیگه ای دارین؟ چون من اصلا فیزیک و ریاضیم خوب نیست.
من پک راه بلد رو دارم. منتاها احساس میکنم تکنیک تست زنی توی آموزش ها خیلی کمرنگه. و اینکه آقای طلوعی مگه فیزیک رشته ریاضی رو تدریس نمیکنن؟Nazanin Rahdar ابریشم خیلی خوبه
ولی اگه به هر طریقی تهیه نکردین 0تا100 آقای ثابتی و امینی راد هست
همچنین کارگاه تست ریاضی آقای امینی راد هم فوق العاده است تمام روش تستی رو دوباره تکرار میکنه در کنارش یه کتاب جامع سبک و با حل آزمون های گزینه دو یا قلمچی امسال و پارسال به جای منبع آزمونی میتانه خیلی کمکتون کنه و فکر نکنم مشکلی برای ریاضی داشته باشین -
حالا شخصا در مورد موسسه هایی مثل حرف آخر و .. شنیدم ولی من دلم پیششون نمیره
حس مکینم بیشتر کاسب اند تا معلم
در جواب اون دوستی که گفت گزینه های بهتری هست -
جدا؟؟؟
من اتفاقا علت اینکه خیلی تدریس استاد ثابتی رو دوست دارم همین چند روشه بودن استاد هست و اینکه هر سوال یه ایده حل جدید میگن
قشنگی ریاضی به همین خلاقیت هاشه
amirmohammad shakeri بله قشنگی ریاضیه به خلاقیتشه کسی هم انتظار نداره همه سوال ها با یه روش حل بشه اما برای اینکه توی کنکور موفق باشید نیاز به یه خط فکری ثابت هستش یعنی شما باید یه خط فکری مشخصی داشته باشی. از طرفی هم چون راه ابریشم فیلم هستش و کلاس انلاین نیست فضای بین معلم و دانش اموز اصلا تعاملی نیست و اینکه استاد ثابتی خیلی از تست هارو به خط فکری جدید حل میکنن باعث میشد کلی برای ادم سوال پیش بیاد که خب راهی برای پرسیدن این سوال ها وجود نداشت (قرار بود جلسه رفع اشکال با اساتید داشته باشیم که اونم مثل خیلی از موارد دیگه انجام نشد) در کل این خط فکری توی راه ابریشم اقای ثابتی برای من ایجاد نشد و من الان واقعا توی درس ریاضی به نتیجه ای که میخواستم نرسیدم. پیشنهاد میکنم یا خودتون بخونید با کتاب یا اینکه یه کلاس آنلاین خوب شرکت کنید.
-
Nazanin Rahdar ابریشم خیلی خوبه
ولی اگه به هر طریقی تهیه نکردین 0تا100 آقای ثابتی و امینی راد هست
همچنین کارگاه تست ریاضی آقای امینی راد هم فوق العاده است تمام روش تستی رو دوباره تکرار میکنه در کنارش یه کتاب جامع سبک و با حل آزمون های گزینه دو یا قلمچی امسال و پارسال به جای منبع آزمونی میتانه خیلی کمکتون کنه و فکر نکنم مشکلی برای ریاضی داشته باشینamir karami 0 اخه موضوع اینه که توی صفر تا صد دهم و یازدهم اقای ثابتی نیست
-
amir karami 0 اخه موضوع اینه که توی صفر تا صد دهم و یازدهم اقای ثابتی نیست
سیما سعیدی در راه ابریشمی های ۱۴۰۰ به کمکتون نیاز دارم گفته است:
آقا ثابتی صفرتاصد کنکور دارن
-
سیما سعیدی
غیر از استاد ثابتی من آقای امینی راد رو هم قبول دارم و یه برنامه ای برای ریاضی دهم داشتن
ولی شما درست میگین من برای ریاضی یازدهم برنامه ای که مختصر و مفید باشه ندیدم منظورم اینه که فقط در سطح کتاب نباشه و بحث کنکوری رو هم به خوبی ساپورت کنه
راسیتش حالا میتونین یک سری کلیپ های خاصی رو تویه 0 تا 100 استاد ثابتی پیدا کنید که مباحث دهم و یازدهم رو توضیح دادن و بحٍث یادگیری اینجا حل میشه
ولی خب شما به مرور زمان مطالبو فراموش میکنید که اینجا ناچارید به درسنامه کتاب تست هایی مثل خیلی سبز یازدهم یا گاج اسفاده کنین برای مرور کردن چون که نوشتن جزوه و سوالات و حل سوالات کاری سخته و وقت گیر و اعصاب خورد کنی هستش
ته تهش اون ویدیو خاص 0 تا 100 رو دانلود میکنی و دوباره میبینیش
من ریاضی پایه رو اینطوری میخوندم و اون وقت تویه ریاضی درصدای آزمون خوب بود
ولی خب اگه کنکوری باشین دیگه این دردسر هارو نداره -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد