●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
SJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
maryam111 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
مهم ترین چیزی که تو برنامه تون باید توجه کنید اینه که با برنامه آزمونتون پیش برید و ازش جدا نشید
چون ی رابطه دو سمتی داره شما تا آزمون شرکت نکنید متوجه نمیشید برنامه خوندنتون درسته یا اشتباه از اون طرفم اگه برنامه تون طبق آزمون نباشه آزمون دادن عملا بی فایده استسلام ببخشید اگه مثلا از تابستون شروع کرده باشیم و از برنامه آزمون موقع شروع مدرسه ها جلوتر باشیم چی؟!
و قرار باشه مباحث جدید بخونیم که تو برنامه ازمون نیست ولی برای ازمون مرور حتما داشته باشیمسلام معمولا شما خیلی جلو نمیفتید از آزمونا اما خب بازم دو حالت ممکنه پیش بیاد
حالت اول اینکه برنامه آزمونتون جلوتر از مدرستون باشه
در این حالت شما از فیلمای آلاء بیشتر استفاده کنید تا به آزمون برسید و خب این حالت سخت تر از حالت دومه چون شما باید تلاشتون رو بکنید از برنامه مدرسه فاصله بگیرید
حالت دوم اینکه برنامه مدرسه از برنامه آزمون جلوتر باشه
تو این حالت دیگه شما نباید از مدرسه جدا بشید علاوه بر برنامه آزمونتون که باید بخونید درسای مدرسه رو حتما روز قبل از تدریس ،روز تدریس، و روز بعد از تدریس بخونید تا درسا توی ذهنتون باشن و از برنامه مدرسه عقب نمونید
احتمالا هفته بعدش شما به مبحث مدرسه میرسید .. اونوقت دیگه شما مبحث رو هفته قبل خوندید و واسه آزمون یه آمادگی نسبی دارید و شروع میکنید به زدن تست و تثبیتش -
maryam111 خب مثلا اگه با راه ابریشم پیش بریم تا اخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم خونده میشه، اینجوری جلوتر از برنامه ازمونیم
-
Amir 6 سلام
ورود با شکوهتون رو به سال پر هیجان کنکور تبریک میگم
مهم ترین چیزی که تو برنامه تون باید توجه کنید اینه که با برنامه آزمونتون پیش برید و ازش جدا نشید
چون ی رابطه دو سمتی داره شما تا آزمون شرکت نکنید متوجه نمیشید برنامه خوندنتون درسته یا اشتباه از اون طرفم اگه برنامه تون طبق آزمون نباشه آزمون دادن عملا بی فایده است
برنامه آزمونا هم تو تابستون معمولا دهم و یازدهمه
یه عده میگن تابستون فقط میخونیم از مهر به بعد تست میزنیم
این کاملا اشتباهه به نظرم
شما از همین تابستون هرچی که میخونید تستش رو هم بزنید که تو ذهنتون تثبیت بشه
جعبه لایتنر و یه سری چیزای اینطوری هم بذارید تو برنامه تون
الان چیزی یادم نمیاد که بخوام کاملو جامع بگم ینی خب اگه بخوام بگم خیلی زیاد میشه ولی تو تاپیک تجربه های طلایی همه چی رو که میدونستم نوشتم حتما بخونید
هم درباره آزمون هم برنامه ریزی هم مشاور و جمع بندی و غیره
امیدوارم کمکتون کنهmaryam111 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
چون ی رابطه دو سمتی داره شما تا آزمون شرکت نکنید متوجه نمیشید برنامه خوندنتون درسته یا اشتباه از اون طرفم اگه برنامه تون طبق آزمون نباشه آزمون دادن عملا بی فایده استSJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام ببخشید اگه مثلا از تابستون شروع کرده باشیم و از برنامه آزمون موقع شروع مدرسه ها جلوتر باشیم چی؟!
و قرار باشه مباحث جدید بخونیم که تو برنامه ازمون نیست ولی برای ازمون مرور حتما داشته باشیمSJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
خب مثلا اگه با راه ابریشم پیش بریم تا اخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم خونده میشه، اینجوری جلوتر از برنامه ازمونیم
romisa سلام میشه کمک کنین
-
SJY به هر حال اینکه جلوتر از آزمون باشید خیلی بهتره تا عقب باشید
در این مورد چون خیلی اطلاعی ندارم از رومیسا جان بپرسید ک گمراهتون نکنم -
Amir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
maryam111
ممنون ازتون
تو برنامه قلمچی یه آزمون هست برای18تیر که کل دهم و یازدهم رو میخوان امتحان بگیرن ولی از مرداد ماه میخوان شروع به آزمون بخش بخش از مطالب کنن
یعنی ما17روز باید کل دهم و یازدهم بخونیم بعد بریم سراغ از اول دهم و یازدهم اینطوری خوندن باعث نمیشه فشرده تر بشه برناممون؟اون آزمون اصطلاحا یه آزمون تعیین سطحه همین که بخواید متوجه بشید چقدر از دهم و یازدهم یادتونه
یازدهم رو که تازه تموم کردید سعی کنید تو این چند وقت یکم مروری روی دهم کار کنید و یا حداقل آزمون هایی ک سال دهم و یازدهم زدید رو مرورش کنید و دفترچه هاش رو بخونید
سعی کنید تو این چند روز روش خوندن درسای مختلف رو پیدا کنید و روی مباحث آزمون بعد از ۱۸ تیر هم تمرکزتون بیشتر باشهmaryam111
میدونین موضوع اینجاست من عمومی ها رو صفرم و تو این هفده روز نمیشه کل عمومی های دهم و یازدهم رو خوند از طرفی هم میگم اشکال نداره از هر فصل۱۰تا تست میزنم بعد میرم سر آزمون هرچه بادا باد میترسم درصدام بیاد پایین همین اول کاری به کل ناامید شم
یه نکته دیگه اینکه درس فارسی باید موضوعی خونده بشه منظور اینه که کتاب رو بخونیم بعد آرایه ها قرابت ها یا...اون درس رو تو کتاب تست پیدا کنیم و بخونیم و تست بزنیم؟یا کلا به کتاب درسی توجه نکنیم و بریم از اول کتاب تست تا آخر بخونیم؟
ممنون ازتون که وقت میزارید برای پاسخگویی -
maryam111
میدونین موضوع اینجاست من عمومی ها رو صفرم و تو این هفده روز نمیشه کل عمومی های دهم و یازدهم رو خوند از طرفی هم میگم اشکال نداره از هر فصل۱۰تا تست میزنم بعد میرم سر آزمون هرچه بادا باد میترسم درصدام بیاد پایین همین اول کاری به کل ناامید شم
یه نکته دیگه اینکه درس فارسی باید موضوعی خونده بشه منظور اینه که کتاب رو بخونیم بعد آرایه ها قرابت ها یا...اون درس رو تو کتاب تست پیدا کنیم و بخونیم و تست بزنیم؟یا کلا به کتاب درسی توجه نکنیم و بریم از اول کتاب تست تا آخر بخونیم؟
ممنون ازتون که وقت میزارید برای پاسخگوییAmir 6 ناامید نباشید
من آزمون تعیین سطح کانون ترازم فکر کنم 4800 شد
صفر صفر بودم کلا هیچی رو کنکوری نخونده بودم
هرچقدر که رسیدید و تونستید بخونید واسه این آزمون هرچقدرم نرسیدید عیب نداره فداسرتون
این آزمون رو صرفا یه دست گرمی بدونید واسه خودتون اما ازش غافل هم نباشید
عمومیا رو راحت توی 40-50 روز میشه رسوند به درصد 50و60 .. حداقل
هنوز اگ یکم سفت و سخت تر هم کارکنید به درصد بالا هم میرسید
ادبیات آره همونطور که گفتم باید موضوعی خونده بشه
حقیقتش من خودم تو سال کنکورم دست به کتاب فارسیم نزدم مگر واسه امتحانای مدرسه
چون اصن چیزایی ک کنکور ازت میخواد خیلی با خوندن کتاب درسی بدست نمیاری
اینو تو مصاحبه رتبه یک کنکور هم خوندم
آرایه قرابت واژگان املا و زبان فارسی
همین مباحث رو از کتابای موضوعی بخونید و تستاشو بزنید
حتی اینا جزء روتین تون هم میتونن باشن مثلا شبی ده تا تست آرایه بزنید یا قرابت
هروقت که اوکی شد برید سراغ مبحث بعدی و سعی کنید مثلا تستای زبان فارسی رو درست بزنید
تو این پست کامل روش خوندنش رو توضیح دادم https://forum.alaatv.com/post/1499896 -
Amir 6 ناامید نباشید
من آزمون تعیین سطح کانون ترازم فکر کنم 4800 شد
صفر صفر بودم کلا هیچی رو کنکوری نخونده بودم
هرچقدر که رسیدید و تونستید بخونید واسه این آزمون هرچقدرم نرسیدید عیب نداره فداسرتون
این آزمون رو صرفا یه دست گرمی بدونید واسه خودتون اما ازش غافل هم نباشید
عمومیا رو راحت توی 40-50 روز میشه رسوند به درصد 50و60 .. حداقل
هنوز اگ یکم سفت و سخت تر هم کارکنید به درصد بالا هم میرسید
ادبیات آره همونطور که گفتم باید موضوعی خونده بشه
حقیقتش من خودم تو سال کنکورم دست به کتاب فارسیم نزدم مگر واسه امتحانای مدرسه
چون اصن چیزایی ک کنکور ازت میخواد خیلی با خوندن کتاب درسی بدست نمیاری
اینو تو مصاحبه رتبه یک کنکور هم خوندم
آرایه قرابت واژگان املا و زبان فارسی
همین مباحث رو از کتابای موضوعی بخونید و تستاشو بزنید
حتی اینا جزء روتین تون هم میتونن باشن مثلا شبی ده تا تست آرایه بزنید یا قرابت
هروقت که اوکی شد برید سراغ مبحث بعدی و سعی کنید مثلا تستای زبان فارسی رو درست بزنید
تو این پست کامل روش خوندنش رو توضیح دادم https://forum.alaatv.com/post/1499896 -
maryam111 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
چون ی رابطه دو سمتی داره شما تا آزمون شرکت نکنید متوجه نمیشید برنامه خوندنتون درسته یا اشتباه از اون طرفم اگه برنامه تون طبق آزمون نباشه آزمون دادن عملا بی فایده استSJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام ببخشید اگه مثلا از تابستون شروع کرده باشیم و از برنامه آزمون موقع شروع مدرسه ها جلوتر باشیم چی؟!
و قرار باشه مباحث جدید بخونیم که تو برنامه ازمون نیست ولی برای ازمون مرور حتما داشته باشیمSJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
خب مثلا اگه با راه ابریشم پیش بریم تا اخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم خونده میشه، اینجوری جلوتر از برنامه ازمونیم
romisa سلام میشه کمک کنین
-
romisa در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
SJY سلامبله حتما ولی سوالتون رو متوجه نشدم
ممنون
اینکه اگه ما از تابستون با راه ابریشم بریم جلو تا آخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم رو خوندیم، اونوقت با شروع شدن مدرسه ها از برنامه آزمونمون جلو تریم،
این اشکال نداره که از برنامه آزمون جلوتر باشیم و قرار باشه مباحث جدیدی بخونیم که هنوز برنامه آزمون بهش نرسیده،
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ ! -
سلام من والا هنوز نمیدونم قراره چیکار کنم. تا تقریبا یک هفته آینده باید یا کلاس ثبت نام کنم یا راه ابریشم بخرم و درست و حسابی بشینم پای درس. فعلا تو مرحله تحقیقم و بسیااار سردرگم. شما پیشنهادی ندارین؟
-
ممنون
اینکه اگه ما از تابستون با راه ابریشم بریم جلو تا آخر تابستون تقریبا بیشتر دهم با بیشتر نیمسال اول دوازدهم رو خوندیم، اونوقت با شروع شدن مدرسه ها از برنامه آزمونمون جلو تریم،
این اشکال نداره که از برنامه آزمون جلوتر باشیم و قرار باشه مباحث جدیدی بخونیم که هنوز برنامه آزمون بهش نرسیده،
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ !SJY در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
ممنون
ولی حتما برای آزمون که مطالبش رو قبلا (مثلا تابستون) خوندیم مرور داشته باشیم؟ ! -
ممنون
Amir 6 سلام به دوستان یازدهمی گل منم موافقم
فقط یه سوال خب ما الان در دوران مدرسه تکالیفی برای دروس غیر کنکوری داریم باید در ساعت مطالعه حساب کنیم یا نه؟
ممنون@sania-andiravan بکن ولی کنارش ذکر کن مثلا این 1 ساعتی که خوندم برای درس سلامت و بهداشت است
وگرنه خب تو داری مطالعه میکنی
مثلا 9 ساعت اون روز مطالعه داشتی
ولی تو بنویسی که 8 ساعت مطالعه داشتم یه مقداری بار منفی داره
شخصا تو یادداشت هایی که داری در هفته مشخص کن که برای هر درس چند ساعت مطالعه و چند تا تست زدی
همین -
SJY فکر نکنم ایرادی داشته باشه
حتما قبل آزمون یک یا دو روز برای مرور بذارید
چون اگه مرور نداشته باشید آزمون رو بد میدید و درک درستی از سطح تون پیدا نمی کنید
مرور قبل آزمون خیلی مهمه -
z Gheibi
سلام خسته نباشید
راجب برنامه برای تابستون کنکوری های۱۴۰۱یه توضیحاتی میدین چون قرار شد هرکی بیاد برنامه تابستونش رو بگه که عیب و مشکلات برنامش اصلاح بشه.Amir 6 سلام
اول از همه جدی شروع کنید واقعا شما دیگه کنکوری هستید هیچ زمانی رو از دست ندید
برای تابستان برنامه داشته باشید و قوی انجامش بدین
امروز و فردا کردن توی تابستون باعث ادامه ضعیف میشه از همین الان جدی شروع کنیداز کم شروع کنید و با شیب ملایم بیشتر کنید
خودتونو خسته نکنید اما این مجوز از دست دادن فرصت ها نیستتست زدن زیاد از الان تو برنامه تون باشه
برنامه تابستان و ادامه اون مکمل هم باشند
واینکه اگر از الان خوب شروع کنید بدون شک عالی قبول میشین
هیچ وقت نذارید نا امید بشید چون واقعا میتونید -
Amir 6 سلام
اول از همه جدی شروع کنید واقعا شما دیگه کنکوری هستید هیچ زمانی رو از دست ندید
برای تابستان برنامه داشته باشید و قوی انجامش بدین
امروز و فردا کردن توی تابستون باعث ادامه ضعیف میشه از همین الان جدی شروع کنیداز کم شروع کنید و با شیب ملایم بیشتر کنید
خودتونو خسته نکنید اما این مجوز از دست دادن فرصت ها نیستتست زدن زیاد از الان تو برنامه تون باشه
برنامه تابستان و ادامه اون مکمل هم باشند
واینکه اگر از الان خوب شروع کنید بدون شک عالی قبول میشین
هیچ وقت نذارید نا امید بشید چون واقعا میتونیدz Gheibi
سلام ممنون ازتون
یه مسئله ای که هست دقیقا همینه
میگیم قبول میشیم؟
یعنی میشه؟
آقا موقاری تو یکی از کلیپ های آخر صفرتاصد بود میگفت آقا چرا نمیشه؟
بخواه بخون به خداتوکل کن
هیچوقت این حرفشون یادم نمیره
واقعا اگ از اول تیر استارت بزنیم به امیدخدا موفق میشیم
یه سری ها هم دنبال انگیزه هستن خودمم تا چند ماه پیش دقیقا مثل اینا بودم
ولی خب انگیزه با تلاش،موفقیت تو برنامه ها و درصدای خوب تو آزمون ها به دست میاد
بچه ها الان کنکوری های۱۴۰۰رو بشینین باهاشون صحبت کنین بلکه قدر این تابستون طلایی رو بیشتر بدونیم
به امید موفقیت -
z Gheibi
سلام ممنون ازتون
یه مسئله ای که هست دقیقا همینه
میگیم قبول میشیم؟
یعنی میشه؟
آقا موقاری تو یکی از کلیپ های آخر صفرتاصد بود میگفت آقا چرا نمیشه؟
بخواه بخون به خداتوکل کن
هیچوقت این حرفشون یادم نمیره
واقعا اگ از اول تیر استارت بزنیم به امیدخدا موفق میشیم
یه سری ها هم دنبال انگیزه هستن خودمم تا چند ماه پیش دقیقا مثل اینا بودم
ولی خب انگیزه با تلاش،موفقیت تو برنامه ها و درصدای خوب تو آزمون ها به دست میاد
بچه ها الان کنکوری های۱۴۰۰رو بشینین باهاشون صحبت کنین بلکه قدر این تابستون طلایی رو بیشتر بدونیم
به امید موفقیتAmir 6
حالا آقا امیر من قدر تابستونو دانستم خیلی هم خوب ازش استفاده کردم
منتهی قدر سال دوازدهمو ندونستم
ولی بلاخره تابستون خیلی مهمه اگه ازش استفاده نکنین واقعا به برنامه دوازدهمتون نمیرسین
درس ها خیلی فشرده میشن و اصلا وقت ندارین که دوباره یک مبحثو از صفر بخونین