سوال راه ابریشم
-
سلام
خسته نباشید
ببخشید من زیاد با راه ابریشم اشنایی ندارم ولی خوب از روی نقشه که نگاه میکنم تعداد فیلم ها خیلی زیاد هست اینکه شما میگین تمام فیلم ها رو نباید دید خوب من از کجا باید بفهمم که اینو ببینم اونو نبینم کدوم جلسه های تست رو ببینم کدومل رو نه اصلا اینقدر سوال برام پیش اومده که نمیدونم چطوری مطرحشون کنم من توضیحات اینستاگرام رو دیدم ولی خیلی گیج شدم هرجور حساب میکنم تعداد فیلم ها خیلی بالا هست و وقت واقعا کم خواهشا میشه کامل تر توضیح بدید باور کنید حتی از نگاه کردن به نقشه دارم میترسم -
سلام
خسته نباشید
ببخشید من زیاد با راه ابریشم اشنایی ندارم ولی خوب از روی نقشه که نگاه میکنم تعداد فیلم ها خیلی زیاد هست اینکه شما میگین تمام فیلم ها رو نباید دید خوب من از کجا باید بفهمم که اینو ببینم اونو نبینم کدوم جلسه های تست رو ببینم کدومل رو نه اصلا اینقدر سوال برام پیش اومده که نمیدونم چطوری مطرحشون کنم من توضیحات اینستاگرام رو دیدم ولی خیلی گیج شدم هرجور حساب میکنم تعداد فیلم ها خیلی بالا هست و وقت واقعا کم خواهشا میشه کامل تر توضیح بدید باور کنید حتی از نگاه کردن به نقشه دارم میترسمMoein Hosseini خب فیلم های درسنامه ک فیلم های تست از هم جداس قابل تشخیصه
-
سلام
خسته نباشید
ببخشید من زیاد با راه ابریشم اشنایی ندارم ولی خوب از روی نقشه که نگاه میکنم تعداد فیلم ها خیلی زیاد هست اینکه شما میگین تمام فیلم ها رو نباید دید خوب من از کجا باید بفهمم که اینو ببینم اونو نبینم کدوم جلسه های تست رو ببینم کدومل رو نه اصلا اینقدر سوال برام پیش اومده که نمیدونم چطوری مطرحشون کنم من توضیحات اینستاگرام رو دیدم ولی خیلی گیج شدم هرجور حساب میکنم تعداد فیلم ها خیلی بالا هست و وقت واقعا کم خواهشا میشه کامل تر توضیح بدید باور کنید حتی از نگاه کردن به نقشه دارم میترسمMoein Hosseini
درسنامه ها و تستا فیلماشون جداست
درسنامه رو میبینید
تستارو حل میکنید
با کلید چک میکنید
بعدش اگه سوالی رو غلط زدید یا مارک دار کردین میرین فیلمشو میبینین
زمان کوبم که داره عالیه -
نه دوستان من منظورم تعداد بالای فیلم ها هست منظورم اینه که میترسم نتونم فیلم ها رو ببینم توی طول سه هفته و از برنامه عقب بیوفتم
-
نه دوستان من منظورم تعداد بالای فیلم ها هست منظورم اینه که میترسم نتونم فیلم ها رو ببینم توی طول سه هفته و از برنامه عقب بیوفتم
Moein Hosseini
شما اگه یه سرعت مناسب توی دیدن فیلما داشته باشین توی یک هفته نهایت یک هفته و نیم تمومه فیلما
حجم درسنامه کمه واقعا -
من برای درسنامه ها با سرعت 1.5 یا بعضی جاها حتی با سرعت 2 برابر میدیم مخصوصا برای شیمی که واقعا تعداد قسمت هام زیاد بود
برای بحث حل تست 10 تا تست رو حل میکردم اونی که مشکل داشتم رو با استفاده از زمان کوبی که سایت بهمون داده سریع اون تستو نگاه میکردم و علامت دارش میکردم که بعدا هم دوباره حلش کنم در ضمن حل سوالات بدون استثنا با سرعت 2 برابر میدیدم
پیشنهاد من اینه که جزوه سوالات رو چاپ کنین و اگر با لبتاب یا کامپیوتر کار میکنین درسنامه هارو روی کامپیوتر بخوانین -
من برای درسنامه ها با سرعت 1.5 یا بعضی جاها حتی با سرعت 2 برابر میدیم مخصوصا برای شیمی که واقعا تعداد قسمت هام زیاد بود
برای بحث حل تست 10 تا تست رو حل میکردم اونی که مشکل داشتم رو با استفاده از زمان کوبی که سایت بهمون داده سریع اون تستو نگاه میکردم و علامت دارش میکردم که بعدا هم دوباره حلش کنم در ضمن حل سوالات بدون استثنا با سرعت 2 برابر میدیدم
پیشنهاد من اینه که جزوه سوالات رو چاپ کنین و اگر با لبتاب یا کامپیوتر کار میکنین درسنامه هارو روی کامپیوتر بخوانینamir karami 0
سلام من یه چیزی رو متوجه نشدمیعنی مثلا یه سوال فیزیک که حل میکردین ، بعد با زمان کوبب میرفتین لفقط جواب تست اون رو چک میکردین یا کل راه حل استاد رو با سرعت 2 یا 1.5 چک میکردین؟
چکیده حرفم اینه که راه حل تست های تسلطی رو هم که درست زده بودید بازم میدید؟
-
amir karami 0
سلام من یه چیزی رو متوجه نشدمیعنی مثلا یه سوال فیزیک که حل میکردین ، بعد با زمان کوبب میرفتین لفقط جواب تست اون رو چک میکردین یا کل راه حل استاد رو با سرعت 2 یا 1.5 چک میکردین؟
چکیده حرفم اینه که راه حل تست های تسلطی رو هم که درست زده بودید بازم میدید؟
amirmohammad shakeri از اینکه درهم و برهم پاسخ دادم عذر میخوام
با زمان کوب میرفتم سر سوالی که مشکل داشتم و در همون حین سرعت پخش رویه 1.5 یا 2 برابر بود -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد