رتبه ١٥٣ منطقه 2 کنکور ریاضی
-
قسمت اول مصاحبه دوست خوبمون moein
%(#ff0084)[سلام خوب هستین؟]
سلام ممنونم
%(#ff0084)[میشه خودتونو معرفی کنید؟]
محمدمعين نصرخادملي استم يه منطقه٢اي از ساوهرتبه ١٥٣ منطقه
%(#ff0084)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین !]
از تمام جلسات استاد كبريايي استفاده كردم و از هندسه -١٠ رسيدم به ٩٠...يه تعداد مختصر جلسه هم از استاد ثابتي بهره بردم
%(#ff0084)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
آلا تا جايي ك امكان داشته در جهتي ك ميگه يعني برقراري عدالت تحصيلي موفق بوده...برا من نوعي ك معلم فيزيك تو كلاس يه ديود نميتونه توضيح بده واقعا عاليه%(#ff0084)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
واقعا هيچ روز آسوني به جز بعدازظهرهاي آزمون نبود ك اونم آخراش به خودم حرومش كرده بودم
البته هر وخ خسته ميشدم يه ساعت شيمي ميذاشتم تو برنامه ام همرو بشوره ببره️
️
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور؟]
عين تراكتور درس ميخونديم ديه خاطره خوب چيه
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از فروم؟]
هميشه با ترس اينكه كنكورا همچين زارت به فنا بديم ميومديم تو فروم ديه خاطره خوب چيه
%(#ff0084)[بدترین ها رو هم بگین]
همش بدترين بود
%(#ff0084)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
"ظنوا انهم احيط...دعوا الله مخلصين له الدين..."
فك ميكنم نع درس خوندن ك اين دليل موفقيتم بود
%(#ff0084)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟]
اينكه هيچوقت با پدرمادرم نرفتم مسافرت...چون وقتي ميموندم خونه همچين ذوق آشپزي ميگرفت منو٤-٥ ساعت پا اجاق بودم
٢ ساعت هم ظرف شستن تلف ميشد...هيچي ديه اگه نميريد مسافرت از من نصيحت،به تخم مرغ قانع باشيد
البته روزي ١٠٠ بار هم مادرم بم ميگه"خاك تو سرت ك به حرف مديرتون گوش كردي رفتي رياضي"
%(#ff0084)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
با توجه به اينكه"مخور غم جهان گذران"حالا من ك نميتونم برگردم پس فايده اي هم نداره ك فك كنم برگشتم
ولي يه كار هس:باااااايد شيييييميووووو ٨٠ مييييزدمممم حدااااااقل
%(#ff0084)[خب دیگه خستتون نمی کنم فردا ادامه مصاحبه رو میریم]
ها كاكو تموم شداینم کارنامه
-
قسمت دوم مصاحبه دوست خوبمون moein
سوالات امروز تخصصی تر هست و حتما می تونید ازشون استفاده کنید%(#ff0044)[دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟]
اختصاصي الگو-خيلي سبز/عمومي گاج
%(#ff0044)[منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟]
دوران جمع بندي فقط زرد اختصاصي/زرد عمومي رو هم همينجوري گرفته بودم داشت خاك ميخورد اونم زدم:/
%(#ff0044)[اگه برمی گشتید به عقب کدوم کتاب هارو دیگه سمتش نمیرفتید ؟ با ذکر دلیل !]
کلا سمت کتابای من در آوردیه قلم چی نمیرفتم(هرچند در هرحال نرفتم فقط در حد پیشنهاد)منابعم باوجود اینکه همینطور از رو عکس جلدشون خریده بودمشون اما همه عالی بودن خداروشکر
%(#ff0044)[اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه ]
يه دفتر صد برگ بردارين بزارين كنارتون واس عموميا و حفظيات هرجا ميبينين يادتون نميمونه بنويسينش...منم نوشتم ولي اونقدر ك وقت گذاشتم بنويسم،نخوندمش
ولي همون ك مينويسين از روش ايده اصليه
بشينين از بي ربط ترين چيزاي موضوع برا خودتون علامت بزارين اينجوري خودش ميمونه نياز به حفظيات طاقت فرسا نيس
%(#ff0044)[نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش ؟]
خصوصیات رفتاریم این اجازه رو بم نمیداد ک تو جمع درس بخونم(بقیه رو هم نمیزارم درس بخونن یه بار امتحان کردم فحشایه جدیدی یاد گرفتم از دوستان):|
ولی خو یه مصاحبه ار نفر 5 و 207 ساوه پارسال قلم چی گذاشته بود ک ار تاثیر عالیه درس خوندن تو جمع میگفت
%(#ff0044)[روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟]
دیف: تست و تمرین و تکرار(مث دینی باهاش رفتار میکردم:|)
فیزیک: مفهومی خوندن و تحلیل هربحش هرچیزی ک به عنوان جزوه دارید و تست برا تثبیت
شیمی: این عشق غیرقابل انکار:)
ادبیات: بخش بندیه تستاش و تلاش برای یادگیریه هر بخش
عربی: دیمی:| اینقدر بخون بخووووون تا بترکی:|
دینی:سطحی بخون...سطحی بخون.....یه بار دیه بشین سطحی بخون....بجنب:|
زبان:چیزی جز لغت نیس...یه دفتر بردار هر چی لغت ناآشنا تو تستایه کتاب کمکی دیدی بنویس توش....بعد بخون بخون بخون
%(#ff0044)[روش شما برای مرور درس ها چه بود؟]
واس مرور همون دفتری ک گفتم....هرچی یادم میرف کلکسیون کرده بودم:)
%(#ff0044)[نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟]
نیاز به مشاور نداشتم....اون آزمونایی ک پشتیبان زنگ نمیزد ترازم بیشتر میشد:|البت من دوتا پشتیبان داشتم تو دو سال...سر سال هر دوتاشونم اخراج کردن:|
البت به خاطر نگرانیه مادر با یه مشاور ک مدیر راهنماییم پیشنهاد کرده بود صحبت کردم...یجورایی آممم هدفام شفاف تر شدن به نظرم
%(#ff0044)[شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟ کدوم آزمون میرفتین؟]
صددرصد شرکت در آزمون نیازه...من با نزدیک به 30 تا آزمون بازم سرجلسه کنکور داشتم دیوونه میشدم...
سوال مقاوت داده بود چارتا جمع میخواس من خازن محاسبه میکردم:|
علاوه بر این در شفاف سازیه اینکه واقعا چ کاره اید عالیه
و نیز برا تنظیم زمان
%(#ff0044)[تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟]
بهترین راه بازیه....یه بازی فوتبال تو گوشیم بود میرفتم بازی میکردم میباختم حرصم میگرف از هرچی بازیه،برمیگشتم سر درس:|
%(#ff0044)[میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟]
شب 7 ساعت...بعدازظهر 10 مین
%(#ff0044)[چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟]
من همیشه به خودم میگفتم اگ با دقت بخونیو ساعت مطالعه امروزو قبل از 12 پرکنی بقیش مال خودته...معمولا هم تا ساعت 1 مث تراکتور درس میخوندم ک ساعت مطالعه کم نشه:|
%(#ff0044)[در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟]
تابستون که تعطیله کی درس میخونه آخه من نمیفهمم:|
%(#ff0044)[برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟]
من یه برنامه داشتم اونم رسیدن به دوستم بود ک فک کنم تو دسته بندیه برنامه های غیرممکن قرار میگرف:|
%(#ff0044)[بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟]
بهترین روش برا مرور دروس پایه خوندنشونه چ بگویم؟:|
من با برنامه قلم چی پیش میرفتم و خیلی خوب تونستم دروس پایه ای ک حتی تو سال خودشون نخونده بودم هم کامل جمع کنم
یه بار بخونین اگ بار دوم یادتون نمیومد باید بنویسدش واس هفته ای دیگر و مرور
%(#ff0044)[نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟]
1-3 نسبت خوبیه...شایدم 1-2
%(#ff0044)[تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟]
اولاش تست نمیزدم کلا تعطیل بودم نتیجه هم نمیگرفتم...از بهمن تست زدنو شروع کردم...یه حجمی تست واس تثبیت بقیشو زمان میگرفتم میزدم
%(#ff0044)[میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟]
پیوستگی معقولی بین دروس اختصاصی وجود داره...سوال شیمی میدن یه تیکه اش استوکیومتریه یه تیکش تعادل...برا همین حذف یه بخش بی معنیه هر کدوم سهمیو تو موفقیت ایفا میکنن
%(#ff0044)[به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟]
ای جوانکان!همانا پیش را در مدرسه می آموزید..در منزل به ندانسته هایتان اهمیت دهید#پیر:|
چه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟
تفریحاتی ک تو تابستون داشتم سهمه اعظم موفقیت رو به دوش میکشید
هیچ دروسی در تابستون خوانده نشود
%(#ff0044)[نقش و اثر خانواده در موفقیت شما؟]
خانواده دمشون گرم میگفتم صدا تلویزیون رو کم کنین کنترل رو برعکس میگرفتن دستشون فک کنم
ولی از هر کتابی....هر کلاسی....هر پیش نیازی ک میخواستم و نمیخواستم دریغ نکردن...اسپانسری بودن واس خودشون
%(#ff0044)[چقدر رتبتون در حد انتظارتون بود؟چقدر با رتبه ی ازمون های ازمایشی فاصله داشت؟]
آخرین آزمون رتبه ام 104 منطقه 2 شد اما با توجه به جامعه آماری تو کنکور خیلی میرف بالاتر ک اینطور نشد...ولی...شیمی کشت مارا:|
%(#ff0044)[ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟]
بلی به ترتیب بخونین عزیزانم
%(#ff0044)[موفقیت خود را تقدیم به چه کسی میکنید؟]
فعلا معلوم نیس شاید موفقیتمو بندازم سطل آشغال سال بعد تجربی بدم:|
تموم بشد خواهر
%(#ff0044)[خسته نباشین (:]