تغییر رشته تجربی به ریاضی
-
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنید -
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیدfatemeh hosseini 3 mohammadhassan san فکر کنم شما میتونید کمکشون کنید خیلی ممنون
-
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیدfatemeh hosseini 3 سلام فاطمه جون شمامیتونید ریاضی بخونید و کنکورریاضی بدید وجذب دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران بشید تواین دانشگاه میتونید مهندسی بخونید ومدرک معتبر مهندسی بگیرید ازهمون ابتداحقوق ومزایادارید حتی زمانی که دانشجوهستید ودرنهایت بعد از فارغ التحصیلی جذب هنرستان بشیدوتدریس کنید به نظرم بهش فکرکنید ودرموردش تحقیق کنید.موفق باشید دوست من
-
fatemeh hosseini 3 سلام فاطمه جون شمامیتونید ریاضی بخونید و کنکورریاضی بدید وجذب دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران بشید تواین دانشگاه میتونید مهندسی بخونید ومدرک معتبر مهندسی بگیرید ازهمون ابتداحقوق ومزایادارید حتی زمانی که دانشجوهستید ودرنهایت بعد از فارغ التحصیلی جذب هنرستان بشیدوتدریس کنید به نظرم بهش فکرکنید ودرموردش تحقیق کنید.موفق باشید دوست من
این پست پاک شده! -
fatemeh hosseini 3 سلام فاطمه جون شمامیتونید ریاضی بخونید و کنکورریاضی بدید وجذب دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران بشید تواین دانشگاه میتونید مهندسی بخونید ومدرک معتبر مهندسی بگیرید ازهمون ابتداحقوق ومزایادارید حتی زمانی که دانشجوهستید ودرنهایت بعد از فارغ التحصیلی جذب هنرستان بشیدوتدریس کنید به نظرم بهش فکرکنید ودرموردش تحقیق کنید.موفق باشید دوست من
mahla dehghani
ممنونم ازت
راجع بهش نشنیده بودمو واجب شد یه تحقیق بکنم -
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیداین پست پاک شده! -
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیدfatemeh hosseini 3 سلام .امیدوارم حالتون خوب باشه
پیشاپیش بگم متنم خیلی موضوع هاش عوض میشه :))))
ی موضوعی که هستش اینه که توی هر شغلی شما اگر خوب باشی برای شما بازار کار داره و اگر شما کارت رو بلد نباشی بازار کار نخواهی داشت
مهندسی کامپیوتر در حال حاضر واقعا بازار کارش خوبه (شاید بشه گفت عالیه) اما برای کسی که خودش کار بلد باشه
در امدش هم تقریبا میشه گفت از 7-8 میلیون هست به بالا
مثلا خود آلا اگر اشتباه نکنم پارسال برای جذب برنامه نویس حقوق 12 م میداد شرکت های بزرگ تر مثل دیجی کالا و اسنپ که حقوق ها خیلی بیشتر از این ها میدن و اگر شما ایده خودت را داشته باشی و ایده ات بگیره که در امدت میره بالا میلیارد (که پزشک های کمی همچین درامد هایی دارن و به نظرم مزیت مهندسی ها به پزشکی اینه که شما سقفی از نظر در آمد نداری)
ی موضوع دیگه ای که هست احتمالا این چند سال اینده همه کامپیوتر میزنن و به طبع رتبه خیلی خوبی میخواهد (اگر دانشگاه های تهران بخواین برین زیر 1000 میخواهد که توی ریاضی کار سختی نییست اما راحت هم نیست)شما اگر واقعا علاقتون به مهندسی کامپیوتر هست به نظرم حتما همین امسال تغییر رشته بدین .چون واقعا درس های ریاضی با تجربی خیلی فرقشون هست(چون خودم از تجربی اومدم ریاضی اینو میگم)
البته مهم تر از همه این ها که باید توی انتخابتون تاثیر گزار باشه شخصیت شما و علایق شما هستش .مثلا یکی دوست داره حقوق بگیر باشه خب برای این شخص دانشگاه های تربیت دبیر خوبه که از همون اول کلی مزایا داره اما شما باید فک کنم حداقل 8 سال خدمت کنی توی هنرستان ها تا اجازه خروج داشته باشی یکی هم ریسک پذیره و میره دانشگاه بهتر که شاید تضمین شغلی نداشته باشه اما احتمالا با دانش بهتری فارغ التحصیل میشه و احتمال بالا بازار کار بهتری داره
در اخر اگر خواستین تغییر رشته بدین با اطمینان این کار را بکنین که خدایی نکرده دوسال ریاضی نخوانین بعد بگین کاش همون تجربی میموندم
امیدوارم کمکتون کرده باشم -
راجب اینکه اینده مهندسی کامپیوتر چی میشه که یکم واضحه دیگه. مسلما قرار نیست منقرض بشه یا در همین حد بمونه
و یه چیز دیگه ببین علاقت چیه. ببین میتونی خودتو تصور کنی 10 سال دیگه به عنوان یه پزشک متخصص داری کار میکنی و ایا لذت میبری از کارت؟
یا اینکه میتونی خودتو تصور کنی که مثلا داری تو google به عنوان مهندس نرم افزار داری کار میکنی؟کدوم رو بیشتر دوست داری؟ هر کدوم هست قاطعانه پای همون بمون
مثل من نشی که به هوای اینکه یکی از فامیلاش گفته بود میتونی هردو کنکور رو بدی ، تصمیمت برای تغییر رشته عوض شه و دیر متوجه اشتباهت بشی
من الان کلاس 11 به 12 هستم و سمپاد میخونم. رفتم با اموزش پرورش صحبت کردم خیییلی بدبختی داره تغییر رشته از 11 به 12. اگر قطعی هستی همین الان کار رو یکسره کن.یه موضوعی دیگه ای که هست تعداد افراد بیکار زیاد درش هست. داخل دانشگاه به شما صرفا mindset مهندس نرم افزار رو میدن ولی اینکه بخوان برنامه یاد بدن نه این اتفاق نمی افته
شما کلا حتی اگه آبدارچی هم باشی تجربه داشتن خیلی به مسیر شغلیت کمک میکنه و مهندسی کامپیوتر هم مستثنا نیست.
این موضوع یادگیری برنامه نویسی کمترین جزء کار هست به نظرم و کسی که میره رشته ریاضی طبعا اینم میدونه که بعد دانشگاهم باید سختیای زیادی بکشه اگر بخواد به جای خوبی برسه
من خودم کسی رو میشناسم که 26 سالشه. دانشگاه خوارزمی داره هوش مصنوعی میخونه. هم زمان داره با یه شرکت استرالیایی کار میکنه و درامد دلاری داره. داره روزی نمی دونم چند ساعت زبان میخونه تا بره آمریکا. کلی هم شاگرد داره که mentor میکنه اونا رو.
حرف اخرم رو هم یه ویدیو میفرستم از یوتیوب : https://www.youtube.com/watch?v=aWJUktHe0M4
-
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیدfatemeh hosseini 3
سلام
برادر من developer هستش که یکی از شاخه های برنامه نویسی هست
برای تغییر رشته مشکل خاصی نداری هندسه دهم سادس
در مورد برنامه نویسی بگم اینه که کار هست و آینده شغلی خوبی هم داره
و بستگی به مهارتت در این زمینه و قدرت تعاملت با دیگران درامد کسب میکنی
یه بدی که داره باید به تهران مهاجرت کنید چون اونجا شرکت ها توسعه یافتن مثل شرکتای فناپ یا اسنپ یا...
حالا اگه تهرانی باشید که چه بهتر
در مورد زبان انگیلیسی که تافل یا آیلس داشته باشد خیلی جدی تلاش کنید
چون بلاخره میتونید برای شرکت های خارجی دورکاری داشته باشید و متوسط حقوق یک برنامه نویس تویه آمریکا 5000 دلاره یه چیزی حدود 100میلیون تومنکه این اتفاق وقتی میوفته که مهارت کافی روی زبان انگلیسی و شغلتون داشته باشید تویه ایران در حال حاضر یه برنامه نویس خیلی حرفه ای با 10 سال سابقه کار چیزی حدود 20 میلیون تومن دریافت میکنه استفاده کنید حالا برای دور کاری برای شرکت های خارجی از اون جایی که ایران تحریمه میتونید از فیلتر شکن های خاصی و یه حساب خاص ایجاد کنید که یه جوری این پولو دریافت کنید{همون تحریمو دور بزنید
}
حالا این نقل قول از برادرمه میگه که اگه بر میگشتم جای رشته ریاضی میرفتم تویه حرفه و فن مدرک برنامه نویسی میگرفتم و خیلی زود تر نتیجه میگرفتم و یک عالمه درس های اضافه هم نمیخوندم چون که مدرک برنامه نوسی دانشگاه ملی و حرفه و فن ارزش برابری دارن
در ضمن کسی که مدرکش از یک دانشگاه تاپ مثل شریف باشه اصلن مهم نیست ولی فقط با کلاس تره و کاربردش بیشتر برای پز دادنه وگرنه روی حقوق دریافتی تاثیری نداره
ولی خب کار ساده ای نیست باید یک ذهن الگوریتمی داشته باشید و وارد یک دنیای وسیعی میشید که انتها نداره
بلاخره اینها تجربیات برادرمه
موفق باشید -
راجب اینکه اینده مهندسی کامپیوتر چی میشه که یکم واضحه دیگه. مسلما قرار نیست منقرض بشه یا در همین حد بمونه
و یه چیز دیگه ببین علاقت چیه. ببین میتونی خودتو تصور کنی 10 سال دیگه به عنوان یه پزشک متخصص داری کار میکنی و ایا لذت میبری از کارت؟
یا اینکه میتونی خودتو تصور کنی که مثلا داری تو google به عنوان مهندس نرم افزار داری کار میکنی؟کدوم رو بیشتر دوست داری؟ هر کدوم هست قاطعانه پای همون بمون
مثل من نشی که به هوای اینکه یکی از فامیلاش گفته بود میتونی هردو کنکور رو بدی ، تصمیمت برای تغییر رشته عوض شه و دیر متوجه اشتباهت بشی
من الان کلاس 11 به 12 هستم و سمپاد میخونم. رفتم با اموزش پرورش صحبت کردم خیییلی بدبختی داره تغییر رشته از 11 به 12. اگر قطعی هستی همین الان کار رو یکسره کن.یه موضوعی دیگه ای که هست تعداد افراد بیکار زیاد درش هست. داخل دانشگاه به شما صرفا mindset مهندس نرم افزار رو میدن ولی اینکه بخوان برنامه یاد بدن نه این اتفاق نمی افته
شما کلا حتی اگه آبدارچی هم باشی تجربه داشتن خیلی به مسیر شغلیت کمک میکنه و مهندسی کامپیوتر هم مستثنا نیست.
این موضوع یادگیری برنامه نویسی کمترین جزء کار هست به نظرم و کسی که میره رشته ریاضی طبعا اینم میدونه که بعد دانشگاهم باید سختیای زیادی بکشه اگر بخواد به جای خوبی برسه
من خودم کسی رو میشناسم که 26 سالشه. دانشگاه خوارزمی داره هوش مصنوعی میخونه. هم زمان داره با یه شرکت استرالیایی کار میکنه و درامد دلاری داره. داره روزی نمی دونم چند ساعت زبان میخونه تا بره آمریکا. کلی هم شاگرد داره که mentor میکنه اونا رو.
حرف اخرم رو هم یه ویدیو میفرستم از یوتیوب : https://www.youtube.com/watch?v=aWJUktHe0M4
amirmohammad shakeri سلام
شما هر رشته ای باشی میتونی هر رشته ای که بخوای کنکور بدی
من خودم دوازدهم تجربی خواندم و دیپلم ام هم تجربی هست اما کنکور ریاضی دادم
البته توی ی سال فقط میتونی کنکور ریاضی بدی یا تجربی -
ممنون از همتون
-
سلام دوستان
من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنیدfatemeh hosseini 3
سلام.من یازدهم تجربیم. و دیگه دارم میرم دوزادهم.منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هفته پیش تونستم تصمیم بگیرم.
ببینید دو تا نکته بود که من در نهایت با توجه به اونا به نتیجه رسیدم
۱- اینکه برای کنکور ریاضی و کلا تحصیل در رشته های مهندسی نیاز به ریاضی و فیزیک بسیار قوی هست که من خودم به شخصه نداشتم. و از طرفی هم به زیست علاقه دارم و توانمندم.
اما نتونستم از فکر برنامه نویسی بیام بیرون واسه همین نکته دوم به وجو اومد
۲- برنامه نویسی لزوما نیاز به تحصیل در دانشگاه نداره و مراکز بسیار زیادی میتونید پیدا کنید که برنامه نویسی یاد بگیرید. برای مثال "بوت کمپ مکتب شریف". یا حتی به وسیله یوتیوب:)
من با چند نفر دیگه هم مشورت کردم و اونا هم همینو گفتن بهم.
ولی اگه ریاضی و فیزیک قوی ای دارین، رشته ریاضی هم میتونید شرکت کنید.
باز در نهایت به خودتون بستگی داره که علاقه تون به کدوم طرف بیشتر باشه. من خودم پزشکی و برنامه نویسی رو در یک سطح دوست داشتم و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم اما برنامه نویسی رو خودم در کنارش ادامه بدم.
انشاءالله که شما هم به نتیجه برسید -
fatemeh hosseini 3
سلام.من یازدهم تجربیم. و دیگه دارم میرم دوزادهم.منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هفته پیش تونستم تصمیم بگیرم.
۱- اینکه برای کنکور ریاضی و کلا تحصیل در رشته های مهندسی نیاز به ریاضی و فیزیک بسیار قوی هست که من خودم به شخصه نداشتم. و از طرفی هم به زیست علاقه دارم و توانمندم.
۲- برنامه نویسی لزوما نیاز به تحصیل در دانشگاه نداره و مراکز بسیار زیادی میتونید پیدا کنید که برنامه نویسی یاد بگیرید. برای مثال "بوت کمپ مکتب شریف". یا حتی به وسیله یوتیوب:)
باز در نهایت به خودتون بستگی داره که علاقه تون به کدوم طرف بیشتر باشه. من خودم پزشکی و برنامه نویسی رو در یک سطح دوست داشتم و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم اما برنامه نویسی رو خودم در کنارش ادامه بدم.
انشاءالله که شما هم به نتیجه برسیدNazanin Rahdar در تغییر رشته تجربی به ریاضی گفته است:
fatemeh hosseini 3
انشاءالله که شما هم به نتیجه برسیدعلاقه هاتون خیلی شبیه علاقه خیلی از بچه هایه که من میشناسم
متاسفانه علاقه های نسل ما به تعداد کمی محدود شده برای همین رقابت بیش از حد سخت شده
در کل آرزوی موفقیت هم برای شما دارم هم برای خیلی از دوستان دیگه -
amirmohammad shakeri سلام
شما هر رشته ای باشی میتونی هر رشته ای که بخوای کنکور بدی
من خودم دوازدهم تجربی خواندم و دیپلم ام هم تجربی هست اما کنکور ریاضی دادم
البته توی ی سال فقط میتونی کنکور ریاضی بدی یا تجربیSajad Ghanbari خب این درسته
ولی به نظر من منطقی نیست که ادم بخواد کنکور ریاضی بده و توانایی این رو هم داره که بره رشته ریاضی ، ولی تجربی بمونه تا اخر کنکورش
این به نظر من حماقته
ولی اگر یکی همون سال 12 متوجه بشه میخواد کنکور رشته ریاضی رو بده ، دیگه چاره دیگه ای نداره و مجبوره دیپلم تجربی بگیره
-
Nazanin Rahdar در تغییر رشته تجربی به ریاضی گفته است:
fatemeh hosseini 3
انشاءالله که شما هم به نتیجه برسیدعلاقه هاتون خیلی شبیه علاقه خیلی از بچه هایه که من میشناسم
متاسفانه علاقه های نسل ما به تعداد کمی محدود شده برای همین رقابت بیش از حد سخت شده
در کل آرزوی موفقیت هم برای شما دارم هم برای خیلی از دوستان دیگهamir karami 0
شاید یکی از دلایلش عدم شناخت کافی رشته های مختلف باشه. متاسفانه آموزش و پرورش خیلی روی این زمینه کار نمیکنه.
انشاءالله که شما هم موفق باشید.