Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تغییر رشته تجربی به ریاضی
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای

تغییر رشته تجربی به ریاضی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده سوال مشاوره ای
15 دیدگاه‌ها 7 کاربران 232 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • fatemeh hosseini 3F آفلاین
    fatemeh hosseini 3F آفلاین
    fatemeh hosseini 3
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان
    من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنید🙏🏻

z GheibiZ mahla dehghaniM Sajad GhanbariS amir karami 0A Nazanin RahdarN 6 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • fatemeh hosseini 3F fatemeh hosseini 3

سلام دوستان
      من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و الان که به علایقم فکر میکنم میبینم به برنامه نویسی بیشتر علاقه دارم تا رشته های پزشکی و خب برای اون باید مهندسی کامپیوتر بخونم .. میخواستم بدونم نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر چیه و برم تو اون رشته ادامه تحصیل بدم یا تجربی رو ادامه بدمو تو یکی از زیر شاخه های پزشکی تحصیل کنم .. اینده رشته های تجربی مشخصه ولی خب مهندسی کامپیوتر تهش به کجا میرسه و اینده شغلیم تضمین شدس رو نمیدونم ..اگه اطلاع دارین ممنون میشم کمک کنید🙏🏻

z GheibiZ آفلاین
      z GheibiZ آفلاین
      z Gheibi

fatemeh hosseini 3 mohammadhassan san فکر کنم شما میتونید کمکشون کنید خیلی ممنون

بای ذنب قتلت🖤
      به کدامین گناه کشته شد؟؟
      #آرمان_علی_وردی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1

سلام دوستان

mahla dehghaniM آفلاین
        mahla dehghaniM آفلاین
        mahla dehghani
        دانش آموزان آلاء

fatemeh hosseini 3 سلام فاطمه جون شمامیتونید ریاضی بخونید و کنکورریاضی بدید وجذب دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران بشید تواین دانشگاه میتونید مهندسی بخونید ومدرک معتبر مهندسی بگیرید ازهمون ابتداحقوق ومزایادارید حتی زمانی که دانشجوهستید ودرنهایت بعد از فارغ التحصیلی جذب هنرستان بشیدوتدریس کنید به نظرم بهش فکرکنید ودرموردش تحقیق کنید.موفق باشید دوست من🤘

fatemeh hosseini 3F 2 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • mahla dehghaniM mahla dehghani

fatemeh hosseini 3 سلام فاطمه جون شمامیتونید ریاضی بخونید و کنکورریاضی بدید وجذب دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران بشید تواین دانشگاه میتونید مهندسی بخونید ومدرک معتبر مهندسی بگیرید ازهمون ابتداحقوق ومزایادارید حتی زمانی که دانشجوهستید ودرنهایت بعد از فارغ التحصیلی جذب هنرستان بشیدوتدریس کنید به نظرم بهش فکرکنید ودرموردش تحقیق کنید.موفق باشید دوست من🤘

fatemeh hosseini 3
          این پست پاک شده!
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • mahla dehghaniM mahla dehghani

fatemeh hosseini 3

mahla dehghani
            ممنونم ازت🙏🏻
            راجع بهش نشنیده بودمو واجب شد یه تحقیق بکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

سلام دوستان

Sajad GhanbariS آفلاین
              Sajad GhanbariS آفلاین
              Sajad Ghanbari
              ریاضی
              این پست پاک شده!
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

سلام دوستان

Sajad GhanbariS آفلاین
                Sajad GhanbariS آفلاین
                Sajad Ghanbari
                ریاضی

fatemeh hosseini 3 سلام .امیدوارم حالتون خوب باشه
                پیشاپیش بگم متنم خیلی موضوع هاش عوض میشه :))))
                ی موضوعی که هستش اینه که توی هر شغلی شما اگر خوب باشی برای شما بازار کار داره و اگر شما کارت رو بلد نباشی بازار کار نخواهی داشت
                مهندسی کامپیوتر در حال حاضر واقعا بازار کارش خوبه (شاید بشه گفت عالیه) اما برای کسی که خودش کار بلد باشه
                در امدش هم تقریبا میشه گفت از 7-8 میلیون هست به بالا
                مثلا خود آلا اگر اشتباه نکنم پارسال برای جذب برنامه نویس حقوق 12 م میداد شرکت های بزرگ تر مثل دیجی کالا و اسنپ که حقوق ها خیلی بیشتر از این ها میدن و اگر شما ایده خودت را داشته باشی و ایده ات بگیره که در امدت میره بالا میلیارد (که پزشک های کمی همچین درامد هایی دارن و به نظرم مزیت مهندسی ها به پزشکی اینه که شما سقفی از نظر در آمد نداری)
                ی موضوع دیگه ای که هست احتمالا این چند سال اینده همه کامپیوتر میزنن و به طبع رتبه خیلی خوبی میخواهد (اگر دانشگاه های تهران بخواین برین زیر 1000 میخواهد که توی ریاضی کار سختی نییست اما راحت هم نیست)شما اگر واقعا علاقتون به مهندسی کامپیوتر هست به نظرم حتما همین امسال تغییر رشته بدین .چون واقعا درس های ریاضی با تجربی خیلی فرقشون هست(چون خودم از تجربی اومدم ریاضی اینو میگم)
                البته مهم تر از همه این ها که باید توی انتخابتون تاثیر گزار باشه شخصیت شما و علایق شما هستش .مثلا یکی دوست داره حقوق بگیر باشه خب برای این شخص دانشگاه های تربیت دبیر خوبه که از همون اول کلی مزایا داره اما شما باید فک کنم حداقل 8 سال خدمت کنی توی هنرستان ها تا اجازه خروج داشته باشی یکی هم ریسک پذیره و میره دانشگاه بهتر که شاید تضمین شغلی نداشته باشه اما احتمالا با دانش بهتری فارغ التحصیل میشه و احتمال بالا بازار کار بهتری داره
                در اخر اگر خواستین تغییر رشته بدین با اطمینان این کار را بکنین که خدایی نکرده دوسال ریاضی نخوانین بعد بگین کاش همون تجربی میموندم
                امیدوارم کمکتون کرده باشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • A آفلاین
                  A آفلاین
                  amirmohammad shakeri

راجب اینکه اینده مهندسی کامپیوتر چی میشه که یکم واضحه دیگه. مسلما قرار نیست منقرض بشه یا در همین حد بمونه

و یه چیز دیگه ببین علاقت چیه. ببین میتونی خودتو تصور کنی 10 سال دیگه به عنوان یه پزشک متخصص داری کار میکنی و ایا لذت میبری از کارت؟
                  یا اینکه میتونی خودتو تصور کنی که مثلا داری تو google به عنوان مهندس نرم افزار داری کار میکنی؟

کدوم رو بیشتر دوست داری؟ هر کدوم هست قاطعانه پای همون بمون

مثل من نشی که به هوای اینکه یکی از فامیلاش گفته بود میتونی هردو کنکور رو بدی ، تصمیمت برای تغییر رشته عوض شه و دیر متوجه اشتباهت بشی
                  من الان کلاس 11 به 12 هستم و سمپاد میخونم. رفتم با اموزش پرورش صحبت کردم خیییلی بدبختی داره تغییر رشته از 11 به 12. اگر قطعی هستی همین الان کار رو یکسره کن.

یه موضوعی دیگه ای که هست تعداد افراد بیکار زیاد درش هست. داخل دانشگاه به شما صرفا mindset مهندس نرم افزار رو میدن ولی اینکه بخوان برنامه یاد بدن نه این اتفاق نمی افته

شما کلا حتی اگه آبدارچی هم باشی تجربه داشتن خیلی به مسیر شغلیت کمک میکنه و مهندسی کامپیوتر هم مستثنا نیست.

این موضوع یادگیری برنامه نویسی کمترین جزء کار هست به نظرم و کسی که میره رشته ریاضی طبعا اینم میدونه که بعد دانشگاهم باید سختیای زیادی بکشه اگر بخواد به جای خوبی برسه

من خودم کسی رو میشناسم که 26 سالشه. دانشگاه خوارزمی داره هوش مصنوعی میخونه. هم زمان داره با یه شرکت استرالیایی کار میکنه و درامد دلاری داره. داره روزی نمی دونم چند ساعت زبان میخونه تا بره آمریکا. کلی هم شاگرد داره که mentor میکنه اونا رو.

حرف اخرم رو هم یه ویدیو میفرستم از یوتیوب : https://www.youtube.com/watch?v=aWJUktHe0M4

Sajad GhanbariS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

سلام دوستان

amir karami 0A آفلاین
                    amir karami 0A آفلاین
                    amir karami 0
                    دانش آموزان آلاء

fatemeh hosseini 3
                    سلام
                    برادر من developer هستش که یکی از شاخه های برنامه نویسی هست
                    برای تغییر رشته مشکل خاصی نداری هندسه دهم سادس
                    در مورد برنامه نویسی بگم اینه که کار هست و آینده شغلی خوبی هم داره
                    و بستگی به مهارتت در این زمینه و قدرت تعاملت با دیگران درامد کسب میکنی
                    یه بدی که داره باید به تهران مهاجرت کنید چون اونجا شرکت ها توسعه یافتن مثل شرکتای فناپ یا اسنپ یا...
                    حالا اگه تهرانی باشید که چه بهتر
                    در مورد زبان انگیلیسی که تافل یا آیلس داشته باشد خیلی جدی تلاش کنید
                    چون بلاخره میتونید برای شرکت های خارجی دورکاری داشته باشید و متوسط حقوق یک برنامه نویس تویه آمریکا 5000 دلاره یه چیزی حدود 100میلیون تومن 🤑 که این اتفاق وقتی میوفته که مهارت کافی روی زبان انگلیسی و شغلتون داشته باشید تویه ایران در حال حاضر یه برنامه نویس خیلی حرفه ای با 10 سال سابقه کار چیزی حدود 20 میلیون تومن دریافت میکنه استفاده کنید حالا برای دور کاری برای شرکت های خارجی از اون جایی که ایران تحریمه میتونید از فیلتر شکن های خاصی و یه حساب خاص ایجاد کنید که یه جوری این پولو دریافت کنید{همون تحریمو دور بزنید😎 }
                    حالا این نقل قول از برادرمه میگه که اگه بر میگشتم جای رشته ریاضی میرفتم تویه حرفه و فن مدرک برنامه نویسی میگرفتم و خیلی زود تر نتیجه میگرفتم و یک عالمه درس های اضافه هم نمیخوندم چون که مدرک برنامه نوسی دانشگاه ملی و حرفه و فن ارزش برابری دارن
                    در ضمن کسی که مدرکش از یک دانشگاه تاپ مثل شریف باشه اصلن مهم نیست ولی فقط با کلاس تره و کاربردش بیشتر برای پز دادنه وگرنه روی حقوق دریافتی تاثیری نداره
                    ولی خب کار ساده ای نیست باید یک ذهن الگوریتمی داشته باشید و وارد یک دنیای وسیعی میشید که انتها نداره
                    بلاخره اینها تجربیات برادرمه
                    موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • A amirmohammad shakeri

راجب اینکه اینده مهندسی کامپیوتر چی میشه که یکم واضحه دیگه. مسلما قرار نیست منقرض بشه یا در همین حد بمونه

و یه چیز دیگه ببین علاقت چیه. ببین میتونی خودتو تصور کنی 10 سال دیگه به عنوان یه پزشک متخصص داری کار میکنی و ایا لذت میبری از کارت؟
                      یا اینکه میتونی خودتو تصور کنی که مثلا داری تو google به عنوان مهندس نرم افزار داری کار میکنی؟

کدوم رو بیشتر دوست داری؟ هر کدوم هست قاطعانه پای همون بمون

مثل من نشی که به هوای اینکه یکی از فامیلاش گفته بود میتونی هردو کنکور رو بدی ، تصمیمت برای تغییر رشته عوض شه و دیر متوجه اشتباهت بشی
                      من الان کلاس 11 به 12 هستم و سمپاد میخونم. رفتم با اموزش پرورش صحبت کردم خیییلی بدبختی داره تغییر رشته از 11 به 12. اگر قطعی هستی همین الان کار رو یکسره کن.

یه موضوعی دیگه ای که هست تعداد افراد بیکار زیاد درش هست. داخل دانشگاه به شما صرفا mindset مهندس نرم افزار رو میدن ولی اینکه بخوان برنامه یاد بدن نه این اتفاق نمی افته

شما کلا حتی اگه آبدارچی هم باشی تجربه داشتن خیلی به مسیر شغلیت کمک میکنه و مهندسی کامپیوتر هم مستثنا نیست.

این موضوع یادگیری برنامه نویسی کمترین جزء کار هست به نظرم و کسی که میره رشته ریاضی طبعا اینم میدونه که بعد دانشگاهم باید سختیای زیادی بکشه اگر بخواد به جای خوبی برسه

من خودم کسی رو میشناسم که 26 سالشه. دانشگاه خوارزمی داره هوش مصنوعی میخونه. هم زمان داره با یه شرکت استرالیایی کار میکنه و درامد دلاری داره. داره روزی نمی دونم چند ساعت زبان میخونه تا بره آمریکا. کلی هم شاگرد داره که mentor میکنه اونا رو.

حرف اخرم رو هم یه ویدیو میفرستم از یوتیوب : https://www.youtube.com/watch?v=aWJUktHe0M4

Sajad GhanbariS آفلاین
                      Sajad GhanbariS آفلاین
                      Sajad Ghanbari
                      ریاضی

amirmohammad shakeri سلام
                      شما هر رشته ای باشی میتونی هر رشته ای که بخوای کنکور بدی
                      من خودم دوازدهم تجربی خواندم و دیپلم ام هم تجربی هست اما کنکور ریاضی دادم
                      البته توی ی سال فقط میتونی کنکور ریاضی بدی یا تجربی

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • fatemeh hosseini 3F آفلاین
                        fatemeh hosseini 3

ممنون از همتون🙏🏻 🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

سلام دوستان

Nazanin RahdarN آفلاین
                          Nazanin RahdarN آفلاین
                          Nazanin Rahdar
                          دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

fatemeh hosseini 3
                          سلام.من یازدهم تجربیم. و دیگه دارم میرم دوزادهم.منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هفته پیش تونستم تصمیم بگیرم.
                          ببینید دو تا نکته بود که من در نهایت با توجه به اونا به نتیجه رسیدم
                          ۱- اینکه برای کنکور ریاضی و کلا تحصیل در رشته های مهندسی نیاز به ریاضی و فیزیک بسیار قوی هست که من خودم به شخصه نداشتم. و از طرفی هم به زیست علاقه دارم و توانمندم.
                          اما نتونستم از فکر برنامه نویسی بیام بیرون واسه همین نکته دوم به وجو اومد
                          ۲- برنامه نویسی لزوما نیاز به تحصیل در دانشگاه نداره و مراکز بسیار زیادی میتونید پیدا کنید که برنامه نویسی یاد بگیرید. برای مثال "بوت کمپ مکتب شریف". یا حتی به وسیله یوتیوب:)
                          من با چند نفر دیگه هم مشورت کردم و اونا هم همینو گفتن بهم.
                          ولی اگه ریاضی و فیزیک قوی ای دارین، رشته ریاضی هم میتونید شرکت کنید.
                          باز در نهایت به خودتون بستگی داره که علاقه تون به کدوم طرف بیشتر باشه. من خودم پزشکی و برنامه نویسی رو در یک سطح دوست داشتم و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم اما برنامه نویسی رو خودم در کنارش ادامه بدم.
                          انشاءالله که شما هم به نتیجه برسید

amir karami 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Nazanin RahdarN Nazanin Rahdar

fatemeh hosseini 3
                            سلام.من یازدهم تجربیم. و دیگه دارم میرم دوزادهم.منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و هفته پیش تونستم تصمیم بگیرم.
                            ۱- اینکه برای کنکور ریاضی و کلا تحصیل در رشته های مهندسی نیاز به ریاضی و فیزیک بسیار قوی هست که من خودم به شخصه نداشتم. و از طرفی هم به زیست علاقه دارم و توانمندم.
                            ۲- برنامه نویسی لزوما نیاز به تحصیل در دانشگاه نداره و مراکز بسیار زیادی میتونید پیدا کنید که برنامه نویسی یاد بگیرید. برای مثال "بوت کمپ مکتب شریف". یا حتی به وسیله یوتیوب:)
                            باز در نهایت به خودتون بستگی داره که علاقه تون به کدوم طرف بیشتر باشه. من خودم پزشکی و برنامه نویسی رو در یک سطح دوست داشتم و تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم اما برنامه نویسی رو خودم در کنارش ادامه بدم.

amir karami 0A آفلاین
                            amir karami 0A آفلاین
                            amir karami 0
                            دانش آموزان آلاء

Nazanin Rahdar در تغییر رشته تجربی به ریاضی گفته است:

fatemeh hosseini 3

علاقه هاتون خیلی شبیه علاقه خیلی از بچه هایه که من میشناسم
                            متاسفانه علاقه های نسل ما به تعداد کمی محدود شده برای همین رقابت بیش از حد سخت شده
                            در کل آرزوی موفقیت هم برای شما دارم هم برای خیلی از دوستان دیگه

Nazanin RahdarN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Sajad GhanbariS Sajad Ghanbari

amirmohammad shakeri سلام
                              شما هر رشته ای باشی میتونی هر رشته ای که بخوای کنکور بدی
                              من خودم دوازدهم تجربی خواندم و دیپلم ام هم تجربی هست اما کنکور ریاضی دادم
                              البته توی ی سال فقط میتونی کنکور ریاضی بدی یا تجربی

A آفلاین
                              A آفلاین
                              amirmohammad shakeri
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده

Sajad Ghanbari خب این درسته

ولی به نظر من منطقی نیست که ادم بخواد کنکور ریاضی بده و توانایی این رو هم داره که بره رشته ریاضی ، ولی تجربی بمونه تا اخر کنکورش

این به نظر من حماقته

ولی اگر یکی همون سال 12 متوجه بشه میخواد کنکور رشته ریاضی رو بده ، دیگه چاره دیگه ای نداره و مجبوره دیپلم تجربی بگیره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • amir karami 0A amir karami 0

Nazanin Rahdar در تغییر رشته تجربی به ریاضی گفته است:

fatemeh hosseini 3

علاقه هاتون خیلی شبیه علاقه خیلی از بچه هایه که من میشناسم
                                متاسفانه علاقه های نسل ما به تعداد کمی محدود شده برای همین رقابت بیش از حد سخت شده
                                در کل آرزوی موفقیت هم برای شما دارم هم برای خیلی از دوستان دیگه

Nazanin RahdarN آفلاین
                                Nazanin RahdarN آفلاین
                                Nazanin Rahdar
                                دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

amir karami 0
                                شاید یکی از دلایلش عدم شناخت کافی رشته های مختلف باشه. متاسفانه آموزش و پرورش خیلی روی این زمینه کار نمیکنه.
                                انشاءالله که شما هم موفق باشید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                • اولین پست