Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها
-
تو مبحث اینه ها و عدسی ها استاد طلوعی ی جا میگن: در اینه ها جهت حرکت جسم و تصویر مختلف الجهت است ولی در عدسی ها هم جهت است. بعد تقریبن چن دقیقه بعدش میگن: در اینه کاو و عدسی همگرا وقتی جسم ب اینه نزدیک میشه تصویرش هم ب اینه نزدیک میشه. اینا همو نقض نمیکنن؟یا من اینجوری متوجه شدم؟!اگ میشه توضیح بدید این ی موضوع رو ک متوجه فرقه این دوتل نکته بشم.ممنون میشم
-
Alizadeh.M مثال رو تو فاصله كانوني ميزنم:تو آينه كاو تو فاصله كانوني وقتي جسم به آينه نزديك ميشه تصوير مجازي اونطرف آينه خلاف جهت جسم داره به آينه نزديك ميشه
اما تو عدسي همگرا تو فاصله كانوني تصوير در همون طرفيه ك جسم هستش و هر دو در يك جهت به عدسي نزديك ميشن ديه -
moein خب اگ جسم تو عدسی همگرا رو ۲fباشه تصویرش میوفته رو 2fه اونور. بعد بخایم جسمو ببریم سمته اینه تصویرش ازش دورمیشه.نمیشه؟خب اینجوری نمیشه گف تصویرو اینه تو عدسی همگرا تو هرحالتی بهم نزدیک میشن.من ی چیزو اینجا ناقص متوجه شدم. خودمم نمیدونم مشکلم کجاس! گیج شدم
-
moein چیزی ک شما گفتیدو متوجه میشم. تو فاصله کانونی. چنتا مثال ک میزنم براخودم. تو فاصله هایه دیگه ب مشکل برمیخورم.
-
Alizadeh.M در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است:
moein چیزی ک شما گفتیدو متوجه میشم. تو فاصله کانونی. چنتا مثال ک میزنم براخودم. تو فاصله هایه دیگه ب مشکل برمیخورم.
والا من اينجوري حفظ نكردم يه بار ديه فيلم رو نگا كنين شايد استاد واس مكان خاصي همچين نسخه اي پيچيدن
-
moein ده باردیدم. یا استاد همه نکته هارو نگفتن و اینجا استثناس.یا من اشتباه همرو متوجه شدم. ک فک نکنم البته این باشه
-
این پست پاک شده!
-
تو مبحث اینه ها و عدسی ها استاد طلوعی ی جا میگن: در اینه ها جهت حرکت جسم و تصویر مختلف الجهت است ولی در عدسی ها هم جهت است
این قسمت که درسته -
nazanin rostame در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است:
تو مبحث اینه ها و عدسی ها استاد طلوعی ی جا میگن: در اینه ها جهت حرکت جسم و تصویر مختلف الجهت است ولی در عدسی ها هم جهت است
این قسمت که درستهتخته دارهخب الان تو عدسي ك كشيدين اين حرف نادرسته تو حالت ثانويه داره دور ميشه...حرفي ك استاد زدن واس فاصله كانونيه
-
moein در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است:
این قسمت که درستهتخته دارهخب الان تو عدسي ك كشيدين اين حرف نادرسته تو حالت ثانويه داره دور ميشه...حرفي ك استاد زدن واس فاصله كانونيه
روی سوال قید نشده فاصله ی کانونی
پست اول علی اقا رو نگاه کنید -
moein
سوال در مورد جهت حرکت تصویر نسبت به جهت حرکت جسم استمن سوالو خوندم...جهت حركت بخش اول سوال و در حكم توضيحه ك كاملا درست و مقبوله بخش دوم ك در مورد نزديك شدن به آينه اس ك سوال اصليه ك فقط در فاصله كانوني درسته
-
moein در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است:
moein
سوال در مورد جهت حرکت تصویر نسبت به جهت حرکت جسم استمن سوالو خوندم...جهت حركت بخش اول سوال و در حكم توضيحه ك كاملا درست و مقبوله بخش دوم ك در مورد نزديك شدن به آينه اس ك سوال اصليه ك فقط در فاصله كانوني درسته
منم به خاطر این ، قسمت اول رو گفتم درسته (شکلی که کشیدم فقط درستی قسمت اول رو گفتم )
ولی قسمت دوم نه اگه روی سوال میفرموند درفاصله ی کانونی بله درست میشد