مشاور
-
سلام به آلایی های عزیز
وقتتون بخیر
دوستانی که مشاور داشتن و از نتیجه و کارشون راضی بودن اگه امکانش هست میشه معرفیش بکنن
من یازدهم تجربی هستم برای منابع بنظر من هیچ منابعی نمیتونه به پای راه ابریشم آلا برسه ولی تا جایی که من اطلاع دارم برنامه ریزیو اینا ندارهماشاللاا تعداد مشاورام که خیلی بالا رفته و آدم نمیدونه که کار کدومشون خوبه
اینکه مثلا برنامه ریزیشون شخصیه و پیگیریشون زیاد یسری چیزای دیگهاگر مشاوری داشتین که بنظرتون واقعا کمکتون کردن میشه لطفا راهنمایی کنید
️
-
سلام به آلایی های عزیز
وقتتون بخیر
دوستانی که مشاور داشتن و از نتیجه و کارشون راضی بودن اگه امکانش هست میشه معرفیش بکنن
من یازدهم تجربی هستم برای منابع بنظر من هیچ منابعی نمیتونه به پای راه ابریشم آلا برسه ولی تا جایی که من اطلاع دارم برنامه ریزیو اینا ندارهماشاللاا تعداد مشاورام که خیلی بالا رفته و آدم نمیدونه که کار کدومشون خوبه
اینکه مثلا برنامه ریزیشون شخصیه و پیگیریشون زیاد یسری چیزای دیگهاگر مشاوری داشتین که بنظرتون واقعا کمکتون کردن میشه لطفا راهنمایی کنید
️
-
سلام به آلایی های عزیز
وقتتون بخیر
️
Reyhan Hmi اقای محمد علی امینی راد
-
Sajad Ghanbari
ایشون مشاور خوده الا هستن چجور باید باهاشون تماس گرف؟ -
Sajad Ghanbari
ایشون مشاور خوده الا هستن چجور باید باهاشون تماس گرف؟Zahra Esmaeili تو پیج اینستاگرامشون شماره منشیشون را گذاشتن
-
سلام به آلایی های عزیز
وقتتون بخیر
️
Reyhan Hmi سلام
موسسه مدیکال استوز
موسسه سیب ترش
این دوتا واقعا عالین
هم از نظر پیگیری هم برنامه ریزی
من خودم از مدیکال گرفتم
موفق باشید -
Reyhan Hmi سلام
موسسه مدیکال استوز
موسسه سیب ترش
این دوتا واقعا عالین
من خودم از مدیکال گرفتم
موفق باشیدsaba zarei 0 واااااااای صبا
ببخشید اینجا اسپم میدم گفتم شاید تو دلی برات نوتیف نزنه..!
میتونی بهم پیام بدی تلگرام؟؟ -
saba zarei 0 واااااااای صبا
ببخشید اینجا اسپم میدم گفتم شاید تو دلی برات نوتیف نزنه..!
میتونی بهم پیام بدی تلگرام؟؟خانومِ_دوست_داشتنی های
تل ندارم الآن -
Sajad Ghanbari
خیلی ممنونبرنامه ریزی و ایناهم میکنن دیگه؟
میشه لطفا آیدی اینستاشونو بدین -
Reyhan Hmi سلام
موسسه مدیکال استوز
موسسه سیب ترش
این دوتا واقعا عالین
من خودم از مدیکال گرفتم
موفق باشیدsaba zarei 0
خیلی ممنون -
Sajad Ghanbari
خیلی ممنونبرنامه ریزی و ایناهم میکنن دیگه؟
میشه لطفا آیدی اینستاشونو بدینReyhan Hmi بله
@m.a.aminirad ایدی اینستا -
Zahra Esmaeili تو پیج اینستاگرامشون شماره منشیشون را گذاشتن
Sajad Ghanbari ممنون