اکسین
-
سلام دوستان
این جمله درسته؟به طور طبیعی اکسین از جوانه انتهایی تولید و به جوانه جانبی رفته و مقدار سیتوکینین را کاهش میدهد
و اینکه جوانبه انتهایی هم انتهای ریشه داریم و هم انتهای ساقه؟
تجربیا@sara-haghighatrad تا جایی که میدونم اکسین سیتوکینین رو کاهش نمیده
موجب آزاد شدن اتیلن میشه؟
این سوالاتون منبعش چیه؟ -
سلام دوستان
این جمله درسته؟به طور طبیعی اکسین از جوانه انتهایی تولید و به جوانه جانبی رفته و مقدار سیتوکینین را کاهش میدهد
تجربیا@sara-haghighatrad
در کل موافقم
در جواب سبحان بگم سوالی که خانم حقیقت راد بیان کرده مربوط به چیرگی راسی هست -
@sara-haghighatrad
در کل موافقم
در جواب سبحان بگم سوالی که خانم حقیقت راد بیان کرده مربوط به چیرگی راسی هستamir karami 0 منم همون رو گفتم
کتاب دوتا موضوع رو گفته تو چیرگی راسی
1 . تیلن زیاد میشه تو جوانه جانبی بر اثر اکسین جوانه راسی
2 . این متن خود کتابه (( با قطع جوانه راسی مقدار سیتوکینین در جوانه جانبی آفزایش میابد و مقدار اکسین آنها کاهش میابد ))
کتاب نیومده بگه اکسین سیتوکینین رو کاهش میده
ممکنه اصلا تو چیرگی راسی مقدار سیتوکینین تغییر نکنه ولی اتیلن بیشتر از اون بشه و باعث خفتگی جوانه جانبی بشه -
@sara-haghighatrad تا جایی که میدونم اکسین سیتوکینین رو کاهش نمیده
موجب آزاد شدن اتیلن میشه؟
این سوالاتون منبعش چیه؟ -
81Sobhan
منبعش خلاصه نویسی هامه😁
که ماله خیلی سبزه
الانم رفتم خیلی سبز و دیدم ، دیدم همینو نوشته

@sara-haghighatrad
اها ولی کتاب چیزی راجب کاهش سیتوکینین نگفته بود بر اساس متن کتاب من گفتم
ببخشید -
amir karami 0 منم همون رو گفتم
کتاب دوتا موضوع رو گفته تو چیرگی راسی
1 . تیلن زیاد میشه تو جوانه جانبی بر اثر اکسین جوانه راسی
2 . این متن خود کتابه (( با قطع جوانه راسی مقدار سیتوکینین در جوانه جانبی آفزایش میابد و مقدار اکسین آنها کاهش میابد ))
کتاب نیومده بگه اکسین سیتوکینین رو کاهش میده
ممکنه اصلا تو چیرگی راسی مقدار سیتوکینین تغییر نکنه ولی اتیلن بیشتر از اون بشه و باعث خفتگی جوانه جانبی بشه -
@sara-haghighatrad
اها ولی کتاب چیزی راجب کاهش سیتوکینین نگفته بود بر اساس متن کتاب من گفتم
ببخشید -
@sara-haghighatrad
جوانه انتهای ساقه رو که داریم
ولی کتاب تعریفش از جوانه اینه که عمدتا از مریستم ها و برگ های بسیار جوان تشکیل شده
و میدونیم که تو ریشه برگ که نداریم
اگه اون قید برخی رو جدا کنیم شاید داشته باشه
ولی بنظر من جوانه نیست بیشتر مریستم هست -
@sara-haghighatrad
جوانه انتهای ساقه رو که داریم
ولی کتاب تعریفش از جوانه اینه که عمدتا از مریستم ها و برگ های بسیار جوان تشکیل شده
و میدونیم که تو ریشه برگ که نداریم
اگه اون قید برخی رو جدا کنیم شاید داشته باشه
ولی بنظر من جوانه نیست بیشتر مریستم هست81Sobhan
خیلی خیلی ربز شدی
اشکم درامود نمیدونم چرا
دلیل خوبی آوردی از این بابت که چرا تویه ریشه جوانه نداریم
اما اما و اما لطفا به صفحه 120 یعنی فصل 8 گفتار 1 خط دوم زیر سر تیتر تکثیر با بخش های رویشی دقت کنید
خود کتاب میگه (روی ریشه درخت آلبالو جوانه هایی تشکیل میشود که .......)
دیگه من حرفی ندارم -
81Sobhan
خیلی خیلی ربز شدی
اشکم درامود نمیدونم چرا
دلیل خوبی آوردی از این بابت که چرا تویه ریشه جوانه نداریم
اما اما و اما لطفا به صفحه 120 یعنی فصل 8 گفتار 1 خط دوم زیر سر تیتر تکثیر با بخش های رویشی دقت کنید
خود کتاب میگه (روی ریشه درخت آلبالو جوانه هایی تشکیل میشود که .......)
دیگه من حرفی ندارمamir karami 0
الان تیکه انداختی :/
خب اون جوانه ای که تو آلبالو تشکیل میشه از خاک میزنه بیرون و پایه جدید ایجاد میشه در صورتی که اگه آخر باشه جوانه انتهایی باشه که حالت طبیعی و نرمال نباید از خاک بزنه بیرون
همون شکل رو نگاه کنی هیچ کدوم از انتها ریشه بیرون نیومدن بلکه جوانه جانبی رشد کردن -
81Sobhan
منبعش خلاصه نویسی هامه😁
که ماله خیلی سبزه

@sara-haghighatrad در اکسین گفته است:
81Sobhan
منبعش خلاصه نویسی هامه😁
که ماله خیلی سبزه

در ضمن گند زدی به کتابت اینطوری آدم دیگه حوس نمیکنه بره سمتش که بخونتش
حالا بر حسب تجربه خودم و دیگران میگم روی درس نامه کتاب تست خیلی ریز نشو
یه تند خوانی داشته باشی ازش حله که فقط مطلبو بفهمی وگرنه اگه کلیپ های آقای موقاری رو هم ببینی دیگه نیازی به درسنامه نداری
چون یه جورایی حس میکردم آقای موقاری منبعش خیلی سبزه دقیقا هر نکته ای که تویه درسنامه و تستاش بود یه جوری به همون نحو آقای موقاری بیانشون کرده
درضمن ببخشید که اول متن یکم رک حرف زدم -
amir karami 0
خب اون جوانه ای که تو آلبالو تشکیل میشه از خاک میزنه بیرون و پایه جدید ایجاد میشه در صورتی که اگه آخر باشه جوانه انتهایی باشه که حالت طبیعی و نرمال نباید از خاک بزنه بیرون
همون شکل رو نگاه کنی هیچ کدوم از انتها ریشه بیرون نیومدن بلکه جوانه جانبی رشد کردن81Sobhan
من عذر میخوام تقصیر از منه
در خوندن سوال سهل انگاری کردم من فکر کردم بحث فقط سر جوانه در ریشه است نه انتهای ریشه -
amir karami 0
همون شکل رو نگاه کنی هیچ کدوم از انتها ریشه بیرون نیومدن بلکه جوانه جانبی رشد کردنamir karami 0
همون شکل رو نگاه کنی هیچ کدوم از انتها ریشه بیرون نیومدن بلکه جوانه جانبی رشد کردنی چیز دیگه هم یادم افتاد اینکه کتاب تو دهم میگه مریستم نزدیک نوک ریشه
خود نوک ریشه اصلا بافت مرده چوب پنبه ای هست که دائما میریزه و زیر اون بافت زنده کلاهک هست -
81Sobhan
من عذر میخوام تقصیر از منه
در خوندن سوال سهل انگاری کردم من فکر کردم بحث فقط سر جوانه در ریشه است نه انتهای ریشهamir karami 0
نه خواهش میکنم به هرحال هدف انجمن همین بحثای پیرامون درس هست -
amir karami 0
همون شکل رو نگاه کنی هیچ کدوم از انتها ریشه بیرون نیومدن بلکه جوانه جانبی رشد کردنی چیز دیگه هم یادم افتاد اینکه کتاب تو دهم میگه مریستم نزدیک نوک ریشه
خود نوک ریشه اصلا بافت مرده چوب پنبه ای هست که دائما میریزه و زیر اون بافت زنده کلاهک هست81Sobhan
پس در کل نه جوانه و نه مریستم در نک ریشه نداریم وسلام
در مورد مریستم باید بگه نزدیک به نک ریشه همین -
@kosar-mottaghi
سلام
شما نظری نداری ؟ -
81Sobhan
پس در کل نه جوانه و نه مریستم در نک ریشه نداریم وسلام
در مورد مریستم باید بگه نزدیک به نک ریشه همینamir karami 0
بله کاملا صحیح -
سلام دوستان
تجربیا@sara-haghighatrad سلام
طبق چیزی که تو کتاب نوشته اکسین میره به جوانه جانبی مانع رشدش میشه
و چون در جوانه جانبی مفدار این دو ضد هم هستن پس میتونیم بگیم باعث کاهش سیتوکنین میشهطبق دسته بندی کتاب برای جوانه ها وسرلاد ها بزرای ریشه چیزی نگفته
-
@sara-haghighatrad سلام
طبق چیزی که تو کتاب نوشته اکسین میره به جوانه جانبی مانع رشدش میشه
و چون در جوانه جانبی مفدار این دو ضد هم هستن پس میتونیم بگیم باعث کاهش سیتوکنین میشهطبق دسته بندی کتاب برای جوانه ها وسرلاد ها بزرای ریشه چیزی نگفته
@kosar-mottaghi
صحیح بنظر من تست ازش مطرح نمیشه که بگه کاهشش میده یا نه
بر اساس همون دلیلی که پایین گفتم
در کل حالت کلی کتاب رو در نظر بگیریم خیلی بهتره