اتیلن
-
سلام دوستان
ایا اتیلن باعث پیر شدن اندام های هوایی میشه؟
اگه اینطوره میشه بگید کجای کتاب اینو گفته
تجربیا@sara-haghighatrad در اتیلن گفته است:
سلام دوستان
تجربیاجمله ای که میگید کاملا غلطه
چیزی به اسم پبر شدن نداریم
حتی یه جایی از کتاب میگه بافت های آسیب دیده اتیلن ترشح میکنند به نظرت چرا اتیلن ترشح میکند؟ برای ترمیم
واینکه باعث رسیده شدن میوه ها میشه علتش اینه که دیواره سلولی رو نرم تر میکنه چرا که باعث ترشح آنزیم تجزیه کننده دیواره هم میشد(این موضوع در بحث ریزش برگ هم گفته شده بود) -
صفحه و 144 و 145
-
حالا اگه میشه من یک سوالی مطرح کنم
آیا هورمون سیتوکینین باعث افزایش طول عمر سلول های برگ میشه؟
با استناد بر اینکه کتاب میگه سیتوکینین پیر شدن اندام های هوایی رو به تاخیر میندازه
اینو فک کنم قبلا تویه کتاب گاج دیدم -
@sara-haghighatrad در اتیلن گفته است:
سلام دوستان
تجربیاجمله ای که میگید کاملا غلطه
چیزی به اسم پبر شدن نداریم
حتی یه جایی از کتاب میگه بافت های آسیب دیده اتیلن ترشح میکنند به نظرت چرا اتیلن ترشح میکند؟ برای ترمیم
واینکه باعث رسیده شدن میوه ها میشه علتش اینه که دیواره سلولی رو نرم تر میکنه چرا که باعث ترشح آنزیم تجزیه کننده دیواره هم میشد(این موضوع در بحث ریزش برگ هم گفته شده بود)amir karami 0 ممنونم🌸 سوال کنکور سراسریه
گفته اتیلن نمیتواند پیری را به تاخیر بیندازد

پس منظورش این نیست که میتونه باعث پیری بشه؟ -
amir karami 0 ممنونم🌸 سوال کنکور سراسریه

پس منظورش این نیست که میتونه باعث پیری بشه؟@sara-haghighatrad در اتیلن گفته است:
amir karami 0 ممنونم🌸 سوال کنکور سراسریه

پس منظورش این نیست که میتونه باعث پیری بشه؟درسته چون تاخیر در پیری کار سیتوکینینه
-
حالا اگه میشه من یک سوالی مطرح کنم
آیا هورمون سیتوکینین باعث افزایش طول عمر سلول های برگ میشه؟
با استناد بر اینکه کتاب میگه سیتوکینین پیر شدن اندام های هوایی رو به تاخیر میندازه
اینو فک کنم قبلا تویه کتاب گاج دیدمamir karami 0 من خونده بودم که سیتوکینین با تقسیم و یاخته ای و ایجاد یاخته ی جدید مانع پیری میشه
حالا دیگ نمیدونم طول عمر یاخته رو زیاد میکنه یا نه -
گاهی اوقا طراح ها از این نکته استفاده میکنند که یک 2 گزینه کاملا متضاد وارد سوال میکنند
دانش آموزم میگه که این جمله غلطه پس حتما اونی که کاملا متضادشو گفته درسته
در حالی که جفتشون غلطن -
گاهی اوقات طراح ها از این نکته استفاده میکنند که یک 2 گزینه کاملا متضاد وارد سوال میکنند
در حالی که جفتشون غلطن -
گاهی اوقات طراح ها از این نکته استفاده میکنند که یک 2 گزینه کاملا متضاد وارد سوال میکنند
در حالی که جفتشون غلطنamir karami 0 اوکی ممنونم🌸
-
amir karami 0 من خونده بودم که سیتوکینین با تقسیم و یاخته ای و ایجاد یاخته ی جدید مانع پیری میشه
حالا دیگ نمیدونم طول عمر یاخته رو زیاد میکنه یا نه@sara-haghighatrad در اتیلن گفته است:
amir karami 0 من خونده بودم که سیتوکینین با تقسیم و یاخته ای و ایجاد یاخته ی جدید مانع پیری میشه
حالا دیگ نمیدونم طول عمر یاخته رو زیاد میکنه یا نهنکته اش اینه که به اندامی میگیم جوان که سرعت تقسیم یاخته هاش بیشتر باشه
این رو در خط اول زیر سر تیتر سیتوکینین میشه برداشت کرد
پس جمله غلطه
یعنی با تحریک تقسیم بیشتر مانع از پیری میشه نه با افزایش طول عمر سلول -
@sara-haghighatrad در اتیلن گفته است:
حالا دیگ نمیدونم طول عمر یاخته رو زیاد میکنه یا نهنکته اش اینه که به اندامی میگیم جوان که سرعت تقسیم یاخته هاش بیشتر باشه
این رو در خط اول زیر سر تیتر سیتوکینین میشه برداشت کرد
پس جمله غلطه
یعنی با تحریک تقسیم بیشتر مانع از پیری میشه نه با افزایش طول عمر سلولamir karami 0 بله منم همینو گفتم😁
ممنون بابت نکته🌸