سوال درباره کنکور کارشناسی و ارشد
-
سلام وقتتون بخیر. دوستان یه سوالی داشتم ذهنمو مشغول کرده
من متاسفانه امسال علی رغم تلاش زیادی کردم تا اینجا هنوز به نتیجه لازم نرسیدمرشتم ریاضیه و میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم قبل از کنکور هم طراحی وب انجام میدادم
خیلی دلم میخواد بتونم فاند تحصیلی بگیرم و اپلای کنم خارج از کشور اما سوالی که دارم اینه که اگر دانشگاهت تو مقطع کارشناسی خوب نباشه ولی ارشدت رو یه دانشگاه خوب بخونی، موقع اپلای به دانشگاه مقطع کارشناسیت هم توجه میکنن؟
مثلا به فرض مثال اگر کارشناسی رو آزاد بخونی یا دولتی شهرستان بعد ارشد رو دانشگاه تهران یا امیرکبیر بخونی
ممنون میشم راهنماییم کنیددانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا maryam111
@M-an
sohrab
mohammadhassan
بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام فکر نکنم به دانشگاه محل تحصیل دقت کنن اما معدل براشون مهمه
البته بستگی هم داره به کشوری که قراره پذیرش بگیرید ولی معمولا کاری ب دانشگاه ندارن
برای دانشگاه های مهندسی نمیدونم اما برای علوم پزشکی وقتی اپلای هم کردی باید اونجا یه سری دوره ها رو بگذرونی مثل دانشگاه و مدرکش رو بگیری تا بعد بهت اجازه بدن وارد بازارکارشون بشی
براساس چیزایی ک شنیدم گفتم حالا از یه نفر که تجربه داره تو این زمینه بپرسید بهتر کمکتون میکنن -
سلام وقتتون بخیر. دوستان یه سوالی داشتم ذهنمو مشغول کرده
من متاسفانه امسال علی رغم تلاش زیادی کردم تا اینجا هنوز به نتیجه لازم نرسیدمرشتم ریاضیه و میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم قبل از کنکور هم طراحی وب انجام میدادم
خیلی دلم میخواد بتونم فاند تحصیلی بگیرم و اپلای کنم خارج از کشور اما سوالی که دارم اینه که اگر دانشگاهت تو مقطع کارشناسی خوب نباشه ولی ارشدت رو یه دانشگاه خوب بخونی، موقع اپلای به دانشگاه مقطع کارشناسیت هم توجه میکنن؟
مثلا به فرض مثال اگر کارشناسی رو آزاد بخونی یا دولتی شهرستان بعد ارشد رو دانشگاه تهران یا امیرکبیر بخونی
ممنون میشم راهنماییم کنیددانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا maryam111
@M-an
sohrab
mohammadhassan
بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmahdi sadeghi 1 والا اگر برای کنکور خوب نخوندی و میخوای بری دانشگاه پیشنهاد من اول ازاد علوم تحقیقات بعد تهران مرکزه این دوتا دانشگاه اعتبار خوبی دارن مثل دولتی ها تو خارجا و فرقی با دولتی نداره تو پذیرش مثلا تو المان علوم تحقیقات جزو دانشگاه های خوب ایران میدونن ثانیا اصل پذیرش شما اشنایی با زبان روز دنیا که انگلیسی هست و معدل دانشگاهی شما اینکه درسارو چند شدید و ضمنا به پایان نامه هم نگاهی میندازن ببینن چقد خلاق هستین یا چقد تو رشته مورد نظرتون خفنین و وضعتون چطوره
-
سلام فکر نکنم به دانشگاه محل تحصیل دقت کنن اما معدل براشون مهمه
البته بستگی هم داره به کشوری که قراره پذیرش بگیرید ولی معمولا کاری ب دانشگاه ندارن
برای دانشگاه های مهندسی نمیدونم اما برای علوم پزشکی وقتی اپلای هم کردی باید اونجا یه سری دوره ها رو بگذرونی مثل دانشگاه و مدرکش رو بگیری تا بعد بهت اجازه بدن وارد بازارکارشون بشی
براساس چیزایی ک شنیدم گفتم حالا از یه نفر که تجربه داره تو این زمینه بپرسید بهتر کمکتون میکننmaryam111 درسته خیلی ممنونم
-
mahdi sadeghi 1 والا اگر برای کنکور خوب نخوندی و میخوای بری دانشگاه پیشنهاد من اول ازاد علوم تحقیقات بعد تهران مرکزه این دوتا دانشگاه اعتبار خوبی دارن مثل دولتی ها تو خارجا و فرقی با دولتی نداره تو پذیرش مثلا تو المان علوم تحقیقات جزو دانشگاه های خوب ایران میدونن ثانیا اصل پذیرش شما اشنایی با زبان روز دنیا که انگلیسی هست و معدل دانشگاهی شما اینکه درسارو چند شدید و ضمنا به پایان نامه هم نگاهی میندازن ببینن چقد خلاق هستین یا چقد تو رشته مورد نظرتون خفنین و وضعتون چطوره
erfan javaheri درسته متوجه شدم
این 2 تا دانشگاهی که فرمودید با کنکور هست پذیرششون دیگه؟یا اگر نه حدودی چه رتبه ای نیاز داره؟
-
این 2 تا دانشگاهی که فرمودید با کنکور هست پذیرششون دیگه؟یا اگر نه حدودی چه رتبه ای نیاز داره؟
mahdi sadeghi 1 ببین دانشگاه ازاد اکثر رشته هاش بدون کنکوره اگر کنکور خوب خوندید که با قدرت برید دولتی وگرنه پیشنهاد من این دوتاس و بعید میدونم برای مهندسی کامپیوتر کنکور بخوان
-
mahdi sadeghi 1 فقط باید شهریه بدید دیگه مثل دولتی مجانی نیست
-
mahdi sadeghi 1 ببین دانشگاه ازاد اکثر رشته هاش بدون کنکوره اگر کنکور خوب خوندید که با قدرت برید دولتی وگرنه پیشنهاد من این دوتاس و بعید میدونم برای مهندسی کامپیوتر کنکور بخوان
erfan javaheri درسته فهمیدم
خیلی ممنون بابت راهنماییتون