قلب
-
سلام
میشه اون قستمی رو که هایلایت کردم توضیح بدین،منظورشو متوجه نمیشم
@kosar-mottaghi سلام
خب بطن چپ به آئورت متصله که مرتبط به گردش خون عمومیه و دهلیز راست هم به بزرگ سیاهرگ ها متصله که اونا هم مربوط به گردش خون عمومیه -
حالا در تکمیل گفته دوستمون بگم که
ما دو نوع گردش خون داریم
1_گردش عمومی
2_گردش ششی
گردش ششی به گردش خون در رگ هایی مثل سرخرگ ششی و 4 سیاهرگ ششی که خون روشن رو به دهلیز چپ وارد میکنه میگن که برای افزایش غلظت اکسیژن خونه
گردش عمومی به گردش خون در سرخرگ هایی است که خون را برای اکسیژن رسانی و تغذیه به مابقی بدن و حتی خود شش است و همچنین سیاهرگ هایی که این خون مجاور اندام هارو به قلب بر میگردانه مثل بزرگ سیاهرگ زیرین و زبرین -
@kosar-mottaghi سلام
خب بطن چپ به آئورت متصله که مرتبط به گردش خون عمومیه و دهلیز راست هم به بزرگ سیاهرگ ها متصله که اونا هم مربوط به گردش خون عمومیه -
حالا در تکمیل گفته دوستمون بگم که
ما دو نوع گردش خون داریم
1_گردش عمومی
2_گردش ششی
گردش ششی به گردش خون در رگ هایی مثل سرخرگ ششی و 4 سیاهرگ ششی که خون روشن رو به دهلیز چپ وارد میکنه میگن که برای افزایش غلظت اکسیژن خونه
گردش عمومی به گردش خون در سرخرگ هایی است که خون را برای اکسیژن رسانی و تغذیه به مابقی بدن و حتی خود شش است و همچنین سیاهرگ هایی که این خون مجاور اندام هارو به قلب بر میگردانه مثل بزرگ سیاهرگ زیرین و زبرینamir karami 0 ممنون
-
بطن چپ که خون روشن از طریق دهلیز چپ( سرآغاز گردش عمومی) به آن وارد می شود جزء گردش خون عمومی هست
که خون را به وسیله سرخرگ آئورت به سراسر بدن می رسونه، بعد خون، از طریق دو سیاهرگ زیرین و زبرین وارد دهلیز راست می شود که در واقع انتهای مسیر گردش عمومی هست که بعد از دهلیز راست وارد گردش ششی می شویم. -
بطن چپ که خون روشن از طریق دهلیز چپ( سرآغاز گردش عمومی) به آن وارد می شود جزء گردش خون عمومی هست
که خون را به وسیله سرخرگ آئورت به سراسر بدن می رسونه، بعد خون، از طریق دو سیاهرگ زیرین و زبرین وارد دهلیز راست می شود که در واقع انتهای مسیر گردش عمومی هست که بعد از دهلیز راست وارد گردش ششی می شویم.امیر حسین احمدی فرد ممنون
-
ANA Kamali در قلب گفته است:
@kosar-mottaghi سلام
خب بطن چپ به آئورت متصله که مرتبط به گردش خون عمومیه و دهلیز راست هم به بزرگ سیاهرگ ها متصله که اونا هم مربوط به گردش خون عمومیهعههه
ممنون
چه ساده بود دوسات روش کلنجار رفتم@kosar-mottaghi خواهش میکنم
پیش میاد منم خیلی شده که به چیزای ساده دقت نکنم