شما هم براتون پیش اومده
-
من تو بعضی آزمونها اینطوری میشم که مثلا یه سوال ریاضی رو که مطمئنم بلدم انتخاب میکنم تا سریع حلش کنم بعد وسط کار میفهمم یه سوتی دادم
که میتونم برگردم درستش کنم ولی خب وقت میبره حالا من که تا اینجای سوال اومدم تا آخر حلش کنم یا دست از کار بکشم و سریع برم سوال بعدی؟
دانش-آموزان-آلاء -
من تو بعضی آزمونها اینطوری میشم که مثلا یه سوال ریاضی رو که مطمئنم بلدم انتخاب میکنم تا سریع حلش کنم بعد وسط کار میفهمم یه سوتی دادم
که میتونم برگردم درستش کنم ولی خب وقت میبره حالا من که تا اینجای سوال اومدم تا آخر حلش کنم یا دست از کار بکشم و سریع برم سوال بعدی؟
دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 البته اینو بسط بدید به سوالات دروس مختلف
-
دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 در شما هم براتون پیش اومده گفته است:
دانش-آموزان-آلاءبرو سوال بعد
آقای امینی راد تو یه سری از کلیپ های مشاوره ایشون در این مورد حرف زدن
استدلاشون این بود که ضمیر ناخود آگاهت در باره اون سوال داره فکر میکنه و الان خودت متوجه نیستی ولی وقتی بعد از مدتی بر میگردی به سوال ایده سوال دستت میاد اون قسمتی که اشتباه داشتی یا توش گیر بودی
مثلا برات اتفاق نیوفتاده که سر آزمون یه سوالیو نتونستی حل کنی ولی وقتی میخوای سوالات رو تحلیل کنی بدون نگاه به پاسخنامه میتونی خیلی راحت از پس اون سوال بر بیای -
reyhane karimi 0 در شما هم براتون پیش اومده گفته است:
دانش-آموزان-آلاءبرو سوال بعد
آقای امینی راد تو یه سری از کلیپ های مشاوره ایشون در این مورد حرف زدن
استدلاشون این بود که ضمیر ناخود آگاهت در باره اون سوال داره فکر میکنه و الان خودت متوجه نیستی ولی وقتی بعد از مدتی بر میگردی به سوال ایده سوال دستت میاد اون قسمتی که اشتباه داشتی یا توش گیر بودی
مثلا برات اتفاق نیوفتاده که سر آزمون یه سوالیو نتونستی حل کنی ولی وقتی میخوای سوالات رو تحلیل کنی بدون نگاه به پاسخنامه میتونی خیلی راحت از پس اون سوال بر بیایamir karami 0 چرا خیلی خیلی زیاد برام اتفاق افتاده
مرسی از راهنمایی خوبتون -
خوشحالم که جوابتون رو گرفتید