سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
میشه کمکم کنید؟
-
سلام
سال آخریم و معدل نهاییم (تجربی) 19/11 بود
سال سوم رو توپ درس خوندم اما ن تستی
سال دوم کلن تعطیلم
تابستون تا همین الان رو اصلن خوب پیش نرفتم و از طرفی خعیلی استرس دارم
میترسم نتونم تا اخر تابستون پایه رو جم کنم
چیکار کنم؟؟کسی هس مث من بوده و ب نتیجه رسیده باشه؟؟
درضمن ب اصرار خانوادم مجبورم حداقل 10 ساعت تو هفته رو تو کلاس بگذرونم و هیچ رقمه نمیشه بشینم خونه و فقط خودم بدرسم
ممنون ک کمکم میکنید -
-
@parastu23 در میشه کمکم کنید؟ گفته است:
ماشالا تگ کن انجمنید شما :|
سلام دوست عزیز
والا منم هنوز جدی شروع نکردم اگر از الان استرس بگیرید و ناامید بشید که به هیچی نمیرسید
من نمیدونم این استرس چی داره که ماشالا همه میگیرنش :دی
بجای ترسیدن به هدفتون فکر کنید و براش تلاش کنید
ی برنامه درست حسابی و منسجم و منطقی بنویسید و باهاش پیش برید و از بلند پروازی بیجا خودداری کنید
یهویی ننویسید ی هفته ای شیمی رو تمام میکنم که هیچ فایده ای نداره برنامه باید با منطق باشه حتماسوالی بود در خدمتم
-
@9d-sf-r
سلام و خدا قوت
اگه الانم حتی شروع نکردید دیر نیست پس استرس تون رو کنار بزارید .
یه برنامه کلی بنویسید .کلی نه جزیی! اینم بگم احساساتی نشید یه برنامه ای بنویسید که از توان تون خارج شه
بعد که برنامه کلی رو نوشتید برا هر روز یعنی مثلا برا فردا جزییاتش رو بنویسید که مثلا چن ساعت زیست و شیمی و فییزک قراره فردا بخونید رو بنویسید -
@9d-sf-r در میشه کمکم کنید؟ گفته است:
سلام
سال آخریم و معدل نهاییم (تجربی) 19/11 بود
سال سوم رو توپ درس خوندم اما ن تستی
سال دوم کلن تعطیلم
تابستون تا همین الان رو اصلن خوب پیش نرفتم و از طرفی خعیلی استرس دارم
میترسم نتونم تا اخر تابستون پایه رو جم کنم
چیکار کنم؟؟کسی هس مث من بوده و ب نتیجه رسیده باشه؟؟
درضمن ب اصرار خانوادم مجبورم حداقل 10 ساعت تو هفته رو تو کلاس بگذرونم و هیچ رقمه نمیشه بشینم خونه و فقط خودم بدرسم
ممنون ک کمکم میکنیدمن تابستون سال گذشته اساسا هيچي نخوندم و ترازم ٥١٠٠ بود علاوه بر اين سال اول و دوم رو با معدل ١٦ تموم كردم:)
-
@9d-sf-r
یه پیشنهادم میخوام بکنم اینکه هر روز چن ساعت می خونید رو بنویسید
تو کاغذ های کوچیک بنویسید و بزنید به دیوار یا پشت در اتاقتون ... حتی اگه یه روز هیچی نخونید هم بنویسید
میبینید هر روز دارید پیشرفت میکنید و ساعت مطالعتون رو زیاد میکنید
( خودم اولا حتی برا نیم ساعت پیشرفت وایمسادم برا خودم دست میزدم . از تشویق خودم روحیه میگرفتم . مطمن بودم فردا تلاش بیشتری میکنم . ) -
سلام
من برا خودم استرس و در پی اون ناامیدی کار دستم داد و شدم پشت کنکوری
مطمئن باشید شما اگه ۸ ساعت بخونید ولی مفید خیلی بهتر از ۱۴ساعت پر از استرس هس
شما هنوز خیلی وقت دارید و شک نکنید می تونید به هدفتون برسید به شرط اینکه استرس نداشته باشین
حتی اگه نتونید پایه رو جمع کنین مهم نیس سعی کنید زمانی که میخونید آرامش مطلق داشته باشید
با آرزوی موفقیت -
سلام
خب خوبه که سومو توپ درس خوندید
از الان سعی کنید خوب پیش برید
از یه طرف خیلی وقت دارید برای این که بتونید بخونید و مسلط شید و موفق شید
از یه طرف خیلی وقت ندارید که با استرس الکی تلف کنید
اگر به کلاس نیاز دارید که هیچ ولی اگر ندارید وقتتونو تو کلاسای مختلف هدر ندید.من میرفتم کلاس فیزیک یه اموزشگاهی،یه عده هم بودن میومدن همه کلاساش از عربی گرفته تا فیزیک و ... اینا همه هفته رو کلاس بودن.رتبه شون هم رمز کارت شارژ شد.باید ببینید اون کلاسا اندازه ده ساعت تو هفته ارزش داره براتون؟مفید هست؟هرکدوم الکیه و نیاز ندارید رو کنار بذارید.کلاسای زیاد لزوما دلیل موفقیت نیست اگه وقت نکنید که اون جزوه دبیر و تدریسشو تمرین کنید و تست بزنید و مسلط بشید کلاس فقط وقت تلف کردنه
این که کسی مثل شما بوده و به نتیجه رسیده یا نرسیده اصلا تضمین کننده یا مایوس کننده نیست.شما یه ادم دیگه اید با سطح استعداد و تلاش متفاوت و ...
استارت بزنید،نهایت تلاشتون رو هم اعمال کنید،ان شا الله موفق میشید -
alireza_ysf75
ممنون -
nazanin rostame مینویسم اما جور در نمیاد! فرداش کلی کار پیش میاد ک نمیشه بش برسم...
-
من ریاضی بودم 94 رفتم دانشگاه 95 انصراف دادم بهمن واز همون وقت شروع کردم حتی بدون برنامه و مشاور و کنکور آزمایشی و این حرفا 1889منطقه2شدم .{ید الله فوق ایدیهم}
-
من ریاضی بودم 94 رفتم دانشگاه 95 انصراف دادم بهمن واز همون وقت شروع کردم حتی بدون برنامه و مشاور و کنکور آزمایشی و این حرفا 1889منطقه2شدم .{ید الله فوق ایدیهم}
-
milad saeedi خیلی ممنون ک انگیزه میدید موفق باشید