[ راه ابریشمی ها ] این فایل اکسل شاید به درد شما هم بخورد
️
-
سلام
من سال گذشته به دلیل حجم بالای فیلم های راه ابریشم یک فایل اکسل ساختم که با اون فایل میتونستم دنبال کنم که هر مبحثی را تا کجا خوندم و تا کدوم فیلم دیده ام و خوب این فایل خیلی کمکم کرد.
گفتم بیام و این فایل را با بچه های الا در اشتراک بگذارم شاید به درد بقیه هم خورد .
یک عکس از فایل
و خود فایل
Alaa-sr-map-1.0 - Copy.xlsx ( فایل را با ms defender چک کردم )خوب یکم ترسناک و پیچیده به نظر میاد ولی اصلا اینطوری نیست و خیلی کار کردن با این فایل راحته
توضیحات :
1 - از پایین صفحه میتونید بین درسهای مختلف جابه جا بشید مثل فیزیک و ریاضی و شیمی
2 - عمومی ها مربوط به دوره راه ابریشم نیست و خود فیلم های رایگان الا هست
3 - سمت راست صفحه یه جدول کوچک در بخش extra وجود داره به اسم the map که توی هر سطر این جدول یک عدد و معنی خاصش وجود داره که در تمام صفحه ها 8 به معنای نخوانده و 7 به معنای خوانده 9 به معنای در حال خواندن ( مثلا یک فیلم را نصفه دیده اید ) 10 به معنای خوانده شده بدون نوشتن نکات** فقط اگر نمیدانید که چگونه فرمول های صفحه را تغیر بدهید به اعداد map دست نزنید ( البته فایل فرمول های خاصی نداره )
4 - سمت چپ ستون هر فرسنگ ستونی به اسم stat یا status وجود داره عدد پیش فرض هر سلول 8 هست ک یعنی اون فیلم را ندیده اید و با تغیر این عدد به هر عددی ( اعددادی که توی نقشه مشخص شده) فایل اون فیلم را به صورت خوانده شده فرض میکنه و تعداد فیلم های باقیمانده را که در قسمت extras میبینید را خودکار تغیر میده و نمودار پیشرفت را جلو میبره.
5- واضحه که اگر یک خونه مقدارش مثلا 7 بود با تغیر دوباره اون خونه به 8 فایل اون فیلم را نخوانده حساب میکنه
6 - و همینطور واضح است که فیلم 7 فرسنگ 5 در ستون فرسنگ 5 و ردیف 7 قرار دارد
** این فایل دو مشکل داره 1 ) همه فرسنگ ها وارد نشده اند 2) تعداد فیلم بعضی فرسنگ ها یه دو سه تایی کم و زیاده ( این هم به دلیل مشکلاتی بود که برام امسال پیش اومد و نتونستم با دروس الا پیش برم و فایل را هم تکمیل نکردم ولی بعد از این که کنکور تمام شد من این فایل را همین جا نسخه اصلاح شدش را اپلود میکنم.)
** سوالی داشتید حتما بپرسید
ممنون که خوندید امیدوارم این فایل برایتان مفید باشد.
-
این پست پاک شده!
-
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
این پست پاک شده!
-
سلام. با گوشی میشه باز کرد؟
-
Par isa بله ، اگر برنامه Microsoft excel را نصب کنید بدون مشکل باید باز شود من خودم قبلاً امتحان کردهام ، اما همونطور که گفتم این فایل یک سری مشکلات داره که بعد از این که اصلاحش کردم یک نسخه هم درست میکنم که بشه روی کاغذ A4 چاپش کرد و دیگر نیازی نباشه برای دسترسی به کامپیوتر .
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد