پیله راه ابریشم ادبیات
-
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشهmahdi sadeghi 1 من یکی تو هردو صعیفم و از اون بدتر این که از رو کتاب نمیتونم. یعنی ویدیو خیلی برام سریع تره. کتاب رو میفهمم ولی وقت خیلی میگیره برام و سریع خسته میشم.البته امسال دوازدهم بودم و سال بعد مدرسه ندارم.نظری برای من دارین؟
-
mahdi sadeghi 1 من یکی تو هردو صعیفم و از اون بدتر این که از رو کتاب نمیتونم. یعنی ویدیو خیلی برام سریع تره. کتاب رو میفهمم ولی وقت خیلی میگیره برام و سریع خسته میشم.البته امسال دوازدهم بودم و سال بعد مدرسه ندارم.نظری برای من دارین؟
Par isa ببینید درسته هر کسی ممکنه تو یه درسی ضعیف باشه ولی باید اولویت سنجی کنید
حتی اگر هم مدرسه نداشته باشید حجم راه ابریشمای تخصصی انقدری هست که بیش از 60 درصد زمانتون رو کلا اشغال کنه. (اگر رشته ریاضی هستید که حدود 70 درصد)
اگر مثلا ادبیات رو با کتاب نمیتونید یاد بگیرید ولی شیمی رو میتونید، راه ابریشم ادبیات رو بگیرید و شیمی رو از روی کتاب بخونید.
به هرحال این توصیه ای که میکنم یه سال تجربه پشتش خوابیده. شما اگر بخواید همه درسارو با ویدیو پیش ببرید قطعا توی کنکور نتیجه لازم رو نمیگیرید. -
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد