جرم مولی VS جرم اتمی
-
@m-sina
سلام
اون یک اتم نیست
یک مول هست که مول هم همون مقدار اتم هست که خودتون نوشتید که جرم اونمقدار اتم با یک مول از همون اتم برابرهاحمد قادری هیچی نفهمیدم
فکر کنم شمام نفهمیدی منظورمو -
@zahra-forouzanfar نه اشتباه متوجه شدی
من نگفتم جرم برابر عدد آووگادروعه! گفتم که جرم مولی، برابرست با جرم یک مول اتم. که خود یک مول هم یه عالمه اتمه! و نمیتونه با جرم اتمی(جرم یه دونه اتم) برابری کنه! اما همه میگن جرم مولی و جرم اتمی برابرند@m-sina
بله درسته جرم مولی و جرم اتمی میانگین باهم برابر هستند فقط واحدشون فرق می کنه
اخه نوشته بودین جرم یک اتم ... -
@m-sina
@zahra-forouzanfar 😐😐خدایی راست میگی؟
😩آبجی دارم میگم چرا اینطوریه؟ تناقض رو نمیبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این پست پاک شده! -
@m-sina
همون طور که که می دونید واحد جرم اتمی amu هست دانشمندان اومدن جرم یک اتم رو به دست اوردن و گفتن اگه بخوایم عدد جرم اتمی رو داشته باشیم ولی واحد اون گرم باشه چیکار کنیم؟
این رو نوشتن : جرم یک اتم (1/66 ضرب در 10 به توان منفی 24)ضرب در یه عدد(نمیدونستن چیه) برابر با جرم اتمی (ولی با واحد گرم)
بعد دیدن برای همه اتم ها یه عدد ثابت در میادکه بهش میگن عدد اووگادرویعنی خودشون خواستن جرم اتمی رو واحدش رو گرم بکنن بعد دیدن یه چیز جدید کشف کردن
امیدوارم حل شده باشه(ولی اگه سوالی داشتی بپرس)
-
-
سلام دوستان
یه سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده بود که الان خیلی رفته رو مخم!
چرا جرم یک اتم از یه عنصر برابر جرم 6.02ضربدر10 به توان 23 تا اتم اون عنصره!؟!
مگه جرم یک اتم یا جرم اونهمه اتم برابری میکنه! اصلا با عقل جور در نمیاد
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina
این جمله ای که شما گفتید اشتباهه
هریک مول اتم حاوی 6.02 ضرب در 10 به توان 23 اتم است (یعنی تو هر یک مول به اون تعداد اتم وجود داره )بذارید یه جور دیگه بگم :
مول رو یه اتاق بدونید که داخلش تعداد زیادی توپ ریختن و هر کدوم از اون توپ ها یک اتم هستن
حالا اون تعداد توپی که تو اون سبد وجود داره میشه عدد آووگادرو یا همون 6.02 ضرب در 10 به توان 23 -
سلام دوستان
یه سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده بود که الان خیلی رفته رو مخم!
چرا جرم یک اتم از یه عنصر برابر جرم 6.02ضربدر10 به توان 23 تا اتم اون عنصره!؟!
مگه جرم یک اتم یا جرم اونهمه اتم برابری میکنه! اصلا با عقل جور در نمیاد
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina سلام
عدد یکسانه واحد متفاوته
مقایسه ای که شما دارین انجام میدین :۱۰۰۰ زمین = ۱۰۰۰ زمین دیگه
ولی این دوتا تکه زمین که مساوی نیستن▪️◼️😕بعد من به شما میگم که واحد اون قطعه کوچک متر مربع هست ، اما واحد زمین بزرگ تر هکتاره
الان هم از لحاظ عددی یکسانه اما واحد یکی amu و یکی گرم
متوجه شدید؟
-
@m-sina سلام
عدد یکسانه واحد متفاوته
مقایسه ای که شما دارین انجام میدین :۱۰۰۰ زمین = ۱۰۰۰ زمین دیگه
ولی این دوتا تکه زمین که مساوی نیستن▪️◼️😕بعد من به شما میگم که واحد اون قطعه کوچک متر مربع هست ، اما واحد زمین بزرگ تر هکتاره
الان هم از لحاظ عددی یکسانه اما واحد یکی amu و یکی گرم
متوجه شدید؟
-
@m-sina خیلی عالی سوال کردین 👌👌معلومه قشنگ به عمقش فکر کردید
این جواب تونه که تو یک کتاب خوندم
[ شیمی دان ها یک کلک زدن تعداد اتم های یک مول را طوری انتخاب کردن که عدد آن در گرمو amu یکسان بشه]
همون صفحات ابتدایی شیمی دهم با یک تناسب عدد آووگادرو رو به دست میآورید این همون کلک شیمی دان هاست
ابهامی داشتید بفرمایید 🌷 -
@m-sina در جرم مولی VS جرم اتمی گفته است:
z Gheibi آخه پس چرا اصن عدداشون یکسان در میاد
یهویی یکسان درنمیاد
خودشون برای راحتی کارشون این کار رو کردن -
[ شیمی دان ها یک کلک زدن تعداد اتم های یک مول را طوری انتخاب کردن که عدد آن در گرمو amu یکسان بشه]
همون صفحات ابتدایی شیمی دهم با یک تناسب عدد آووگادرو رو به دست میآورید این همون کلک شیمی دان هاست
ابهامی داشتید بفرمایید 🌷z Gheibi
لطف دارید❤
اتفاقا منم دنبال همون کلک هستم
ولی استدلال این کار شیمی دان هارو درک نمیکنم
ممنون که گفتید کجای کتابه ولی متاسفانه ما معلم خوبی نداشتیم سال دهم. کسی هم برای کنکور اون بخشو توضیح نداده. شما میدونید کدوم کتاب یا دبیر تدریسش کرده که برم بخونم؟ -
ابهامی داشتید بفرمایید 🌷 -
z Gheibi
لطف دارید❤
اتفاقا منم دنبال همون کلک هستم
ولی استدلال این کار شیمی دان هارو درک نمیکنم
ممنون که گفتید کجای کتابه ولی متاسفانه ما معلم خوبی نداشتیم سال دهم. کسی هم برای کنکور اون بخشو توضیح نداده. شما میدونید کدوم کتاب یا دبیر تدریسش کرده که برم بخونم؟@m-sina
این پیوند با ریاضی هست
من فیلمی در این باره نمیشناسم اما خودم سر این موضوع خیلی جستجو کردم توی کتاب ها و نتیجه همون عبارتی بود که تو پرانتز گفتم
این مباحث اولش سخته اما چند بار بخوانید متوجه میشید
اگر سوالی داشتید بفرمایید چون من هم مثل شما حسابی رو اینا مشکل داشتم دیگه وارد شدم -
@m-sina
این پیوند با ریاضی هست
من فیلمی در این باره نمیشناسم اما خودم سر این موضوع خیلی جستجو کردم توی کتاب ها و نتیجه همون عبارتی بود که تو پرانتز گفتم
این مباحث اولش سخته اما چند بار بخوانید متوجه میشید
اگر سوالی داشتید بفرمایید چون من هم مثل شما حسابی رو اینا مشکل داشتم دیگه وارد شدم