خواهش میکنم کمک کنید....
-
سلام
این کارنامه منه
با این تراز میتونم پرستاری قبول بشم؟؟؟/
گفتنیه من تا یک ماه قبل کنکور جزو منطقه سه بودم یهو گفتن میشه از سهمیه جانبازای زیر 25 درصد استفاده کنم
سر همینم خیلی نگرانم ک قبول میشم یا نه ... چون واقعا واسه کنکورم زحمت کشیدم و سال دومه ک کنکور دادم و خداوکیلی تو آزمونام رتبم بین 4000 تا 10000 بود منتها کنکورو یکم بد دادم...
خواهش میکنم کمکم کنید مرسی...@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @ادمین -
سلام
این کارنامه منه
گفتنیه من تا یک ماه قبل کنکور جزو منطقه سه بودم یهو گفتن میشه از سهمیه جانبازای زیر 25 درصد استفاده کنم
سر همینم خیلی نگرانم ک قبول میشم یا نه ... چون واقعا واسه کنکورم زحمت کشیدم و سال دومه ک کنکور دادم و خداوکیلی تو آزمونام رتبم بین 4000 تا 10000 بود منتها کنکورو یکم بد دادم...
خواهش میکنم کمکم کنید مرسی...@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @ادمیننوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMotahare در خواهش میکنم کمک کنید.... گفته است:
سلام
این کارنامه منه
خواهش میکنم کمکم کنید مرسی...@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @ادمینسلام، از سیستم انتخاب رشته استفاده نکردید؟ موسساتی مثل گزینه 2 و قلمچی همچنین سیستمی رو به رایگان در اختیار دانش آموزان قرار میدن
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله قطعا پرستاری قبول میشی نگران نباش
-
می دونی چند نفر تو ایران هست که آرزوی داشتن همچین کارنامه رو میکنه؟؟؟
اصلا خودت و دست کم نگیر -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عنوان تاپیک میتونستین بهتر بنویسین