تاثیر هیستامین
-
بر مویرگ اثر میذاره
یعنی بر بافت پوششی
بر ماهیچه چی اثر میذاره؟
تجربیا -
سلام
مگه مویرگ ماهیچه داره ؟Fatemeh Maleki ابتدای بعضی مویرگها بله
مثل روده -
بر مویرگ اثر میذاره
یعنی بر بافت پوششی
بر ماهیچه چی اثر میذاره؟
تجربیاreyhane karimi 0 سلام
همین الان سرچ کردم گیرنده هیستامین ر ، توی ویکی پدیا توضیح داده ، البته خیلی فراتر از درساتونه فکر نکنم لازم باشه بدونید
اگر هم خوندین فکر کنم مورد اول مربوط به نقش گشاد کنندگی هیستامین هست -
Fatemeh Maleki ابتدای بعضی مویرگها بله
مثل رودهreyhane karimi 0 بله در ابتدای سرخرگیشون دارن من فک کردم میگین در ساختار خود مویرگ(در طول مویرگ) ماهیچه هس
-
دوستان دیگه هم میشه نظرشونو بگن
-
please
Im not certain about it
some one persuades me -
بر مویرگ اثر میذاره
یعنی بر بافت پوششی
بر ماهیچه چی اثر میذاره؟
تجربیاreyhane karimi 0
سلام
اینکه بر مویرگ اثر میذاره که شکی درش نیست
حالا یه ابهام به وجود میاد که چرا کتاب گفته رگ و نگفته مویرگ

و اینکه اقای موقاری گفتن فقط بر مویرگ تاثیر میذاره این اولیش
دومیش اینکه خب تاثیری که روی مویرگ میذاره چجوری باعث میشه خودش باز شه خب چجوری به نظر من باعث میشه خون بیشتری به اونجا بیاد که در پی اون هم رگ باز میشه
که این خون بیشتر اومدن از سرخرگ های قبلیش هست که یکم ماهیچه هاشونو شل تر میکنن تا خون بیشتری بره و مویرگ باز شه
ولی خب مطمئن نیستم اینجوری میشه یا نه
برای خودمم سوال شد -
please
Im not certain about it
some one persuades mereyhane karimi 0

پاسخ سوالت، خارج از کتاب: بله.
در سطح پیکومتری که اینجوری بخوای ریز بشی، فقط جواب سوالت رو خارج از کتاب میشه پیدا کرد. در سطح کتاب؟ کتاب حتی مشخص نکرده که از رگ ها منظورش چه نوع رگیه (ولی خب معلما گفتن). بعد چیزی که هیچ اثری ازش تو کتاب نیست رو واقعاً نمیشه با کتاب تحلیل کرد و حتی احتمال داد تو کنکور میاد رو داری میپرسی. واسه این سوال تو یه بار دیگه متن ایمنی رو خوندم، کتاب فقط گذری اومده میگه بر رگ تاثیر داره. حالا کدوم تستی از تو اینو خواسته من نمیدونم ... -
reyhane karimi 0

پاسخ سوالت، خارج از کتاب: بله.
در سطح پیکومتری که اینجوری بخوای ریز بشی، فقط جواب سوالت رو خارج از کتاب میشه پیدا کرد. در سطح کتاب؟ کتاب حتی مشخص نکرده که از رگ ها منظورش چه نوع رگیه (ولی خب معلما گفتن). بعد چیزی که هیچ اثری ازش تو کتاب نیست رو واقعاً نمیشه با کتاب تحلیل کرد و حتی احتمال داد تو کنکور میاد رو داری میپرسی. واسه این سوال تو یه بار دیگه متن ایمنی رو خوندم، کتاب فقط گذری اومده میگه بر رگ تاثیر داره. حالا کدوم تستی از تو اینو خواسته من نمیدونم ...@amin-forouzan نخواسته
سوال خودمه
مرسی متنشو خوندم اوکی شد -
@amin-forouzan نخواسته
سوال خودمه
مرسی متنشو خوندم اوکی شدreyhane karimi 0
خداروشکر.
اگر اهل فیتنس و ورزش و اینا هم باشی، تو سرچ هام چیزای باحالتری هم در مورد هیستامین پیدا کردم جالبه که بدونی:
هنگام DOMS (همون درد ماهیچه روز بعد از بدنسازی)، هم هیستامین ترشح میشه و تو ماهیچه ها خیلی به ریکاوری کمک میکنه ... -
reyhane karimi 0
خداروشکر.
اگر اهل فیتنس و ورزش و اینا هم باشی، تو سرچ هام چیزای باحالتری هم در مورد هیستامین پیدا کردم جالبه که بدونی:
هنگام DOMS (همون درد ماهیچه روز بعد از بدنسازی)، هم هیستامین ترشح میشه و تو ماهیچه ها خیلی به ریکاوری کمک میکنه ...@amin-forouzan چه جالب
به مطالعات خارج کنکور خیلی علاقه دارم
امیدوارم کنکور به زودی و به خوبی تموم شه
به کارامون برسیم:beaming_face_with_smiling_eyes: -
reyhane karimi 0
سلام
اینکه بر مویرگ اثر میذاره که شکی درش نیست
حالا یه ابهام به وجود میاد که چرا کتاب گفته رگ و نگفته مویرگ

و اینکه اقای موقاری گفتن فقط بر مویرگ تاثیر میذاره این اولیش
دومیش اینکه خب تاثیری که روی مویرگ میذاره چجوری باعث میشه خودش باز شه خب چجوری به نظر من باعث میشه خون بیشتری به اونجا بیاد که در پی اون هم رگ باز میشه
که این خون بیشتر اومدن از سرخرگ های قبلیش هست که یکم ماهیچه هاشونو شل تر میکنن تا خون بیشتری بره و مویرگ باز شه
ولی خب مطمئن نیستم اینجوری میشه یا نه
برای خودمم سوال شداحمد قادری ببین کتاب خیلی کلی گفته کلی هم میخواد