کتاب کمک درسی ریاضی
-
سلام دوستان
یه سوال داشتم بنظرتون من بخوام تو تابستون یاضی ده و یازده رو بخونم کتاب های هر پایه جدا رو پیشنهاد میدید یا کالب هایی که هر دو پایه رو داره
در ضمن چه کتاب رو پیشنهاد میدید سطحمم متوسطه
ممنون :sparkles:HADAF MAN در کتاب کمک درسی ریاضی گفته است:
سلام دوستان
یه سوال داشتم بنظرتون من بخوام تو تابستون یاضی ده و یازده رو بخونم کتاب های هر پایه جدا رو پیشنهاد میدید یا کالب هایی که هر دو پایه رو داره
ممنون :sparkles:کتاب پایه بگیر که جفتشون توش باشه
-
سلام دوستان
ممنون :sparkles:HADAF MAN
سلام توی تابستون باید ریاضی به صورت موضوعی خونده بشه. (یعنی مثلا تابع دهم و یازدهم باهم.) که برای این کار باید کتاب های جامع تهیه کنین. برای سطح متوسط کتاب ریاضی جامع خیلی سبز و مهر و ماه کتاب های خوبی هست. -
HADAF MAN
سلام توی تابستون باید ریاضی به صورت موضوعی خونده بشه. (یعنی مثلا تابع دهم و یازدهم باهم.) که برای این کار باید کتاب های جامع تهیه کنین. برای سطح متوسط کتاب ریاضی جامع خیلی سبز و مهر و ماه کتاب های خوبی هست.@mobina-a-0 در ضمن میتونین ویدیو های تحلیل منابع دکتر مردوخی(مدیر و مشاور ارشد تیم سیب ترش) رو در آپارات و کانال سیب ترش ببینین
ایشون خیلی عالی و خفن دروس عمومی و تخصصی رو برای همه سطح ها و کنکوری های1403_1402_1041 تحلیل کردن. همه ی کتاب هارو باز میکنن و توضیح میدن که کدوم براتون مناسبه -
سلام دوستان
ممنون :sparkles:HADAF MAN
من نظرم کتاب های خیلی سبزه
اما اگه سوالی خواستید از ریاضی پایه
مبحث و تعداد و نوع سوال رو برام ایمیل کن من بهت نمونه سوال میدم
ghasemi.hooman@aol.com -
amir karami 0 Hooman Ghasemi @Mobina-A-0
خیلی ممنون از همگی :bouquet: