IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
چرا سوالات آزمون سهآ نمایش داده نمیشد؟
-
سلام دوستان خسته نباشید
من وارد سایت شدم و آزمون رو شرکت کردم و تایمم هم داشت میرفت اما هرچی زدم واسه اومدن تو یه صفحه گیر کرده بود و سوالات نمیومد فقط زده بود کدام حالت نمایش سوالات رو میپسندید من دوبار امتحان کردم یبار زدم دفترچه یبار زدم تک سلولی ولی اصلا از صفحه تکون نخورد هرچقدم اون پایین میزدم که بره صفحه بعد کارساز نبود
میخواستم بدونم کسی با چنین مشکلی مواجه نشده؟
و اینکه دفترچه نداره آزمون که من حداقل دانلود کنم و خودم تستاشو بزنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Hasti Aghaee سلام سوالات کنکور ببین کدوم کنکوره چون منم قرار بدم ولی نمیدونم کدوم کنکور۹۸ یا ۹۹؟
یه بار بیا بیرون تاریخچه رو پاک کن دوباره برو ببین درس میشه
-
@kosar-mottaghi هزار بار اینکارو کردم درست نشد که نشد
از کجا ببینم کدوم کنکوره -
این پست پاک شده!
-
@kosar-mottaghi بابا اصلا سوالا نیووومدددد فقط واسم زد کدوم حالت نمایش رو میخواید همینو همین دیگه نه رفت جلو نه رفت عقب
آقا من هیچی تازه کارم تو این اپ تیکت باز چه مدلشه -
Hasti Aghaee با آپ رفتی ؟
شاید مشکل همینه با مرور گر برو
اگه درس نشد بگم چه جوری تیکت بزنی -
@kosar-mottaghi نه آزمونو که با مرورگر رفتم
-
Hasti Aghaee در یه سوال کوچواو گفته است:
@kosar-mottaghi نه آزمونو که با مرورگر رفتم
آها
بزار بفرستم چه جوری -
@kosar-mottaghi مرسیییی
بعد یسوال دیگه دفترچه آزمون رو نمیذارن توی سایت؟که مثلا من برم بعدا ببینم چی بود و اینا! -
Hasti Aghaee خواهش میکنم
پیامتو بنویس بعد ارسال کن صب کن بعد هیچی دیه هروقت جواب بدن اون وضعیتی که نوشته پاسخ داده نشده جواب داده میشه
-
Hasti Aghaee فک نکنم چون سوالات کنکور ولی شاید همون۹۸ باشه
-
@kosar-mottaghi آقا فکر کنم این کنکور سال قبل نباشه اینو خود آلاء مثل دوتا سه آ قبلی فکر میکنم طرح کرده
-
Hasti Aghaee عهههه گفته بودن سوالات کنکور
از کجا فهمیدی
-
@kosar-mottaghi نفهمیدم که حدس زدمچون آخه همه جا سوالات کنکورای سال قبل هست دیگه
کجا گفتن سوال کنکوره؟ -
یعنی هیشکی نیست که این آزمون رو داده باشه؟؟
-
Hasti Aghaee در یه سوال کوچواو گفته است:
@kosar-mottaghi نفهمیدم که حدس زدمچون آخه همه جا سوالات کنکورای سال قبل هست دیگه
کجا گفتن سوال کنکوره؟نه اخه قرار بود 4kبزارن نمیدونم چرا نذاشتن
-
M.an سلام کروم
-
این پست پاک شده!
-
@kosar-mottaghi الان تیکت منو جواب دادن گفتن که هنوز آزمون ها فعال نشده درصورتی که واسه من زده بود وارد آزمونید و داشت تایمم میرفت