سوال بن لادی دارم؟؟؟
-
کامبیوم ها (مریستم پسین) رو فقط در گیاه نهان دانه دو لپه ای داریم. حالا گیاه نهان دانه دو لپه ای چی؟ روپوست داره یا پیراپوست؟
جوان --» روپوست و مسن --» پیراپوست (اینم تازه برای ساقه و ریشه است، برگ پیراپوست نداره)
پس: بله درسته، گیاه نهان دانه دو لپه ای جوان، ضمن داشتن روپوست، کامبیوم آوندساز هم دارد. (بعداً هم که گیاه مسن شد، روپوستمون تبدیل میشه به پیراپوست و عدسک و ...) -
کامبیوم ها (مریستم پسین) رو فقط در گیاه نهان دانه دو لپه ای داریم. حالا گیاه نهان دانه دو لپه ای چی؟ روپوست داره یا پیراپوست؟
جوان --» روپوست و مسن --» پیراپوست (اینم تازه برای ساقه و ریشه است، برگ پیراپوست نداره)
پس: بله درسته، گیاه نهان دانه دو لپه ای جوان، ضمن داشتن روپوست، کامبیوم آوندساز هم دارد. (بعداً هم که گیاه مسن شد، روپوستمون تبدیل میشه به پیراپوست و عدسک و ...)@amin-forouzan گیاه دولپه ای جوان
یعنی کامبیوم داره؟
مگه نمیگفتیم گیاهان علفی کامبیوم ندارن؟
zeinab dehghani -
پس: بله درسته، گیاه نهان دانه دو لپه ای جوان، ضمن داشتن روپوست، کامبیوم آوندساز هم دارد. (بعداً هم که گیاه مسن شد، روپوستمون تبدیل میشه به پیراپوست و عدسک و ...)@amin-forouzan من بحثم اینه وقتی میگه کامبیوم چوب پنبه سازو اینا
دیگه نباید اسم روپوست و اینارو بیاره
ولی اینجا آورده و جمله درستم هست -
@amin-forouzan گیاه دولپه ای جوان
یعنی کامبیوم داره؟
مگه نمیگفتیم گیاهان علفی کامبیوم ندارن؟
zeinab dehghanireyhane karimi 0 علفی و غیر علفی هارو که من نمیدونم! ولی آنچه که ما (موقاری) میگفتیم این بود:« فقط نهان دانه دو لپه ای مریستم پسین داره، یعنی نهان دانه تک لپه ای نداره»
البته یادمه این گزاره، ممزوج با یه بیشتر بدانید کتاب بود. ولی خب بیشتر بدانید مهمی بود ... به کتاب مراجعه کن ...
حالا وقتی نهان دانه دو لپه ای مریستم پسین داره (کامبیوم) پس دو حالت داره ... جوان و پیر ... -
reyhane karimi 0 علفی و غیر علفی هارو که من نمیدونم! ولی آنچه که ما (موقاری) میگفتیم این بود:« فقط نهان دانه دو لپه ای مریستم پسین داره، یعنی نهان دانه تک لپه ای نداره»
البته یادمه این گزاره، ممزوج با یه بیشتر بدانید کتاب بود. ولی خب بیشتر بدانید مهمی بود ... به کتاب مراجعه کن ...
حالا وقتی نهان دانه دو لپه ای مریستم پسین داره (کامبیوم) پس دو حالت داره ... جوان و پیر ...@amin-forouzan
استاد موقاری من یادمه میگفتن اگه جایی تو تستا گفتن کامبیوم چوب پنبه ساز و عدسک و اینا
بعد به دنبالش اسم روپوست و اینارو آوردن غلطه خط میکشیم روش:grimacing_face: -
@amin-forouzan من بحثم اینه وقتی میگه کامبیوم چوب پنبه سازو اینا
دیگه نباید اسم روپوست و اینارو بیاره
ولی اینجا آورده و جمله درستم هستreyhane karimi 0 درست میگی.
فعل جمله رو دقت کن:« بین آبکش نخستین و یاخته روپوست تشکیل می شود»
گفته تازه تشکیل می شود، نگفته تا آخر همینطوری میمونه که.
در واقع خواسته بگه: هنگامی که نهان دانه دو لپه ای جوان هست و آبکش نخستین و روپوست داره، بین روپوست و آبکش نخستین سر و کله کامبیوم آوندساز پیدا میشه (تشکیل می شود). بعداً رو هم می دونیم، با مسن شدن گیاه، یاخته های روپوستی از بین میرن، کامبیوم آوند ساز هم پیراپوست رو تشکیل میده.
اما حواست باشه:« سوال داره لحظه تشکیل رو صحبت میکنه، در لحظه تشکیل خب اون ور روپوست داریم دیکه -
reyhane karimi 0 درست میگی.
در واقع خواسته بگه: هنگامی که نهان دانه دو لپه ای جوان هست و آبکش نخستین و روپوست داره، بین روپوست و آبکش نخستین سر و کله کامبیوم آوندساز پیدا میشه (تشکیل می شود). بعداً رو هم می دونیم، با مسن شدن گیاه، یاخته های روپوستی از بین میرن، کامبیوم آوند ساز هم پیراپوست رو تشکیل میده.
اما حواست باشه:« سوال داره لحظه تشکیل رو صحبت میکنه، در لحظه تشکیل خب اون ور روپوست داریم دیکه@amin-forouzan وای حدس میزدم طراح منظورش این باشه
ولی ریز بود نکتش
کلا زیست ریزه دیگه
اینکه منظور طراحم آدم بتونه تشخیص بده خودش هنریه -
reyhane karimi 0 درست میگی.
اما حواست باشه:« سوال داره لحظه تشکیل رو صحبت میکنه، در لحظه تشکیل خب اون ور روپوست داریم دیکه@amin-forouzan مرسی
-
@amin-forouzan وای حدس میزدم طراح منظورش این باشه
ولی ریز بود نکتش
کلا زیست ریزه دیگه
اینکه منظور طراحم آدم بتونه تشخیص بده خودش هنریهreyhane karimi 0 زیست ریز نیست.
به قول بچه های ما:« زیست شناسی در واقع اول ادبیات بوده، بعداً یاخته و بافت درآورده!» -
reyhane karimi 0 زیست ریز نیست.
به قول بچه های ما:« زیست شناسی در واقع اول ادبیات بوده، بعداً یاخته و بافت درآورده!»@amin-forouzan :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: