بی حوصلگی!
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟! -
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟! -
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!Tara Mm در بی حوصلگی! گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!رطب خورده منع رطب نکند
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!Tara Mm سلام این حالت برای همه پیش میاد و خیلی طبیعیه
چند تا راهکار بلدم امیدوارم کمکتون کنه :
_ به هدفتون فکر کنین ، به اینکه چقدر برای رسیدن بهش جدی هستین و اینو تو ذهنتون مرور کنین که برای رسیدن بهش چکار باید انجام بدین همین خودش کلی انگیزه داره
_ برنامه ریزی کنین اگه قبلا این کارو انجام دادین دوباره مرورش کنین یکم اصلاحش کنین این باعث میشه برای انجام دادنش مصمم بشین
_ یه دفتر بردارید و توش جمله های انگیزشی ، هدفتون ، یا روز هایی که خوب درس میخونید رو بنویسین اینطوری هروقت دوباره بی حوصلگی سراغتون اومد، اینارو میخونین کلی انرژی میگیرین یادتون میاد برای چی شروع کردین .
_ به این فکر کنین که اگه امروز خوب بخونین فردا چقدر جلو میفتین و چقدر به نفعتون میشه
_ آهنگ های انگیزشی گوش بدین کلیپ های انگیزشی هم هستن ولی خب از نظر من آهنگ بهتر روی آدم تاثیر داره
درکل سعی کنین خودتون حال خودتون رو خوب کنین و این بی حوصلگی رو برطرف کنین اگه خیلی محلش ندین خودش خوب میشه -
Tara Mm سلام این حالت برای همه پیش میاد و خیلی طبیعیه
چند تا راهکار بلدم امیدوارم کمکتون کنه :
_ به هدفتون فکر کنین ، به اینکه چقدر برای رسیدن بهش جدی هستین و اینو تو ذهنتون مرور کنین که برای رسیدن بهش چکار باید انجام بدین همین خودش کلی انگیزه داره
_ برنامه ریزی کنین اگه قبلا این کارو انجام دادین دوباره مرورش کنین یکم اصلاحش کنین این باعث میشه برای انجام دادنش مصمم بشین
_ یه دفتر بردارید و توش جمله های انگیزشی ، هدفتون ، یا روز هایی که خوب درس میخونید رو بنویسین اینطوری هروقت دوباره بی حوصلگی سراغتون اومد، اینارو میخونین کلی انرژی میگیرین یادتون میاد برای چی شروع کردین .
_ به این فکر کنین که اگه امروز خوب بخونین فردا چقدر جلو میفتین و چقدر به نفعتون میشه
_ آهنگ های انگیزشی گوش بدین کلیپ های انگیزشی هم هستن ولی خب از نظر من آهنگ بهتر روی آدم تاثیر داره
درکل سعی کنین خودتون حال خودتون رو خوب کنین و این بی حوصلگی رو برطرف کنین اگه خیلی محلش ندین خودش خوب میشهatena abolhasani ممنون عزیزم خیلی زیبا بود
-
Tara Mm در بی حوصلگی! گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!رطب خورده منع رطب نکند
-
atena abolhasani ممنون عزیزم خیلی زیبا بود
Tara Mm خواهش میکنم موفق باشی
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!Tara Mm آره عزیزم برا همه است
نگران نباش -
سلام دوستان وقتتون بخیر
Tara Mm آره خب برای همه پیش میاد یکیش هم منم
هم امروز و هم دیروز
ولی به نظرم با یه کم موسیقی و چیزای دیگه میتونی برطرفش کنیARYA_DR_H در بی حوصلگی! گفته است:
Tara Mm آره خب برای همه پیش میاد یکیش هم منم
هم امروز و هم دیروز
ولی به نظرم با یه کم موسیقی و چیزای دیگه میتونی برطرفش کنیمن موسیقی بدتر جذبم میکنه
حالا رپ هم گوش بدم ذهنم درگیر میشه چون اکثرن انتقادی میخونن -
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!Tara Mm سلام وقت شما بخیر،
فک کنم فکرتون درگیر چیزی شده ک بابت اون مسئله ناراحت هستین و نمیتونین راجبش با کسی صحبت کنین .
خواهر خودمم همیینجوری شده بود یه مدت شما باید این بی حوصلگیتونو کنار بزارین و به چیزایی ک باعث آرامشتون میشه روببشتر سراݝش برین یاهرچیزی ک حالتونو خوب میکنه...
به هرحال بدونین این بی حوصلگیتون نباید زیاد طول بکشه چون فکرتون درگیر میشه ک چرا نمیتونم بخونم یا چرا...و هزارتا چرایی دیگه درذهنتون ب وجود میادک باعث میشه ب سمت افسردگی برید .
پس توصیه میکنم از همین الان کنارش بزارین و ب خودتون هی نگید حوصله ندارمچون واقعا تاثییر داره
انشالله ک مشکلتون حل شه, -
Tara Mm سلام وقت شما بخیر،
فک کنم فکرتون درگیر چیزی شده ک بابت اون مسئله ناراحت هستین و نمیتونین راجبش با کسی صحبت کنین .
خواهر خودمم همیینجوری شده بود یه مدت شما باید این بی حوصلگیتونو کنار بزارین و به چیزایی ک باعث آرامشتون میشه روببشتر سراݝش برین یاهرچیزی ک حالتونو خوب میکنه...
به هرحال بدونین این بی حوصلگیتون نباید زیاد طول بکشه چون فکرتون درگیر میشه ک چرا نمیتونم بخونم یا چرا...و هزارتا چرایی دیگه درذهنتون ب وجود میادک باعث میشه ب سمت افسردگی برید .
پس توصیه میکنم از همین الان کنارش بزارین و ب خودتون هی نگید حوصله ندارمچون واقعا تاثییر داره
انشالله ک مشکلتون حل شه,علی محمد 0 کمک دیگه ای خواستین درخدمت شما هستم
-
علی محمد 0 کمک دیگه ای خواستین درخدمت شما هستم
علی محمد 0 ممنون از راهنمایی شما بسیار مفید بود
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
این حالت برای شما هم پیش اومده که بعضی روز ها خیلییییی بی حوصله باشین؟ حوصله خوندن هیچ درسی رو نداشته باشین و از طرفی نیاز به خواب هم ندارید ولی همش خسته و بی حوصله اید؟! من چند وقته اینطوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتاب ، چکار کنم بنظرتون؟!؟!Tara Mm سلام وقتت بخیر
اصولا درس خوندن کار جذابی نیست،و انجام دادنش واسه یه دانش آموزی کنکور بالای 4 5ساعت بطور مداوم یه عزم قوی میخواد
این حالتی که شما هم دچارش شدید به طبع عادیه و پیش میاد
ولی خب مهم اینه که چطوری باهاش برخورد کنید که از یروز بیشتر نشه
یعنی چی؟
مثلا بجای اینکه این حالت نذاره شما درس بخونید خودتون جوری برنامه ریزی کنید که یروز یا یه نصف روز استراحت داشته باشین بعد 7 8 روز درس خوندن
ولی مهم ترین قضیه ای که میشه عامل محرک باشه واسه یه دانش آموز داشتن هدفش هست که سختی های این راه رو بجون بخره و هرطور شده خودش رو مجاب کنه که یه مطالعه با کیفیت داشته به خدا توکل کنید و یه برنامه درست بریزید تایمای استراحت و تست و مطالعتون رو مشخص کنید انشاءالله کمتر دچار این حالت می شید -
Tara Mm سلام وقتت بخیر
اصولا درس خوندن کار جذابی نیست،و انجام دادنش واسه یه دانش آموزی کنکور بالای 4 5ساعت بطور مداوم یه عزم قوی میخواد
این حالتی که شما هم دچارش شدید به طبع عادیه و پیش میاد
ولی خب مهم اینه که چطوری باهاش برخورد کنید که از یروز بیشتر نشه
یعنی چی؟
مثلا بجای اینکه این حالت نذاره شما درس بخونید خودتون جوری برنامه ریزی کنید که یروز یا یه نصف روز استراحت داشته باشین بعد 7 8 روز درس خوندن
ولی مهم ترین قضیه ای که میشه عامل محرک باشه واسه یه دانش آموز داشتن هدفش هست که سختی های این راه رو بجون بخره و هرطور شده خودش رو مجاب کنه که یه مطالعه با کیفیت داشته به خدا توکل کنید و یه برنامه درست بریزید تایمای استراحت و تست و مطالعتون رو مشخص کنید انشاءالله کمتر دچار این حالت می شیدMOHAMMAD80 ممنونم از راهنماییتون