IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال ۱۸۱:شکل بند ناف
-
سلام
این تستم فک کنم باز اشتباهه
یعنی گزینه درستی نیس بین غلط وغلط تر باید انتخاب کنی و من جوابی ندارم بهش بگمسنجش گ۴ زده درحالیکه طبق کتاب این مشخصات آمنیون نه کوریون
وطبق تحلیلی که من دیدم گ۳ رو انتخاب کردن!!!!!!
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@kosar-mottaghi
من یادم نمیاد کجا ولی اخیرا یه تست زدم که میگفت همهی پرده ها در حفاظت و تغذیه نقش دارن
یا آزمونای گزینه دو بود یا اولین آزمون شبیه ساز -
@kosar-mottaghi کوریون با ترشح HCG باعث ادامه ی فعالیت جسم زرد میشه که اونم باعث حفظ دیواره ی رحم میشه. که همین حفظ دیواره ی رحم باعث حفاظت و همچنین تغذیه ی جنین به وسیله ی جفت میشه. پس نقش دارد.
در ضمن، توجهتون رو به متن کتاب جلب میکنم:
" بعد از جایگزینی، پرده های محافظت کننده در اطراف جنین تشکیل میشوند که مهمترین آنها آمنیون و کوریون هستن."
پس کوریون هم نوعی پرده ی محافظت کنندست -
آها ممنون
پس کوریونم این نقش داره -
@kosar-mottaghi در سوال ۱۸۱:شکل بند ناف گفته است:
Bio در سوال ۱۸۱:شکل بند ناف گفته است:
@kosar-mottaghi کوریون با ساختن جفت و بند ناف توی تغذیه نقش داره
چقد جالب
ممنون
خواهش