Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
سلام اقای شاهرخی لطفا علاوه بر اینکه تو کانال تلگرام فعال هستید لطفا به سایت هم رسیدگی کنید الان من 2 روزه دارم میگم جزوه فصل 4 پیش موج مکانیکی اشکال داره لطفا رسیدگی کنید و همچنین به نظر سایر دوستان هم همینطور
-
سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.
اول یه صلوات بفرستید برام...بفرستید ...میخوام بگم با قفل بودن بخش پرینت جزوات چیکار کنید...فرستادید؟حالا دعا کنید که ان شاالله یه رتبه خوب بیارم تو کنکور95
و حالا:
شما میتونید با دانلود کردن جزوه مورد نظر به سایت www.ilovepdf.com برید و روی عکس قفل باز شده کلیک کنید سپس جزوه رو آپلود کنید.بعد از چند دقیقه فایل بدون قفل رو میتونید دانلود کنید...برید حالشو ببرید!!!التماس دعای فرج
-
admin
سلام.میشه لطفا این سوال توسط استاد حل بشه؟ممنون میشم .
اگه کسی از دوستان به جواب رسید ممنون میشم واسم بفرستید -
shahmohammadiayahoo.com گفته است:
سلام اقای شاهرخی لطفا علاوه بر اینکه تو کانال تلگرام فعال هستید لطفا به سایت هم رسیدگی کنید الان من 2 روزه دارم میگم جزوه فصل 4 پیش موج مکانیکی اشکال داره لطفا رسیدگی کنید و همچنین به نظر سایر دوستان هم همینطور
سلام ، جشم . البته رسیدگی می کنیم والا ! اگر منظورتون مشکل پرینت هست که خمتتون گفتم همکاران در حال درست کردن می باشند .
-
تو کانال گفته بودید همایش فیزیک استاد هم بزودی قرار میدید.
حدودا کی وقت میشه که بفرستید.؟
اگه تو برنامتون جمع بندی دیفرانسیل هم دارید خواهشا بگید تا با فیلمای شما پیش بریم
دمتون گرم و اجرتون با امام حسین -
arsalanalinejad76yahoo.com گفته است:
تو کانال گفته بودید همایش فیزیک استاد هم بزودی قرار میدید.
حدودا کی وقت میشه که بفرستید.؟
اگه تو برنامتون جمع بندی دیفرانسیل هم دارید خواهشا بگید تا با فیلمای شما پیش بریم
دمتون گرم و اجرتون با امام حسینali98 گفته است:
سلام.همایش آقای کازرانیان کی قرار میگیره؟
در همان کانال اطلاعیه های بعدی قرار خواهد گرفت و در سابت اعلام خواهد شد .
-
سلام ببخشید میشه بگید استاد کازرانیان از چه کتابی تدریس و حل تست میکنند ؟اصلا ازکتابی استفاده میکنند ؟ یه دید کلی از کلاس ایشون میشه بگید برای شروع استفاده میخوام؟
-
omidkia4gmail.com
جزوه خودشون + کتاب تست جوکار -
سلام
ببخشید چرا فیزیک دو فقط فصل های 1 و 4 و 5 و 6 هست؟ -
amir hossein
چون فصل های 2 و 3 یعنی دینامیک و سینماتیک تو فیزیک پیش دانشگاهی بطور کاملا مفصل بررسی شدن.... -
فصل 8 فیزیک پیش کلا تو دو قسمت تموم شده؟ من قسمت اولش رو دیدم مربوط به تجربیا هم نبود. یعنی کل فصل 8 فیزیک پیش رشته تجربی تو یه جلسه تموم شده؟؟؟؟
-
سلام ببخشید میشه اسم دقیق کتاب تست ایشون رو (جوکار) بگید برای خرید میخوام؟