مشاوره درباره نحوه خواندن هندسه
-
سلام وقتتون بخیر من فیلم های الا رو که برا هندسه دهم هستش رو میبینم حتی قبل از حل کردن مدرس من خودم سوالا حل میکنم اما بعدش که میرم تست میزنم هیچی بلد نیسم چیکار کنم چجوری باید هندسه رو خوند تا قشنگ یاد گرفت؟
-
سلام وقتتون بخیر من فیلم های الا رو که برا هندسه دهم هستش رو میبینم حتی قبل از حل کردن مدرس من خودم سوالا حل میکنم اما بعدش که میرم تست میزنم هیچی بلد نیسم چیکار کنم چجوری باید هندسه رو خوند تا قشنگ یاد گرفت؟
sara emami سلام دوست عزیز بنظرم از روی کتاب بخونی بهتره ، هندسه خیلی تمرین میخواد یعنی شما هر قانونی رو که در رابطه با هندسه میخونی حتما تست های مربوط به اون رو حل کن ، یه مقدار ما دانش آموزا با هندسه مشکل داریم اما در واقع اگر زیاد تمرین کنیم در اون مسلط میشیم
من به شخصه از کتاب ریاضیجامع مهروماه استفاده میکنم که واقعا مباحثی رو که از روی هیچ منبعی نمیفهمیدم برام قابل فهم کرده
موفق باشی🌹 -
sara emami از تست زدن نترس
حل کن بزار اشتباه باشه ، اما نترس -
حل کن بزار اشتباه باشه ، اما نترساین پست پاک شده! -
حل کن بزار اشتباه باشه ، اما نترسTara Mm
اخه وقتی غلط میزنم همشا چه سودی داره فقط انگیزم از دست میره😔 -
sara emami سلام دوست عزیز بنظرم از روی کتاب بخونی بهتره ، هندسه خیلی تمرین میخواد یعنی شما هر قانونی رو که در رابطه با هندسه میخونی حتما تست های مربوط به اون رو حل کن ، یه مقدار ما دانش آموزا با هندسه مشکل داریم اما در واقع اگر زیاد تمرین کنیم در اون مسلط میشیم
من به شخصه از کتاب ریاضیجامع مهروماه استفاده میکنم که واقعا مباحثی رو که از روی هیچ منبعی نمیفهمیدم برام قابل فهم کرده
موفق باشی🌹Tara Mm
اهانممنونم که جواب دادین -
حل کن بزار اشتباه باشه ، اما نترسTara Mm
اما حالا که میبینم خوبه پیشنهادتون. مرسییی -
به نظرم اول از کارگاه نکته و تست یکی از اساتید استفاده کنید فرقی نداره تا یکم راه بیفتید
پیشنهاد من استاد کبریایی هستن چون تا الان با ایشون خوندین
هدفتون هم این باشه که روش حل مسئله هندسه رو ازشون یاد بگیرین. اینکه چجوری به ذهنشون میرسه چیکار کنن
-
Tara Mm
اخه وقتی غلط میزنم همشا چه سودی داره فقط انگیزم از دست میره😔sara emami نه عزیزم تو حتی تست های درستت هم نباید به راحتی رد بشی باید تست رو خوب بخونی ببینی چی میگه بعدش اگه نتونستی حلش کنی برو سراغ درسنامه نه پاسخنامه ، بازم اگه با خوندن درسنامه نتونستی جواب بدی حالا برو سراغ پاسخنامه یه لحظه نگاه کن اما به همین نگاه کردن اکتفا نکن وقتی فهمیدی از چه راه حلی رفته خودت بیا چند بار حتی اگه شده دو سه بار تست اشتباهت رو حل کن تا یاد بگیری
اصلا انگیزه تو از دست نده ، الان تست اشتباه بزنی و ازش درس بگیری خیلی خیلی بهتر از اینه که سر جلسه کنکورت تستی رو اشتباه بزنی