طرح پرچم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an ببخشید کسایی که پارسال از طرح پرچم استفاده کردن میشه امسال هم همون تخفیف رو لحاظ کنید چون که بالاخره واجد شرایط بودن که تخفیف گرفتن دیگه و اینکه ما اگه پشت بمونیم دیگه زیر نظر مدرسه نیستیم که امضا بده مدیرمون
ممنون میشم پاسخ بدین
@M-an
@M-an -
@m-an ببخشید کسایی که پارسال از طرح پرچم استفاده کردن میشه امسال هم همون تخفیف رو لحاظ کنید چون که بالاخره واجد شرایط بودن که تخفیف گرفتن دیگه و اینکه ما اگه پشت بمونیم دیگه زیر نظر مدرسه نیستیم که امضا بده مدیرمون
ممنون میشم پاسخ بدین
@M-an
@M-anنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobin Saadat خانم مدیر میشه پاسخ بدین
ممنون میشم
@M-an -
ممنون میشم پاسخ بدین
@M-an
@M-anMobin Saadat
منتظر اطلاعیه هامون باشید -
Mobin Saadat
منتظر اطلاعیه هامون باشیدنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an ممنون
ولی اوکی هست یا نه؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ببخشید من واقعا نیازمند این طرح هستم
لطفا بگین از کی میتونیم استفاده کنیم؟؟؟.....
الان باید این فرم رو ارسال کنیم؟؟؟ -
سلام
ببخشید من واقعا نیازمند این طرح هستم
لطفا بگین از کی میتونیم استفاده کنیم؟؟؟.....
الان باید این فرم رو ارسال کنیم؟؟؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتورو خدا اگر کسی اطلاع داره بهمبگه...
این فرم رو به چه آدرسی باید بفرستیم؟؟؟؟ -
تورو خدا اگر کسی اطلاع داره بهمبگه...
این فرم رو به چه آدرسی باید بفرستیم؟؟؟؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین ابطحی
فعلا باید صبر کنید تا شرایطش اعلام بشه -
نازنین ابطحی
فعلا باید صبر کنید تا شرایطش اعلام بشهنوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری
یعنی هنوز نمیتونیم فرم رو بفرستیم؟؟
باید اعلام کنن خودشون؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
باید اعلام کنن خودشون؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین ابطحی
بله خودشون اعلام میکنن@M-an ایشونم خانوم مدیرن یکی از مسئولین الا میتونید سوالتون رو در همین مورد بپرسید
-
Mobin Saadat
منتظر اطلاعیه هامون باشیدنوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
ببخشید برای اینتابستون حدودا کی اعلام میکنید زمان استفاده از این طرح رو؟
و کپی پی دی اف مورد نظر رو به چه آدرسی باید بفرستیم؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
باید اعلام کنن خودشون؟نازنین ابطحی
سلام
به زودی نحوه شرکت در طرح پرچم رو اعلام خواهیم کرد
کافیه رسانه های ما رو دنبال کنید -
نازنین ابطحی
بله خودشون اعلام میکنن@M-an ایشونم خانوم مدیرن یکی از مسئولین الا میتونید سوالتون رو در همین مورد بپرسید
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری ممنون از پاسخگوییتون
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون از پاسخگوییتون
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین ابطحی
خواهش میکنم
موفق باشید -
نازنین ابطحی
سلام
به زودی نحوه شرکت در طرح پرچم رو اعلام خواهیم کرد
کافیه رسانه های ما رو دنبال کنیدنوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
میشه لطفا نشانی کانال تلگرام آلا رو بزارین؟؟
اونجا هم اعلام میشه؟ -
@m-an
میشه لطفا نشانی کانال تلگرام آلا رو بزارین؟؟
اونجا هم اعلام میشه؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خبری از طرح پرچم هم شده؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
باید اعلام کنن خودشون؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین ابطحی
کمی صب
بابا خبری باشه خودشون میگن
استرس نداشته باشین عقب نمیفتین