شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Arshia Yazdian میشه بگید دقیقا کی قراره این برنامه راه ابریشم بیاد روی سایت تا ما بدونیم که قیمتها چ جوریه و برای بقیش چه برنامه ای دقیقا دارید؟
ARYA_DR_H دقیقا سوال بنده هم هست
-
-
Amin Rm ای شیطون !!!
ما همگی داریم اینجا بدون وقفه تلاش میکنیم تا هرچی زودتر محصول رو برای شما آماده کنیم
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنیدArshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
ما همگی داریم اینجا بدون وقفه تلاش میکنیم تا هرچی زودتر محصول رو برای شما آماده کنیم
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنیدپی اینم لینکای راه ابریشم عمومیو گیر بیارم ولی گویا قعلا نیس یا من پیدا نمیکنم :))))
-
محمد الیاسی 2 در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
fatemeh asadi 1 گفتم که اگه 1402 کنکور میدید عمومی حذف شده فقط اختصاصی هست ولی 1400 و 1401 حذف نیست
یعنی از سال دیگ دروس عمومی کنکور حذف میشه؟
mahdi rezae نه دیگه سال 1402 حذف است برای 1400 و 1401 هست
-
این پست پاک شده!
-
یه سوال فنی ، مسیر آبیه تو راه ابریشم ک از دریا میره رو واسه عمومیا گذاشتین؟
من از همون پارسال واسه سوال بود این مسیر نقطه چین آبیه چیه توی نقشه
hamed bagheri 0
سلام
این مسیر مربوط به صفر تا صد هاست -
Ali Afsharjam از کجا پیدا کردی لینکشو میشه لطفا لینکشو بدی؟
-
Ali Afsharjam از کجا پیدا کردی لینکشو میشه لطفا لینکشو بدی؟
-
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنیدپی اینم لینکای راه ابریشم عمومیو گیر بیارم ولی گویا قعلا نیس یا من پیدا نمیکنم :))))
Abolfazl Sattari
ما هم پیداش نکردیم -
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
Abolfazl Sattari گشتم نبود ، نگرد نیس
️
-
من حدس میزنم به معلم عمومیا شتر ندن دیگ ، چون مسیرشون دریاییه / یدونه کوسه بدن با اون مسیرشونو دنبال کنن
-
یه خلاقیتی که امسال تو کاورا به کار بردن اینه که هر دبیر توشه مربوط به درس خودشو بسته به شتر
-
من حدس میزنم به معلم عمومیا شتر ندن دیگ ، چون مسیرشون دریاییه / یدونه کوسه بدن با اون مسیرشونو دنبال کنن
hamed bagheri 0 مسیر دریایی مال فیلمهای رایگان و دوره های صفرتاصده
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
نیومد...
-
نیومد...
Zahra Rajaee 0 همچنان در انتظار
-
Zahra Rajaee 0 همچنان در انتظار