7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوال۱۵۹ سنجش:مغزمیانی
-
@kosar-mottaghi
سلام
منم نظرم روی ۴ هست
توضیحاتش رو هم که Bio خیلی مختصر و مفید دادن
ولی گزینه ۴ یه طوری
چون لوله گرده که ساخته میشه که هنوز اسپرم ساخته نشده ولی خب هدفش بالاخره انتقال اسپرم هست که به نظرم درست تر از بقیش هست ولی اینم یکم مشکل داره -
Bio در سوال۱۵۹ سنجش:مغزمیانی گفته است:
@kosar-mottaghi من زدم 4
چون بعضا مادگی میوه نمیشه
ممکنه ساقه تخصصی نباشه
شهد که علائم نداره علائمش شیمیاییه
پس فقط 4 میمونه
درسته؟احمد قادری در سوال۱۵۹ سنجش:مغزمیانی گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام
منم نظرم روی ۴ هست
توضیحاتش رو هم که Bio خیلی مختصر و مفید دادن
ولی گزینه ۴ یه طوری
چون لوله گرده که ساخته میشه که هنوز اسپرم ساخته نشده ولی خب هدفش بالاخره انتقال اسپرم هست که به نظرم درست تر از بقیش هست ولی اینم یکم مشکل دارهبله ولی من با اینکه گفته همه گیاهان مشکل دارم خوب ممکنه تک جنسی نر باشه ،باز لوله گرده تشکیل میشه؟
-
@kosar-mottaghi
بالاخره باید به گل ماده برسه دیگه که اونجا هم باید برای اون انتقالی که حالا نمیدونم چی باید بهش بگیم لوله بزنه دیگه
یعنی درسته برای گل نر نیست ولی خب توی گرده افشانی که اون انجام میده و گرده ای که روی مادگی قرار میگیره این اتفاقات براش میفته -
@kosar-mottaghi این تست به نظر غلط میاد، هرچند با توجه به رد شدنِ واضح و راحت گزینه های ۱ تا ۳، ۴ منطقی ترین جواب میتونه باشه.
۴ چون گفته "در" غلطه. برای گیاه نر، "درون"ِ گیاه لوله ی گرده تشکیل نمیشه.
بهتر بود از ادبیاتِ " در مورد این گیاهان میتوان گفت " استفاده میشد -
Bio سلام. شهد علائم دارد. این جمله ی گزینه ی ۳ متن کتاب درسیه دقیقا.صفحه ی آخر گفتار ۲.
دلیل رد گزینه ی ۳، اینه که گفته " شهد این گلها... ". علائمِ مربوط به نور فرابنفش این گلها تو شهدشون نیست، مال خودِ گله. هم متن کتاب و هم تصویرِ مربوطه این موضوع رو نشون میدن. -
احمد قادری در سوال۱۵۹ سنجش:مغزمیانی گفته است:
@kosar-mottaghi
بالاخره باید به گل ماده برسه دیگه که اونجا هم باید برای اون انتقالی که حالا نمیدونم چی باید بهش بگیم لوله بزنه دیگه
یعنی درسته برای گل نر نیست ولی خب توی گرده افشانی که اون انجام میده و گرده ای که روی مادگی قرار میگیره این اتفاقات براش میفتهاهمم
ولی باز قبول نیس سوال اشکال علمی داره نه؟ -
Parsa Ghaffari در سوال۱۵۹ سنجش:مغزمیانی گفته است:
@kosar-mottaghi این تست به نظر غلط میاد، هرچند با توجه به رد شدنِ واضح و راحت گزینه های ۱ تا ۳، ۴ منطقی ترین جواب میتونه باشه.
۴ چون گفته "در" غلطه. برای گیاه نر، "درون"ِ گیاه لوله ی گرده تشکیل نمیشه.
بهتر بود از ادبیاتِ " در مورد این گیاهان میتوان گفت " استفاده میشدموافقم
چون گفته همه اصلا جور درنمیاد گ ۴ -
@kosar-mottaghi
آیا همه گیاهانی که گل تشکیل میدن گل ماده یا دوجنسی تشکیل میدن؟به نظر من بله
و برای انتقال هم نیاز به لوله اینا هست
به نظر من همه گیاهان گل دار یا گل دو جنسی دارن یا هر دو جنس دارن (ولی الان یه استثناء به ذهنم اومد نخل اینجوری نیست یه درخت ماده داره یه دونه نر)
پس منم با شما موافق شدم اینم مشکل داره -
احمد قادری
خود کتاب میگه هر گلیم دوجنسی نیس
ممکنه در گرده افشانی گرده بیاد بفته در گلی که مادگی نداره باز لوله گرده تشکیل نمیشه
یادر کتاب گفته درصورت پذیرفتن تشکیل میشه باز هرجور نگاکنی اشتباه میشه -
Parsa Ghaffari آره دقیقا حرف کنم همینه
شهد علائم شیمیایی داره
ولی علائم نوری نداره -
@kosar-mottaghi
نه من اصلا بحثم سر گل نیست بحث سر گیاه هست
ولی خب طبق همون چیزی که پایین گفتم هر گیاهی هم دو جنسی نیست یعنی کل گیاه فقط گل نر یا ماده تولید میکنه
چون متن گزینه هم گفته گیاه ولی خب باز اینجوری هم غلط میشه
کلا سنجش اخه اخ -
احمد قادری ممنون
-
Parsa Ghaffari دکتر جان گــــــــــــــــــــــــل !! نه گرده!!!
-
Parsa Ghaffari ببین قیمه ها رو ریختم تو ماستا
منظورم اینهشهد که علائم نوری نداره
اینم گفته گل علائم نوری داره نه شهد