جلسه کنکور
-
سلام به همگی وقتتون بخیر
کسایی که تجربه کنکور داشتن و یا خبر دارن لطفا بگید که میشه بعد از جلسه دفترچه سوالاتو بیاریم با خودمون؟
و اینکه میتونیم توی دفترچه چیزی بنویسیم مثلا گزینه ای خط بزنیم محاسباتی چیزی انجام بدیم و...
و اینکه میشه از اتود بجای مداد استفاده کنیم؟
و چیزای دیگه ای که بنظرتون مهمه لطفا بگید
مرسی
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
نه دفترچه سوال رو میبرن آموزش پرورش شهرتون
یه هفته بعد کنکور میتونید برید بگیرید
هرچی هم خواستید میتونید توش بنویسید
اتود و مدادم فرق نمیکنه هرکدوم راحت ترید
فقط میگن مداد چون احتمال سوراخ شدن و آسیب دیدن پاسخبرگ با اتود هست -
سلام
نه دفترچه سوال رو میبرن آموزش پرورش شهرتون
یه هفته بعد کنکور میتونید برید بگیرید
هرچی هم خواستید میتونید توش بنویسید
اتود و مدادم فرق نمیکنه هرکدوم راحت ترید
فقط میگن مداد چون احتمال سوراخ شدن و آسیب دیدن پاسخبرگ با اتود هست -
@n-n-good خواهش میکنم
-
فک کنم شما تا حالا دفترچه کنکور رو شبیه سازی نکردید
-
نه دفترچه کنکور رو اجازه ندارید با خودتون ببرید.
توی دفترچه اصلا شما میتونین نقاشی بکشیندفترچه رو کلا برای نوشتن گذاشتن دیگه. حتی یک قسمت پایین برگه هم جا برای محاسبات داره.
بعد اینکه با اتود هم میشه فقط پر کردن گزینه ها ممکنه براتون سختتر باشه.
قبل از شروع آزمون دفترچهها به همراه پاسخنامه داخل یک بسته پلاستیکی رنگی هستن که آک هست که باید اون رو پاره کنین تا بتونین دفترچه و پاسخبرگتون رو از داخلش بردارین. -
راستی بعضی حوزهها آوردن پلاستیک رو مجاز میکنن و بعضی دیگه نه. من چند تا کیک یزدی با خودم آورده بودم و داخل پلاستیک بود ولی قبلش که یک تفتیش بدنی دارن، اونجا گفتن پلاستیک رو با خودم نباید ببرم!!! مجبور شدم ۶ تا کیک رو همینطوری با دستم ببرم و ۳ تا کیک رو همون سالن بذارم :|
دیگه همینها . دیگه اینکه چه خوراکی با خودتون میبرین هم بستگی به خودتون داره. و اینکه صندلیتون سالم باشه و مطابق با دستتون باشه. اگه با دست چپ مینویسین حتما پیگیری کنین که صندلی مخصوص چپدست براتون بذارن.
-
راستی بعضی حوزهها آوردن پلاستیک رو مجاز میکنن و بعضی دیگه نه. من چند تا کیک یزدی با خودم آورده بودم و داخل پلاستیک بود ولی قبلش که یک تفتیش بدنی دارن، اونجا گفتن پلاستیک رو با خودم نباید ببرم!!! مجبور شدم ۶ تا کیک رو همینطوری با دستم ببرم و ۳ تا کیک رو همون سالن بذارم :|
دیگه همینها . دیگه اینکه چه خوراکی با خودتون میبرین هم بستگی به خودتون داره. و اینکه صندلیتون سالم باشه و مطابق با دستتون باشه. اگه با دست چپ مینویسین حتما پیگیری کنین که صندلی مخصوص چپدست براتون بذارن.
amir aa
کرنومتر و خودکار میزارن ببری؟ -
-
amir aa
کرنومتر و خودکار میزارن ببری؟Yosef Khoshnood
میترسم چیزی بگم که درست نباشه چون یک مقدار حساس هست.با این حال فکر نکنم مشکلی داشته باشه. من خودم خودکار نبردم فقط مداد بود با یک اتود ۹ دهم و پاک کن هم به گردنم بسته بودم.
ولی ولی ولی حتما از یک مشاور (مثلا مشاور مدرسهتون) بپرسید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد.
-
@mohsen-sari
جواب کاربر قبلی رو کپی کردم براتون:
میترسم چیزی بگم که درست نباشه چون یک مقدار حساس هست.با این حال فکر نکنم مشکلی داشته باشه. من خودم خودکار نبردم فقط مداد بود با یک اتود ۹ دهم و پاک کن هم به گردنم بسته بودم.
ولی ولی ولی حتما از یک مشاور (مثلا مشاور مدرسهتون) بپرسید تا خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد.
-
فک کنم شما تا حالا دفترچه کنکور رو شبیه سازی نکردید
Dr Aryan 0
اشتباه فکر میکنید
شبیه سازی انجام دادم ولی تا حالا سر جلسه نرفتم -
-
amir aa
ببخشید یه سوال دیگه
وقتی دفترچه عمومی رو میگیرن بلافاصله اختصاصیو میتونیم شروع کنیم یا باید صبر کنیم تا از کل حوزه دفترچه گرفته بشه؟@n-n-good
جای ما اینطوری بود که پخش میکردن همون بین آزمون عمومی. و اون هم دسته بندی داشت و نمیشد بازش کرد.خیلی فضاش خفقان آور نیست. نگران نباشید
-
@n-n-good
جای ما اینطوری بود که پخش میکردن همون بین آزمون عمومی. و اون هم دسته بندی داشت و نمیشد بازش کرد.خیلی فضاش خفقان آور نیست. نگران نباشید
-
amir aa
خب چجوری خوراکی ببریم؟
همش که تو جیب جا نمیشه؟ -
amir aa
خب چجوری خوراکی ببریم؟
همش که تو جیب جا نمیشه؟reyhane karimi 0
بستگی داره حوزهی جای شما پلاستیک و اینا رو قبول میکنه ببرین یا نه
من هم کنکور زبان دادم و هم تجربی. هر کدوم یک جای مختلف بود. تجربی رو اجازه ندادن ولی زبان چرا اجازه دادن و خیلی هم راحت بود ... -
amir aa
خب چجوری خوراکی ببریم؟
همش که تو جیب جا نمیشه؟reyhane karimi 0
اما در کل اگه پلاستیک رو قبول نکردن رو نمیدونم باید چیکار کنین. واقعا راهحلی ندارن. من تا جایی که تونستم تو دستم جا کردم موارد رو . با این حال میخواین یک پارچه همراه خودتون بردارین و یا کاسهای چیزی .... -
reyhane karimi 0
اما در کل اگه پلاستیک رو قبول نکردن رو نمیدونم باید چیکار کنین. واقعا راهحلی ندارن. من تا جایی که تونستم تو دستم جا کردم موارد رو . با این حال میخواین یک پارچه همراه خودتون بردارین و یا کاسهای چیزی ....amir aa منم خودم تجربیه کنکور داشتم
قبول کردن و موردی نداشته